901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Kar sledi je preobrat življenja

12. 6. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Zemlja, Mars, Venera

Zemlja, Mars in Venera foto: Profimedia

Venera v levu bo prinesla srčnost, veselje, pozitivne misli in predvsem zavedanje o tistem, kar imaš.

Živimo v času potrošniške družbe, kjer je dobrin veliko, toda vseh nikoli ne moreš imeti. Tako je najbolje, da vsak zase opravi osebno analizo in se odloči, kam bo vlagal energijo in kaj mora pri sebi še predelati. Duhovna znanja nam olajšajo pot do tega, da začutimo svoje srce in okrepimo samozaupanje. Pozitivna energija prinese mir v srce in tisto globoko zaupanje, da se bo vse uredilo. Vse ima svoj razlog, seveda pa je treba to sprejeti, kar je svobodna izbira. Odprite srce in tudi vi najdite sanje v nečem prijetnem, čarobnem in mističnem. Seveda se mora vsak izmed nas potruditi, da postane plemenitejši, tako v besedah kot v mislih. Kar sledi, pa je preobrat življenja.

Pozitivna energija prinese mir v srce. foto: Dreamstime

Oven

Ljubezen: Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, pridobili boste več informacij in to sprejeli sebi v prid. V tem tednu boste znali predelati nekaj omejitev in Merkur vam bo namenil učinkovite rešitve. Štele bodo pozitivne misli in lepe besede.
Denar: Poglobili boste svoje znanje in tako našli neko dobro rešitev. Merkur vam bo podaril močno voljo, da boste vztrajali, in sledila bo tudi nagrada. Več časa boste namenili pogovoru in spoznali boste, kako pomembni sta skupinska dinamika in motivacija.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bo povrnila rumena barva in spoznali boste svojo moč. Venera vam bo skozi proces dela na sebi okrepila zavedanje o brezpogojni ljubezni in s tem bo sledil korak naprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo ponudili podporo.

Bik

Ljubezen: Skozi pogovor boste spoznali, kaj si želite in kam boste vlagali energijo v odnosu. Pridobili boste tudi informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Srčni izvoljenec vam bo ponudil ogledalo in spremljala vaju bo romantična energija; pod črto bo tudi nekaj nihanj.


Denar: Naredili boste načrt, ki vam bo prinesel več ugodnosti. Pridobili boste tudi namige, kaj sodi v ospredje, in posledično pride tudi uspeh. Rdeča nit bo pogovor, ki bo vezan na sredo in petek, globoko v sebi boste našli osebno srečo in pred vami bo ploden teden.
Zdravje: Čas bo ugoden za pisanje občutkov, sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Pozitivne misli vam bodo v pomoč in oporo. Ta teden boste sprejeli trden sklep in usvojili neke nove vrednote, ki vam bodo v spodbudo.

Dvojčka

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila motivacijo. Odkrili boste svojo moč in Venera vam bo podarila prave besede, tako se lahko veselite skupnih trenutkov. Po drugi strani bo čas namenjen razmisleku, kaj morate spremeniti ali sprejeti.
Denar: Daleč v ospredju bodo sodelovanja, ki v sebi skrivajo navdih in osebno motivacijo. Poglobili se boste v tiste obveznosti, s katerimi ste odlašali in s tem sprejeli nekaj novosti. Na delovnem mestu boste kovali tudi načrte, ki bodo zelo kmalu prinesli nova spoznanja.
Zdravje: Raziskovanje vam bo prineslo nova spoznanja in tako najdete v sebi preobrat. Svoje misli boste usmerili v osebno rast in tako naredili določen korak naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, kot tudi aktivnosti na prostem, barva tedna bodo odtenki rdeče.

Rak

Ljubezen: Odlično se boste znašli doma in v krogu družine. Pridobili boste tudi pozitivne misli in s tem okrepili zavedanje ljubezni, tako pri sebi kot pri srčnem izvoljencu. V sebi boste razvili občutek varnosti, ki prinaša pozitivne preobrate.

