901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Sreča vam bo naklonjena

7. 2. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Delovno se boste aktivirali in nič vam ne bo težko. Ne boste marali govoric, zato se ne zapletajte, raje nadaljujte svoje delo, ki vam bo dalo odlične rezultate v tem času.

Bik
Pokažite svojo strast, predvsem do vsega, kar si želite na dolgi rok i. Ne hitite v spremembe. Simpatije bodo krožile okoli vas, zato samski pozor, izbirajte s srcem.

Dvojčka
Upirali se boste spremembam, pa čeprav bodo nekatere koristne za vas. Kasneje vam bo žal. Ne odločajte se prehitro, dovolite, da življenje pokaže, kaj je koristno za vas.

Rak
Ne bo se vam dalo izpeljati vseh obljub, ki ste jih prehitro dali bližnjim. Zato lahko, da bodo domači ali prijatelji jezni na vas, a vam bo vseeno, saj boste vse lepo pozabili.

Lev
Dobro se boste počutili. Občutek svobode vam bo dragocen in hvaležni boste za tiste prijatelje in bližnje, ki vam ga ne bodo želeli vzeti. Ne boste podlegali manipulaciji.

Devica
Dobre poslovne energije se bodo končno aktivirale in srečni ter delovni boste, kot že dolgo ne. Precej zahtevni boste do sodelujočih. Ne pozabite na počitek in veselje.



Tehtnica
Posvečali se boste sebi in presenečeno opazili, da nima nihče nič proti. To vam bo povrnilo optimizem, pazite pa, da se pretirano ne vržete v delo in se spet izčrpate.

Škorpijon
Odlično počutje vam bo okrepilo voljo do dela, sprememb in načrtov za prihodnost. Ljudje vam bodo naklonjeni, saj boste pravočasno in še veliko bolje komunicirali.

Strelec
Sreča vam bo naklonjena in z lahkoto boste sodelovali z vsemi. Od drugih se boste preprosto odmaknili in preusmerili pozornost na vam boljše stvari. Zanimivo bo.

Kozorog
Strast vas bo prevzela in ne boste mogli skriti strasti in občudovanja. Možnost imate za novo ljubezensko življenje, a le, če boste opustili kontrolo čustev in okolja.

Vodnar
Dinamični boste in polni energije. Vse vam bo šlo z lahkoto, a ne glejte na malenkosti, temveč dolgoročno vizijo. Tako ne prevzemajte odgovornosti za druge.

Ribi


Odlično obdobje vam bo okrepilo samozavest, a ne pretiravajte v trošenju denarja in časa. V vas se bo krepila kreativna sila, s katero sodelujte in vse bo kot si želite.

prejšnji članek
Kaj se po zmenku plete med Polono in Tilnom?
Svet slavnih
Kaj se po zmenku plete med Polono in Tilnom?
naslednji članek
Luka Jezeršek navdušen nad turno smuko
Resničnostni šovi
Luka Jezeršek navdušen nad turno smuko