nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ste dojeli lekcije zadnjih dni?

2. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_napoved

Zvezde pravijo, da se vam obeta ... foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Nobena družba vas ne bo osrečila, saj boste čutili večji odmik od vsega. Sprejmite dejstvo, da vam je potrebna samo vaša intuicija in sprostitev v povezavi z Dušo.

Bik
Če ste samski ali še bolj na začetku veze, si boste kar naenkrat zaželeli svojo družino in svoje prave temelje. To vas bo tako prevzelo, da boste razmišljali samo še o tem.

Dvojčka
Razmišljali boste o družinskih temeljih in se sproti prenehali prilagajati, kar vam bo dalo občutek svobode in večjo moči. Spoznali boste, kaj je res pomembno za vas.

Rak
Ne boste ravno romantično razpoloženi, čeprav bodo iskrice strasti prisotne. A bodo tako hitro kot bodo prišle, tudi odšle. Za ljubezen počakajte na bolj primeren čas.

Lev
Mlaj vam bo prinesel odlične povezave z okolico in kar naenkrat se boste čutili razbremenjene od pritiskov iz vseh strani. Veselje bo postalo del vašega vsakdana.

Devica
Če ste dojeli lekcije zadnjih dni, potem ste že precej umirjeni in ste si našli dober ritem, ki podpira tako učinkovito delo, kot dobro počutje in še vam ostane čas zase.



Tehtnica
Preganjali vas bodo predvsem notranji strahovi in negativne misli o sebi in svoji vrednosti. Preveč vsega vas utrudi in sprožil negativne misli o ljubezni in prihodnosti.

Škorpijon
Bolj kot boste sproščeni, bolje se boste vključili kjerkoli. Vse se vam bo sproti odpiralo, zato ne pretiravajte z načrti za prihodnost, saj še ne veste, kaj vse se zgodi.

Strelec
Ljudje se bodo dobro odzivali na vas. Ne negujte slabega počutja s posedanjem doma. Pojdite v akcijo, pa četudi samo na sprehod, še boljše na zelo dolgi sprehod.

Kozorog
Pazite, kam usmerjate fokus. Vaš vladar Saturn vam daje podporo, da stopite naprej na čisto nov način, a le, če imate pozornost na sebi. Pišite si dnevnih hvaležnosti.

Vodnar
Prehitro odzivanje na motnje v okolici vas psihično obremenjuje, da ste nervozni in nestrpni ter prelagate najpomembnejše opravke na druge in ustvarjate zmedo.

Ribi


Zato ne bežite od novih poznanstev, saj vam lahko prinesejo srečo in dobra spoznanja. Dober vtis boste naredili povsod, kjer se boste pojavili, zato kar pogumno.

prejšnji članek
Anže Ipavic srečen pred novim mejnikom
Kultura
Anže Ipavic srečen pred novim mejnikom
naslednji članek
Severina izbrisala spomin na poroko z Igorjem?
Svet slavnih
Severina izbrisala spomin na poroko z Igorjem?