pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam napoveduje sobotni horoskop?

22. 9. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop, astrologija (4)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še pred začetkom vikenda preverite, kaj so vam naklonile zvezde!

OVEN - Še je čas, da se izkažete. Določene priložnosti je treba ujeti kar v hipu, posebno če gre za dejavnost, ki ste jo nekoč opustili, ali pa druženje, ki mu boste dali še eno priložnost.
BIK - Odzovite se ljubezenski preobrazbi, ki vas razigrano čaka za naslednjim vogalom. Pomembno bo, da se tudi sprostite ob dobri hrani, pijači in telovadbi.
DVOJČKA - Sredina dneva, ki vas bo naredila pogumne in hkrati manj diplomatske kot ponavadi, bo terjala svoj davek. Ne ukvarjajte se z drugimi in njihovimi pričakovanji, sicer boste ob koncu dneva nezadovoljni.
RAK - Iz usmiljenja do neke osebe boste prekršili svoja moralna načela. Ne bo trajalo dolgo, ko vas bodo napadli dvomi, če ste prav ravnali. Ne obremenjujte se.
LEV - Za vas je pomembno, da se izkažete, ne glede na komentarje drugih, ki so lahko večkrat negativno nastrojeni proti vam. Vse to ste vzeli v zakup.
DEVICA - Za marsikaj boste potrebovali veliko več časa kot sicer. Vaša odpornost bo nekoliko upadla. V ljubezni naj vas vodi razum, zadeve nekako poskusite analizirati. Nazadnje boste zadovoljni.


TEHTNICA - Povežite se z nekom, od katerega se lahko tudi kaj naučite. Steklo bo brez težav, posebno če se odpravljate na pot ali navezujete stike s tujino. Tudi s partnerjem se boste dogovorili.
ŠKORPIJON - Načeloma ste nagnjeni k optimizmu in to je vaša velika prednost. Toda danes ne boste mogli skriti svoje tesnobe, ne glede na to, kako zelo se boste trudili kazati vesel obraz.
STRELEC - Če ne boste imeli možnosti, da se v miru pogovorite z osebo, ki bo pristopila do vas, se vsekakor dogovorite za nov termin. Prinaša vam zanimive informacije.
KOZOROG - Izogibajte se prepirom, iz katerih bi potegnili krajši konec. Trenutno namreč ne najdete pravih besed. Le poskrbite za to, da glede denarja, prihrankov in zavarovanja ne bo nejasnosti.
VODNAR - Prijateljem ste vedno na razpolago in tudi tokrat jim boste posodili denar. Pritoževali pa se boste zaradi glavobola. Morda je čas, da naredite nekaj zase.
RIBI -  Planeti vam pošiljajo izredno veliko energije. Zato se lahko zanesete na lastni občutek in moč, celo glede najtežjih nalog. Odpravite se nekam, kjer ste se vedno dobro počutili.

prejšnji članek
Bo na Popevki sledila diskvalifikacija?
Svet slavnih
Bo na Popevki sledila diskvalifikacija?
naslednji članek
Zakaj pri teku največkrat prihaja do poškodb?
Kulinarika
Zakaj pri teku največkrat prihaja do poškodb?