nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Neurejeni odnosi se bodo pozitivno razpletli

23. 9. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

V ponedeljek boste stopili nežni in umirjeni, saj Sonce nadaljuje svojo pot v znamenju zračne tehtnice. Skladna energija in veliko ljubezenskih priložnosti vas bo razveseljevalo skoz teden, ki bo namenjen tudi raznim kreativnim podvigom.

Venera v znamenju tehtnice bo uredila neurejene odnose in vam prišepnila kakšno nežno misel. Mlaj vas bo konec tedna obogatili z željo po lepoti in prijetnih sprostitvah. Znali boste poskrbeti zase, tudi če vam bodo nagajali s kakšnimi pripombami, vas to ne bo zanimalo, saj boste pod vplivom dobrih energij. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete biki, device in strelci. Nekaj težavic pa se lahko naniza rojenim v znamenju ovna, raka in tehtnice.

OVEN

Prva stvar, ki jo potrebujete v tem tednu bo, da prilagodite sredi tedna, ko bo luna v levu vaša prepričanja na spreminjajoče se okolje, čeprav bo to verjetno zelo težko za vas, ki ste tako navdušeni nad starimi običaji in tradicijo. Najbolj kritične energije prihajajo v petek. Nikar si ne začnite delati scenarijev, saj bi zopet pristali v nezavidljivi poziciji, seveda zmedeni in nezadovoljni.

BIK

Z ugodnimi planetarnimi aspekti boste v prvih dneh tedna z lahkoto poskrbeli za svoje dobro počutje in zadovoljstvo. Za vas zelo ugoden vpliv, saj vas bo oddaljil od stresnih situacij. Konec tedna se boste poglobili v svoje spolne fantazije in želje ter si dovolili uživati v pravi meri. Usmerite se v kvaliteto, ne kvantiteto. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega tudi s finančnim področjem in z lastnino.

DVOJČKA

Stabilizacija, ki prihaja v tem tednu bo koristna tudi za vaše zdravstveno področje, kjer se boste veliko ukvarjali s preteklimi boleznimi in poškodbami in skušali izboljšati svojo fizično moč. Prijateljstva bodo na udaru v drugi polovici tedna, ko boste zaradi vpliva lune v devici nad nekom zelo razočarani, vendar vas bo določen odgovor usmeril v realno razmišljanje, tako da se boste zmožni postaviti zase.

RAK

Nikar ne delajte napak in ne bodite sramežljivi ter se ne skrivajte pred pomembnimi projekti, ki se bodo dolgoročno pokazali za dobičkonosne. Ne bodite presenečeni nad drugačnim razmišljanjem in v ospredje postavite svoje resnične oziroma nujne potrebe. Morda boste konec tedna končali nekaj odnosov, za katere boste po dolgem razmišljanju ugotovili, da nimajo za vas nobenega pomena.

LEV

Mars v devici bo poskrbel, da se boste v tem tednu počutili kot zmagovalci ter da se ne boste preveč ozirali na opazke drugih. Obdobje bo polno manjših presenečenj, ki pa jim tokrat ne boste namenili posebne veljave. Aspekti med planeti bodo v nedeljo zavirali vašo sproščenost in prodornost na čustvenem področju, kar vas lahko občasno močno vznemiri.

DEVICA

Vse se zgodi z namenom, zato v tem tednu, še posebej v sredo, ko bo luna v levu ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko naložite dodatno breme. Na področju dela in denarja boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite še boljše ozračje. Počasi se boste otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja.

TEHTNICA

Želeli boste izboljšati komunikacijo v domačem okolju, vendar ne bodite presenečeni, če boste edini s to željo. Pojavi se lahko tudi nekaj povečane občutljivosti, če ne boste dobili tistega kar si boste zastavili. Pri tem vas lahko luna v znamenju device proti koncu tedna celo spravi v jok v določenih situacijah. Občutljivost bo povezana tudi s čustvenim življenjem.

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna, ko luna preide v znamenje leva vas čakajo zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo tudi skupinska vadba, kjer imate celo možnosti, da spoznate novo prikupno osebo. Pravo razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe. Z lahkoto se boste soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali.

STRELEC

Vpliv Merkurja v tehtnici vas bo ponovno prebudil. Čaka vas še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali oziroma se izognila njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste podali v sveže energije, pripravljeni na zmago. Teden bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaš strah. Sedaj imate priložnost, da začnete nekaj novega ter da pokažete, kaj znate.

KOZOROG

Osebno področje bo poudarjeno do srede, saj boste imeli občutek, da kljub temu, da vlagate ogromno energije v napredek in preobrazbe, se stvari ne premaknejo nikamor. Treba se bo odločiti, pri čemer vam bo pomagal vpliv Marsa, ki vam obljublja več stabilnosti in odločnosti, s katero se boste končno usmerili k pravim ciljem. Končno boste znali tudi pristopiti na ustrezen način. Planetarne lekcije bodo smiselne.

VODNAR

Vpliv planetov vam v prvih dneh tedna prinaša več priložnosti, po katerih ste hrepeneli že v preteklih tednih in že skoraj obupali. Prinaša vam tudi stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste sposobni. Premiki se nakazujejo tudi na finančnem področju. Vaše smole, ki vas je spremljala in vam ni dovolila zaslužiti več, bo počasi konec.

RIBI

Vaša tradicionalnost se bo v tem tednu dopolnila z mnogimi igrivimi idejami, kar vas usmerja proti boljšim možnostim za napredek. Usmerili se boste v dobrodelna dejanja, ki vas bodo napolnila z zadovoljstvom. Z Merkurjem v tehtnici se boste večkrat znašli v ozadju dogajanja, vendar bodo vaše naloge kljub temu zelo pomembne in uspešno končane.

prejšnji članek
V ljubljanski Drami po stoletju uprizorili simbolistično poetično dramo Oscarja Wilda
Svet slavnih
V ljubljanski Drami po stoletju uprizorili simbolistično poetično dramo Oscarja Wilda
naslednji članek
Slovenska manekenka na Londonskem tednu mode
Moda&Lepota
Slovenska manekenka na Londonskem tednu mode