palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Toliko kot je izzivov, toliko je tudi rešitev

17. 7. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
astrologija, horoskop, napoved

Ste že preverili tedensko napoved horoskopa? foto: Profimedia

Zgodbe, ki jih piše življenje so vedno znova in znova poučne zabavne, zahtevne in neraziskane. Kakšne so za teden, ki je pred nami, spisale zvezde? Pester ples planetov in zvezd na nebu nam od 17. do 23. julija obeta zanimiv čas.

Zgodbe, ki jih piše življenje so vedno znova in znova poučne zabavne, zahtevne in neraziskane. Vsak pride kdaj do tiste točke preloma, ko se zgodi nekaj, da mora nekdo narediti tudi bilanco in se odločiti. Vedno se poraja vprašanje, kaj sodi v ospredje in kaj je pomembno, toda to je zadeva, ki je odvisna od posameznika in ni nekega pravila. Značaj, ki nam je dan, je močno orodje, da se zadeve spremenijo in da nekdo ozavesti svoje prednosti ali pomanjkljivosti.

Ko se nekdo sreča z duhovnimi znanji, kako narediti spremembo, in spozna, da je resnica mnogo bolj globoka, tako življenje postane labirint spoznanj. Pri tem pride do zavedanja, da se mnogokrat vrti v začaranem krogu, toda točka vhoda in izhoda je enaka. Torej je bolj pomembno, da ko nekdo opazi, da se zadeve ponavljajo, da naredi korak naprej. Toliko kot je izzivov, toliko je tudi rešitev: Alternativo lahko najdete v izrazni umetnosti, pisanju občutkov ali pogovoru.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Pixabay

Oven

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo pokazal dva izziva, prvi je vezan na notranjo moč in drugi na pogovor. Merkur vam bo pomagal do osebne svobode in tako boste svoje mnenje izrazili na dinamičen način. Odlično se boste počutili doma in bili tako v sredo, kot petek opravičeno ponosni nase.


Denar: Tednu bo vladala magnetična energija in tako boste lahko vlagali v osebni napredek. Na delovne mestu se vam bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri, opravičeno boste ponosni nase. Venera vam bo podarila srečo pri denarju in spoznali boste, kaj sodi v ospredje.

Zdravje: Oranžna barva bo tista, ki vam bo podarila energijo in prinesla nove moči. Po zvezdnih namigih bo modro, da si boste vzeli čas zase in za tisto, kar vam prinaša veselje in sladke radosti. Čas bo ugoden za iskren pogovor, z osebo, ki ji zaupate in slediti glasu srca.

Bik

Ljubezen: Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam prinesla paleto ugodnosti. Toda vseeno ne bo vse po vaše in bo potrebno, da se boste morali pogovoriti in povedati svoje mnenje. Odlično se boste počutili doma, kjer se boste sprostili ob dobri glasbi ali plesu.
Denar: Narediti boste morali načrt in Saturn vam bo pomagal pri načrtovanju. Zdi se, da boste na uspeh morali še malo počakati, toda vseeno boste znali slediti svojim sanjam. Modro bo, da boste za pomoč zaprosili ljudi in si vzeti čas za raziskovanje in nabiranje novega znanja.
Zdravje: Če boste znali slediti sebi in glasu srca, najdete v sebi dodatno energijo in spodbudo. Podporo boste dobili pri ljudeh, ki jim zaupate in prej se boste odprli toliko lažje vam bo šlo. Tistih stvari, katerih ne boste morali povedati na glas si zapišite in tako vam bo mnogo lažje.

Dvojčka

Ljubezen: Kljub temu, da vam bo srčni izvoljenec ponudil ogledalce, vas bo obiskala sreča in zadovoljstvo. Mars vam bo okrepil notranjo moč in tako najdete tudi osebno spodbudo. Brezpogojna ljubezen bo tista, ki vam bo prinesla nova spoznanja in raziskovanje.
Denar: Na delovnem mestu bo sledil pogovor in tako boste odkrili, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Pomembno bo, da boste naredili načrt, kaj sodi v ospredje in kaj ste prerasli. Rumena barva bo tista, ki vam bo povrnila energijo in odkrila tudi močna spoznanja.
Zdravje: Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo prinesle ugodnosti in spoznali boste svojo moč. Poglobili se boste v lastno zgodbo in odkrili spremembe in novosti. Zdravilno energijo vam bo prinesla znanja in Neptun, tako boste raziskovali skrita znanja iz duhovnega sveta.

