stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Izrazite svoja čustva

26. 10. 2018; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Obveznosti v dnevu pred vami vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi. Sprostili se boste v dobri družbi.

BIK

Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. Raje se posvetite družinskim članom, ki bodo dobro razpoloženi.

DVOJČKA

Napredovali boste na osebnem področju. Tokrat morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati in pozanimati se. Svoja čustva lahko izrazite naglas.

RAK

Dan boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bo storil, vam bo ugajalo in danes lahko veliko dosežete pri izboljšavi odnosa.

LEV

Ko se boste že do dobra pognali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Tudi ljubezen bo danes sproščena in romantična, ter brez zapletov.

DEVICA

Pred vami je izjemno vzpodbuden dan. Po vsej verjetnosti se boste danes ukvarjali z reševanjem zasebnih zadev. Osebni uspeh vam je tokrat skorajda zagotovljen.

TEHTNICA

Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi v večernih urah.

ŠKORPIJON

Še enkrat se bo izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni dovolj izučilo, zato boste morali o vsem razmisliti.

STRELEC

V vsakdanjih izzivih ne boste našli nobenega zadovoljstva več, zato jih boste iskali drugje. Pazite pa, da zaradi tega ne boste zapostavljali opravil in obveznosti, ki vas čakajo.

KOZOROG

Danes boste prejemali samo pozitivne kritike in pohvale. Ljudje se bodo nad vašim delom naravnost navduševali in ponosni boste lahko na to, kako dobro se znajdete.

VODNAR

Poiščite dobro tolažbo med prijatelji! Danes vam bo prijala kot že dolgo ne. Ne trmarite in ne tiščite problemov sami vase. Pomagalo vam bo, če se izpoveste.

RIBI

Če boste spretni in iskreni v komunikaciji, lahko pridete do pomembnega dogovora. Na ljubezenskem področju boste razmišljali o poglobitvi, ki si je želite že nekaj časa.

prejšnji članek
Anamaria Goltes izpolnila najstniške sanje
Svet slavnih
Anamaria Goltes izpolnila najstniške sanje
naslednji članek
Razkrit razlog za jok Victorie Beckham
Svet slavnih
Razkrit razlog za jok Victorie Beckham
#nasazenazenska
nasazenazenska