Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Ste pogumni?

25. 5. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop

Kaj lepega prinaša teden? foto: Profimedia

Obdobje se bo začelo pod vplivom optimističnega in ekspanzivnega aspekta med Jupitrom in Neptunom.

Upam, da boste izkoristili dobre plati tega aspekta in da vas ne ne bo zapeljal v samo popustljivost in pretiravanje, kajti že 26.5. nastopi aspekt med Saturnom in Venero, ki nam prinaša soočanje z realnostjo. S tem aspektom bomo začeli čutiti napetost, ki je običajna pred nastopom polne Lune. Pod vplivom tega aspekta bomo bolj zadržani, bolj pesimistični in manj družabni. Pričakujemo lahko nerazumevanje in ohladitev v odnosih. Težko boste usklajevali dolžnosti in obveznosti. Neugodno vpliva na finančno materialno področje.

9.5.2018 ob 15:21 bo nastopila polna Luna v znamenju Strelca, ki bo energijsko zelo močna. Kakšen dan ali dva pred nastopom polne Lune in na sam dan polne Lune zna biti ozračje precej napeto. Pričakujemo lahko povečano agresivnost, zato se konfliktom v tem času raje izogibajte. Polna Luna je v tesnem aspektu s fiksno zvezdo Antares. Njen vladar Jupiter pa je v ugodnih aspektih z Neptunom. Naslednjih štirinajst dni, kolikor traja vpliv polne Lune, bo torej dober čas za tiste, ki so pogumni in si upajo tvegati ter poseči po svojih sanjah. Pričakujemo lahko nepredvidljive dogodke in preobrate, zato bo potrebna precejšnja fleksibilnost v razmišljanju, pri tem pa nam bo pomagal Merkur, ki bo 25.5. vstopil v znamenje Dvojčkov.

Že 1.6. se zopet začne nekajdnevno obdobje ugodnih vplivov, ki jih velja izkoristiti. Čaka nas ugoden aspekt med Merkurjem in Marsom, ki nam bo prinesel obilico novih zamisli o tem, kako doseči želeno, kot tudi aspekt med Venero in Jupitrom, s pomočjo katerega bomo zlahka pridobili podporo pri svojih načrtih. Dan bo ugoden za podpisovanje pogodb, dogovore, planiranje, širitve na poslovnem in finančnem področju kot tudi na čustvenem področju.

prejšnji članek
Pegice zaradi Meghan Markle spet »in«
Moda&Lepota
Pegice zaradi Meghan Markle spet »in«
naslednji članek
Jan Kovačič ostal brez besed
Svet slavnih
Jan Kovačič ostal brez besed