Denar: Merkur vam bo prinesel ugodnosti v pogledu komunikacije in intelektualnih rešitev. Dovoli si boste stopiti v ospredje in odločno zagovarjati svoje mnenje. Po drugi strani se boste morali odločiti, kam je modro vlagati energijo in kaj mora še malo počakati.
Zdravje: Poiskali boste oazo miru v sebi in tako lažje kovali načrte. Neptun vam bo poglobil intuicijo in tako boste točno vedeli, kaj sodi v ospredje in kaj ste do neke mere prerasli. Svetlo modra barva vas bo motivirala.

Lev

Ljubezen: Venera vam bo podarila notranjo moč in poskrbela za preobrate. Tako boste lahko našli smisel v pogovoru, izmenjavi mnenj, in srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo. Slednje bo zelo izraženo tako v sredo kot v petek. Štele bodo pozitivne misli.
Denar: Pridobili boste namige, kaj je treba spremeniti za osebno srečo in zadovoljstvo. Zadeve se bodo obrnile v pričakovano smer in to vam bo v ponos. Samozavest se vam bo obrestovala v sredo in četrtek, toda vseeno bo dobro videti širšo sliko in pridobiti dodatne informacije.
Zdravje: Uran vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic in obiskala vas bo sreča. Po zvezdnih namigih se bodo zadeve obrnile v iskani smeri, ključno bo, da si boste znali vzeti čas zase in za tiste stvari, ki so vam blizu. Koristne učinke bodo imeli narava, sprehodi in delo z zemljo.

Devica

Ljubezen: Če boste sledili srcu, boste prišli zelo daleč in našli navdih. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, bodo romantične in skladne, dogajanje bo v skladu s pričakovanji. Združili boste znanje in besede, konec tedna bo več skladnosti in povezanosti s srčnim izvoljencem.
Denar: Plodna energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam podarila motivacijo. Saturn vam bo pomagal, da boste naredili prerez in osvobojeno rekli bobu bob. Konec tedna boste upravičeno ponosni nase, a na pohvalo boste morali še malo počakati.
Zdravje: Obiskala vas bo vila kreativnosti in vam prinesla harmonijo, plodnost in ustvarjalnost. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tisti občutek notranjega miru. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjena Venera, ki vam bo podarila zaupanje in srčnost.

Tehtnica

Ljubezen: Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist in spremljala vas bo osebna sreča. Diplomacija vam bo zelo koristila in tako se bodo preobrati dogajali na pozitiven način. Koristno bo, da zapisujete svoje občutke.
Denar: Podporo vam bo ponudila modra barva, pred vami so uspehi. Res pa je, da boste morali tudi sami spoznati, da ni vse zlato, kar se sveti. Ključno je, da naredite načrt, kaj spada v ospredje in kaj ste do neke mere prerasli – sledite svojim občutkom.
Zdravje: Diplomacija bo ključna beseda, tako glede sreče kot zadovoljstva. Pomembno bo, da boste v tišini srca sešteli pluse in minuse in se potem odločili, kako naprej. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja in pomembno bo, da najdete v sebi ravnovesje.

Škorpijon

Ljubezen: Plodna energija strasti vas bo pripeljala zelo daleč. Venera vam bo podarila voljo in spodbudo, Mars pa vam bo pomagal razširiti osvojena znanja. V odnosu bo vladala romantika, a vam bo srčni izvoljenec v poduk nastavil ogledalo. Popazite na svoje besede.
Denar: Poglobili se boste v znanja, s katerimi ste odlašali, spremljali vas bosta drznost in učinkovitost. Rdeča nit bo notranja moč in omenjeno vam bo prineslo paleto spoznanj. Uran bo prinesel nekaj novih spoznanj in v ospredju bodo sodelovanja.
Zdravje: Sprostili vas bodo sprehodi ob reki ali jezeru. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za osebno rast. Kocke usode vam bodo naklonjene, še posebno v četrtek in petek. Pridobili boste tudi zaupanje in tako sledili svojim občutkom in sanjam.

