Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Razmislite in šele potem spregovorite

4. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Občutljivi boste na materialne dobrine, zato ne investirajte, saj skrbi slabo vplivajo na vas. Dovolite si prepoznati skrita čustva in strahove, ki jih imate okoli preživetja.

Bik
Odprti boste za pestro komunikacijo in pozabljali, kaj vse ste že obljubili, kar bodo nekateri izkoriščali. Ne glede na vse, ne naredite ničesar, s čimer se ne strinjate.

Dvojčka
Vaš vladar Merkur gre danes v direktno smer, kar vas bo sprostilo in vam povečalo vpliv na okolico. Laže boste tudi razmišljali in pogovarjali ter se hitreje aktivirali.

Rak
Začutili boste željo po svobodi in se vključili v dogajanje v vašem kraju, kar vas bo osrečilo. Lahko, da se boste vključili v organizacijo s pravim programom za vas.

Lev
Srečni boste ob preureditvi svojega izgleda. Temeljito boste razmislili o vsem, saj vam bo pomembno, da naredite optimalno tudi glede na svojo vizijo na dolgi rok.

Devica
Vaš vladar Merkur gre danes direktno, kar vas bo sprostilo v konkretno delo, da boste laže razmišljali, se pogovarjali, predvsem pa naredili vse dosti hitreje in boljše.



Tehtnica
Bolj kot boste sproščeni in iskreni, lažje boste delali in dosegali velike učinke. Želeli boste res napraviti nakaj dobrega. Malo norosti, malo lenobe, vse to bo potrebno.

Škorpijon
Vzeli si boste čas za razmislek in ko se bodo začele krepiti dobre ideje, boste začutili srečo, ki vas bo še spodbujala h konkretnim idejam za denar. Usoda vas res podpira.

Strelec
V sprostitvi in dovoljevanju, da vam življenje pokaže, kam se je smiselno obrniti boste dosegali največje rezultate. Res pa je, da bodo neke stvari ali ljudje odpadli.

Kozorog
Merkur vas spodbuja v dinamično življenje ter vas opogumlja, da izrazite tudi svoja čustva in vse, kar vam je sedaj najbolj pomembno. Ne tuhtajte preveč, komunicirajte.

Vodnar
Odličen čas za nove začetke, saj vas bodo zvezde osrečevale prav v vseh novostih. Dober vtis boste naredili na vse, zato izrabite to obdobje za vsa srečanja v živo.

Ribi


Dober navdih boste imeli za konkretne projekte, ki vam bodo prinesli blagostanje. Ne pričakujte garanja, temveč se odprite sprejemanju obilja na sproščen način z lahkoto.

prejšnji članek
Tako je Sanja Grohar videti po lepotnem posegu
Svet slavnih
Tako je Sanja Grohar videti po lepotnem posegu
naslednji članek
Ryanair ne namerava leteti v Ljubljano
Življenjski slog
Ryanair ne namerava leteti v Ljubljano