pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Iztržite, kar vam že dolgo pripada

19. 7. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Pozor: Sonce je v raku, Luna je v levu.

Ko je Sonce v Raku, imate verjetno izrazito čustveno naravo in močno povezanost s svojo družino. Skrb za svoje bližnje in občutek varnosti sta vam zelo pomembna. Verjetno ste zelo intuitivni in imate globoko čustveno razumevanje drugih ljudi. Raka pogosto povezujejo s sočutjem in skrbnostjo do drugih. Ko je Luna v Levu, je verjetno vaše čustveno življenje dinamično in strastno. Imate močne občutke ponosa in izraznosti. Morda imate tudi potrebo, da se izrazite in izstopate ter da pritegnete pozornost drugih ljudi. V svojih čustvenih izrazih ste lahko dramatični in živahni.

OVEN – Vzemite si kakšen trenutek le zase. Z bližnjim poiščite rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bo ravno prav.

BIK – Planeti z vami nimajo slabih namenov. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti, dan vam bo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.

DVOJČKA – Zanimivo bo, posebno če ste pripravljeni obrniti nov list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih.

RAK – Iztržite, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje.

LEV – Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi pogovorita.

DEVICA – Še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga pa bi morali opazovati z drugačnega zornega kota.

TEHTNICA – Morali se boste sprijazniti, da ste v obdobju, ko se bo treba resnično potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo.

ŠKORPIJON – Načrtujete lahko predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližnji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki med seboj povezani.

STRELEC – Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo znašli na preizkušnji. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa in ljubezni.

KOZOROG – Varujte svoj mir. Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora sorodnikom.

VODNAR – Zahtevali boste neke možnosti, ki ne ustrezajo realnim pričakovanjem in jih ne bi koristili povsem upravičeno. To bodo drugi opazili in hitro se bo začelo obrekovanje.

RIBI – Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo občutek neugodja in nerazpoloženosti povzročila vaša pričakovanja.

prejšnji članek
Botri: Jadranka uživala v glamurju filmskega festivala
Svet slavnih
Botri: Jadranka uživala v glamurju filmskega festivala
naslednji članek
Taylor Swift z albumom Speak Now (Taylor's Version) podira rekorde
Svet slavnih
Taylor Swift z albumom Speak Now (Taylor's Version) podira rekorde