Rak

Ljubezen: Če si boste dovolili začutiti ljubezen, se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. Napredek tedna bo v torek in četrtek, ko najdete v sebi več energije in osebne motivacije. Venera vam bo podarila magnetično energijo in skozi to najdete tudi dobre iztočnice za osebno rast ali pogovor.


Denar: Naredili boste oseben načrt in tako lažje dosegli svoja pričakovanja. Poglobili se boste v tista znanja, ki vam bodo prinesle bogate izkušnje in plodne rezultate. Saturn vam bo v osnovi podaril strogost, toda vseeno najdite način, da začutiti neko energijo.
Zdravje: Pogovori bodo tisti, ki bodo prinesli ravnovesje, skladnost in bodo vir navdiha. Spoznali boste, da morate narediti korak naprej in pustiti preteklost za seboj. Pluton vam bo prinesel neko preobrazbo, katera bo pot do osebne sreče. Sprostila vas bo narava in zelena barva.

Lev

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo in Mars dobre iztočnice za osebno srečo. Napredovali boste v odnosu in sledili namigom srčnega izvoljenca. Ključno bo, da se boste znali postaviti zase in vendarle bo po zvezdnih namigih več prilaganja.
Denar: Rdeča nit bo, da boste sebe postavile v ospredje in nizali uspeh za uspehom. Čas v sebi skriva ustvarjalne misli in tako pride tudi uspeh. Izzive boste imeli v torek in sredo, ko ne bo vse po vaše. Denarno se boste znali postaviti zase in narediti ploden načrt.
Zdravje: Magnetična energija bo tista, ki vas bo pripeljala zelo daleč. Uran vam bo prinesel paleto sprememb in če boste znali pogledati iz drugega zornega kota, vas bo obiskala sreča. Napredek tedna bo ravno skozi pogovor, toda morate tudi slišati sogovornike.

Devica

Ljubezen: Poglobili se boste v odnos, popazite le, da ne boste preveč strogi pri tem. Po zvezdnih namigih bo modro, da boste diplomatski in tako se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. Dovolili si boste naredite korak naprej in Venera vam bo pri tem prinesla podporo in srečo.
Denar: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist v sredo, petek in soboto. Naredili boste tudi načrt, kaj morate spremeniti in do katere mere. Jupiter vam bo prinesel ugodne povezave in spremembe boste sprejeli na odprt način. Kljub nekaterim izzivom, boste ponosni nase.
Zdravje: Barva, ki vam bo podrla je peščeno rumena. Mars vam bo okrepil fizično energijo, skozi delo na sebi in dejstvo, da bo modro, da zgradite most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Pozitivno energijo vam bo podarila narava in aktivnosti na prostem.

Tehtnica

Ljubezen: Napredek časa bo v spoznanju, kaj morate še sprejeti. Poglobili se boste v tista znanja in občutke, ki vam bodo v pomoč in oporo. Roko na srce, srčni izvoljenec vam bo ogledalo, tako da najdete v sebi tudi neko drugi dimenzijo. Štela bo diplomacija in lepe besede.
Denar: Iz zvezdnih namigov je razbrati, da se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri in da najdete tudi nekaj več motivacije in spodbude. Na delovnem mestu boste morali na zadeve pogledati iz svetle plati, tako se bodo poznali tudi rezultati. Čas bo za iskren pogovor.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam podaril notranji mir in zaupanje. Ko boste našli ravnovesje boste spoznali lastno veličino in spoznanje, kaj se lahko še naučite. Ni čas, da se primerjate ali tekmujete z drugim, bolje je, da najdete v sebi srečo in zadovoljstvo.

Škorpijon

Ljubezen: Napredek v odnosu bo skozi besede in pri tem vam svetujem nekaj preudarnosti. V tem tednu boste poiskali tudi navdih in ugotovili, kaj lahko spremenite in do katere mere. Rdeča barva bo tista, ki bo prinesla strast, notranjo moč in brezpogojno ljubezen.


Denar: Dogodki se bodo odvijali v iskani smeri in tako najdete novo energijo in spodbudo. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu v sebi skrivajo navdih in Venera vam bo okrepila vaša stališča. Mnogo se boste naučili, če boste znali narediti analizo iz lastne preteklosti.
Zdravje: Koristne učinke bo imelo pisanje občutkov, tako boste uvideli, kaj morate spremeniti in kaj lahko sprejmete. Mars vam bo okrepil samozavest in tako boste lahko opravičeno ponosni nase. Rdeča nit bodo odnosi, kajti skozi to dobite uvid, kaj morate še spremeniti.

