Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V pevskem šovu se bo zgodil dramatični preobrat!

17. 5. 2018; 05.00
Avtor: V. M.
NOVA ZVEZDA SLOVENIJE

foto: Planet TV

Pravila pevskega šova Nova zvezda Slovenije so se spremenila. Dogajanje se v soboto ne bo odvilo tako, kot so mnogi predvidevali.

S četrtfinalom se bodo povsem spremenila pravila pevskega tekmovanja. Na velikem odru se bo med seboj pomerilo 12 četrtfinalistov, ki pa bodo tokrat morali peti na povsem neznane 'strune'. In kaj to pravzaprav pomeni?

Medtem ko so si lahko doslej tekmovalci sami izbirali pesmi, tokrat slednje ni bilo mogoče. Za četrtfinale so jim namreč drugi dodelili skladbe in jih tako pripravili do tega, da bodo morali stopiti iz varnih okvirjev in pokazati, kakšna je pravzaprav njihova glasbena širina.

To pa še ni vse, spremenilo se bo namreč tudi glasovanje žirije. Medtem ko žirantje doslej niso videli pevskih nastopov, dokler se s pritiskom na gumb niso dvignili v višino odra, bodo sedaj vseskozi budno spremljali nastopajoče. ''Zdaj bodo člani žirije ves čas sedeli tako, da bodo videli nastope, na koncu vsakega nastopa pa bodo podeljevali ocene od 1 do 10. A le trije na vsakega tekmovalca. Preostala dva bosta svoja glasova dala dodatno čisto na koncu, ob razglasitvi, da bo vse skupaj bolj napeto,'' pojasnjujejo na Planet Tv.

Tudi glasovanje žirije bo odslej drugačno.

Tudi glasovanje žirije bo odslej drugačno. foto: Planet TV

prejšnji članek
Kdo je skrivnostna svetlolaska ob Janu Plestenjaku?
Svet slavnih
Kdo je skrivnostna svetlolaska ob Janu Plestenjaku?
naslednji članek
Če je po horoskopu to, vam bo prevaro razkril sam
Horoskop
Če je po horoskopu to, vam bo prevaro razkril sam