Strelec

Ljubezen: Kljub temu, da boste nekoliko nemirni, se bodo zadeve odvijale v pričakovani smeri. Poglobili se boste v odnos in tako bo sledil napredek na osebni ravni. Pridobili boste več uporabnih informacij. Modro bo, da v tem tednu zapisujete svoje občutke in opažanja.
Denar: Odkriti morate, kam je modro vlagati energijo, pri tem vam bo v pomoč Mars. Odločitve bodo precej dinamične in polne nekih ugodnih rešitev. Rdeča nit bodo pogovori in na delovnem mestu bo več sodelovanja in podpore od sodelavcev. Sledite svojim sanjam.
Zdravje: Barva, ki vam bo povrnila energijo, bo peščeno rumena, pridobili boste dodatno moč in zvedava energija vas bo polepšala. Poiskati morate tudi prave besede in nekaj rešitev, ki vam bodo lahko v ponos in oporo. Sledili bodo preobrati na bolje.

Kozoro


Ljubezen: Uran vam bo prinesel občutek osebne svobode in skozi to boste predelali nekaj iz preteklosti. Pogovori vam bodo do neke mere v spodbudo in opomin. Rdeča nit bodo tudi povezovanja ob romantičnem sprehodu in raziskovanje odnosa.
Denar: Predelali boste nekaj iz preteklosti in sprejeli nekaj omejitev. Roko na srce, zadeve se bodo odvijale v pričakovani in iskani smeri. Saturn vam bo podaril zelo dobre iztočnice in tako sledi napredek. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi.
Zdravje: Čas bo namenjen učenju in tako boste pridobili nova znanja in stališča. Pogovori vam bodo v osebni namen in samozavest se vam bo obrestovala pri raziskovanju. Glasba vam bo prinesla ravnovesje in neko osebno sprostitev.

Vodnar

Ljubezen: Oranžna energija vam bo podarila podporo in več spoznanj. Resnica je, da se boste znali boriti za osebno svobodo in do neke mere zagovarjati svoje mnenje. Po drugi strani vam bo Venera okrepila zavedanje brezpogojne ljubezni.
Denar: Modre odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, v sebi skrivajo neko energijo in navdih. Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali. Dovoli si boste živeti svoje sanje in Merkur vam bo v osebno pomoč pri odločitvah, ki prinašajo osebni napredek.
Zdravje: Po zvezdnih namigih bo pomembno, da boste popazili na svojo energijo in sprejeli tisto, kar vas bremeni. Odpuščanje vam bo prineslo notranjo moč in tako boste lahko osvobojeni naredili korak naprej. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Ribi

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila motivacijo. Spoznali boste tudi svojo moč in Venera bo okrepila ljubezenski odnos. Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo in razbrati je, da vaju bo spremljala sreča.
Denar: Napredek časa bo skozi obveznosti in rdeča nit bosta učenje in pridobivanje informacij. Mars vam bo pomagal do novih idej. Dobro bo, da boste v sebi našli pravo ravnovesje in skladnost. Uspehi bodo v tem tednu vezani na uspeh in motivacijo.
Zdravje: Notranja moč vam bo v pomoč pri raziskovanju osebnosti. V ospredju bodo čustva in skozi to najdete potem paleto novih spoznanj in določenih rešitev. Blagodejne učinke bo imela glasba in pozitivno bo, da boste svoje občutke zapisovali. Srečen dan: sreda. 

prejšnji članek
Odlična solata z malinami
Kulinarika
Odlična solata z malinami
naslednji članek
Udarna vest o Britney Spears je lažna
Svet slavnih
Udarna vest o Britney Spears je lažna
#obraziavenija
obraziavenija