nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Morali boste sodelovati, če želite uresničiti svoje cilje

5. 2. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Morali boste sodelovati, če želite uresničiti svoje cilje. Pazljivo, da vam nenadna strast in zaljubljenost ne prekrižata načrtov v službi. Samski – odličen čas za vas.

Bik
Zdelo se vam bo, da lahko osvojite, kar želite. A ljubezen in strast vam bosta pokazali vaše šibke točke. Zato pazljivo v službi, da flirtanje ne postane preveč nevarno.

Dvojčka
Imeli boste odličen instinkt za prave trenutke. Tako bo jasno, da sedaj vi vodite igro pogajanj. Vse vam bo uspelo doseči in brez, da bi se trudili, boste rešili marsikaj.

Rak
Prijatelji in znanci vas bodo zapletli v svoje načrte, kar vam bo ugajalo. Želite si sprememb, zato boste odzivni in se o vsem dogovorili ter začeli marsikaj na novo.

Lev
Ne glede na stanje v okolici, se boste imeli čisto pod kontrolo. Jasno vam bo, da je čas za spremembe, če želite več veselja. Odmaknili se boste od vseh, ki vas utrujajo.

Devica
Ne igrajte žrtve, temveč pokažite svojo moč, saj je čas, da zadihate bolj svobodno v osebnem življenju. Ne morete več samo slediti drugim, čas je, da se postavite zase.



Tehtnica
Ljubezen bo našla pot do vas in iskrice strasti vas bodo prevzele. Pozabili boste na obljube ter se prepustili čustvom. Od počutja bodo odvisni vaši podvigi v dvoje.

Škorpijon
Strast vam bo pomagala vztrajati tam, kjer bi že zdavnaj odnehali. Iskali boste načine, da pridete na zeleno vejo. Če boste malo pozorni, se bo vse to zgodilo skozi odnose.

Strelec
Simpatije vas bodo obletavale in hitro se boste zapletli ter pozabili na svoje načrte. Lahko, da se bo vse to dogajalo na službeni ali poti, kjer ne bo nobenega nadzora.

Kozorog
Brez načrtovanja boste naredili red okoli sebe in končno pokazali svojo moč in magnetizem, ki vas bo pomladil. Hitro se bo vse uredilo in našli boste čas za dvojino.

Vodnar
Samozavestni boste in pripravljeni na dobre dialoge. Imeli boste dober vpliv povsod in to vam bo okrepilo samozavest, pa tudi odgovornost, ki jo boste tokrat resno vzeli.

Ribi


Veliko sprememb boste načrtovali, a boste najprej morali spremeniti predvsem odnos do sebe in do vsega, kar je povezano z zdravjem, pa tudi pomoči drugim.

prejšnji članek
Tilen Brglez vabi na Tenerife – kaj se dogaja?
Svet slavnih
Tilen Brglez vabi na Tenerife – kaj se dogaja?
naslednji članek
Zaradi spornega stališča suspendirali Whoopi Goldberg
Svet slavnih
Zaradi spornega stališča suspendirali Whoopi Goldberg