Strelec

Ljubezen: Zadali si boste nekaj nalog v partnerskem odnosu in pridobili navdih. Srčni izvoljenec vam bo odločno povedal svoje mnenje, omenjeno boste sprejeli čez čas. Več časa boste namenili tudi za aktivno preživljanje prostega časa. Slediti morate glasu srca.
Denar: Naredili boste določeno analizo in skozi to spoznali, kaj je potrebno sprejeti in do katere mere. Zgodili se bodo premiki, ki v sebi skrivajo odkriti pogovor in ravnovesje. Magnetična energija bo tista, ki se bo obrestovala tako na delovnem mestu, kot tudi v pogledu denarja.
Zdravje: Kolo usode se bo v pogledu počutja zavrtelo v vašo korist. Modro bo, da boste naredili korak naprej in slediti svojim občutkom, tako naredite korak naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem, zapisujte si svoje občutke.

Kozorog

Ljubezen: Saturn vam bo podaril preudarnost, tako boste kos vsem obveznostim v ljubezni. Naredili boste tudi neko analizo in prijetne besede, tako se bodo zgodili preobrati na katere ste že dolgo čakali. Brezpogojna ljubezen bo tista, ki vas bo polepšala – čas je, da boste slediti srcu.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in ugodne priložnosti, odločitve boste sprejeli na odprt način in ugotovili, kaj se vam bo obrestovalo. Zelena barva bo tista, ki bo prinesla nova spoznanja in ugoden napredek. Denarno boste napredovali v sredo in petek.
Zdravje: Modro bo, da si boste vzeli čas zase in poglobili v skrita znanja. Sprostila vas bo prijetna glasba in narediti boste tudi bilanco, tako najdete zanimive odgovore. V tem tednu bo modro, da boste predelali tudi nekaj iz preteklosti in našli osebno svobodo.

Vodnar

Ljubezen: Pridobili boste moč in tako naredili korak naprej. Resnica je, da se boste borili za osebno svobodo, toda po drugi strani sledili čarom partnerske ljubezni. Doma bo dinamično, kajti postoriti bo potrebno nekaj, kar bo vezano na preteklost. Počasi se daleč pride.
Denar: Modro bo, da boste sledili zastavljenim ciljem in da boste razširili svoje dojemanje. Daleč v ospredju bo tako prilaganje, kot diplomacija in zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri. Kljub povečanim obveznostim, si boste znali vzeti čas zase. Srečen dan: sreda.
Zdravje: Poglobili se boste v skrita znanja in predelali tisto, kar vas omeji. V ospredju bodo pogovori in izmenjava mnenj, tako najdete tudi določeno moč in spodbudo. Modra barva vam bo prinesla boljše počutje, paleto dobrih idej in navdih, kaj boste morali še spremeniti.

Ribi

Ljubezen: Romantična energija bo tista, ki vam bo podarila zaupanje in prijetno energijo. Skozi iskren pogovor boste razumeli, kaj morate še spremeniti in kako si postavite osebne meje. Skupna večerja bo prinesla nova spoznanja in ljubezen bo tista, ki vnaša napredek.


Denar: Obiskala vas bo vila dobrih idej in vam prinesla ugodne iztočnice, ki so vam lahko v ponos in oporo. Zadev ne boste smeli pometi pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Do četrtka boste razrešili nekaj, kar vas bremeni in bili opravičeno ponosni nase.
Zdravje: Tistih stvari, katerih ne morate povedati si boste morali zapisati in tako najdete skladnost. Odkriti morate tudi svojo moč in zasijati s talenti, ki so vam dani. Po zvezdnih namigih bo Neptun tisti, ki vam bo okrepil energijo in tako najdete zanimive odgovore.

prejšnji članek
Z ognjičevimi cvetovi nad sončne opekline, težave z dlesnimi, ureznine
Zdravje
Z ognjičevimi cvetovi nad sončne opekline, težave z dlesnimi, ureznine
naslednji članek
Botri: Kaj si igralec misli o Markovi lenobi?
Svet slavnih
Botri: Kaj si igralec misli o Markovi lenobi?