901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: polna luna polna novosti nastopil ob 13.39

3. 7. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
polna luna

foto: Profimedia

Polna Luna, ki se dopolni v ponedeljek ob 13.39, v sebi skriva čarobne preobrate in novosti, ki bodo mnogim pomagale narediti korak naprej in predelati nekaj stvari, ki so vezane na preteklost.

Resnica je, da vsak kdaj pa kdaj mora predelati nekaj za nazaj, da uvidi moč in energijo za naprej.


Brezpogojna ljubezen, ki jo ima vsak iz med nas, vodi v določeno blaginjo, spoštovanje in novo pot. Ko pride nekdo do spoznanja, da mora zgraditi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja, začne slediti srcu in s tem se zgodijo preobrati, ki prinesejo novo zavezo, nove sanje, upanje ali pa pred tem kakšno preizkušnjo.

Seveda je neučakanost tista, kar bremeni vse, kajti mnogim se mudi, toda čas je lahko večen. Ne pozabite si vzeti nekaj časa zase in za vse tiste dejavnosti, ki so vam pomembne.


Čarobnost dajejo tako besede kot dejanja in ta svet je lep, če smo med seboj povezani v svobodi in sprejemanju.

vesolje foto: Dreamstime

Oven


Ljubezen: Samske bo obiskala Amorjeva puščica in namenila čarobne preobrate. Venera bo vezanim prinesla nekaj ugodnih rešitev in pogovorov. Resnica je, da boste v tem tednu morali narediti korak naprej in sprejeti odločitve, kaj sodi v ospredje in do katere mere. Sledite glasu srca.
Denar: Merkur vam bo prinesel spoznanja, kaj morate spremeniti in kam vlagati energijo. Teden bo v znamenju samozavesti in morali se boste posvetili novim nalogam in obveznostim. Glede na to, da vas bodo spremljale plodne energije, prihaja uspeh, odgovornost in spoštovanje.
Zdravje: Po zvezdnih namigih bo modro, da si boste vzeli čas zase in za tisto, kar vam je blizu. Predelali boste lahko nekaj vzorcev, kateri vas omejujejo. Seveda se vam bo mudilo naprej, toda navdih in moč sta skrita v srcu, vzeti si boste morali čas za raziskovanje o duhovnih razsežnostih.

Bik
Ljubezen: Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca in tako pridobili notranji mir in trdnost. Oranžna barva vam bo prinesla novo energijo in tako boste ustvarjalno kovali nove načrte in zamisli. Nemirni boste v ponedeljek in torek, ostali dnevi bodo polni navdiha, sreče in podpore.
Denar: Teden v katerem boste skovali uspešne načrte in delali na zaupanju. Merkur vam bo prinesel ugodne besede in sodelovanja, zaradi katerih boste opravičeno ponosni nase in na okolico. Iz vsake zgodbe boste lahko izluščili zrno modrosti in poučna spoznanja.
Zdravje: Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo v oporo in pomoč. Zadeve se bodo postopoma obrnile v iskani smeri in pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo pomagale pri osebni rasti. Sprostili se boste na klepetu s prijateljico, ob dobri hrani in glasbi – šteje zmernost.

Dvojčka
Ljubezen: Izbrali boste prave besede in s tem osrečili vam drago osebo. Pridobili boste tudi nekaj časa, da se bodo zadeve obrnile v iskani smeri in spremljala vas bo plodna energija. Ključ do uspeha bo tudi brezpogojna ljubezen in v tem tednu boste znali slediti sebi.
Denar: Polna Luna (ponedeljek) prinese nova spoznanja, ki bodo vezane na denar in vrednote. Izluščiti boste morali zrno modrosti in določene stvari narediti na drugačen način. Za pohvalo ali priznanje v tem tednu ne bo časa, v ospredju bo raziskovanje, komunikacija in učenje.
Zdravje: Neptun vam bo prinesel navdih in tako boste naredili korak naprej. V kolikor boste znali začutiti svojo energijo, tako ugotovite, kaj sodi v ospredje. Koristne učinke bo, da boste znali narediti korak naprej in pogovori bodo tisti, ki vam bodo v ponos in oporo.

Rak
Ljubezen: Romantična energija bo tista, ki vam bo prinesla paleto ugodnosti. Venera vam bo podarila magnetičnost in tako se bodo zadeve obrnile v iskan smeri, spremljala vas bo sreča in zadovoljstvo. Prijetne besede bodo tiste, ki prinesejo ugodnosti in dobre rešitve.
Denar: Nekoliko nemirni boste, toda zadeve se bodo obrnile v vašo korist. Narediti boste morali osebno analizo in tako spoznati, kaj sodi v ospredje. Drugi ljudje vam bodo prinesli bogata spoznanja. V ponedeljek in torek boste bolj občutljivi in zato naredite notranji načrt.
Zdravje: Zdrav način življenja vsebuje dovolj gibanja, zdravo prehrano in pozitivne misli. Pridobili boste informacije na katere boste opravičeno ponosni in tako lahko naredite korak naprej. V osebno pomoč vam bo intuicija in tako boste začutili, kaj morate še spremeniti.

Lev
Ljubezen: Za svojo ljubezen se boste pripravljeni boriti in to tudi dokazati. Pred vami je teden duhovne modrosti in ko boste morali bolj poglobljeno slediti svojim občutkom in srcu. Venera vam bo podarila namig, kaj morate spremeniti in ob romantični večerji bo čas za prijetnosti.
Denar: Pozitivne misli se vam bodo obrestovalo in tako boste znali narediti korak naprej. spremljala vas bo odločnost in Mars vam bo okrepil samozavest, tako pridejo tudi rezultati. Kljub vsemu bo modro, da boste naredili osebno analizo, kdo vašo pomoč potrebuje in do katere mere.
Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo podarili dobre lekcije. Od njih lahko spoznate, kaj morate spremeniti in kako do boljšega počutja. Po zvezdnih namigih boste nekoliko nemirni in omenjeno bo moralo prerasti v nekaj kreativnega in ustvarjalnega.

Devica
Ljubezen: V mozaiku ljubezni boste prišli do bogatega uvida, kaj lahko še spremenite. Poglobili se boste v svoje srce in tam našli navdih, za uvide in spoznanja boste tako ali drugače nagrajeni. Srčni izvoljenec vam bo naklonjen v sredo in petek. Venera vam bo podarila kreativne ideje.
Denar: Zelena barva bo tista, ki vas bo podrla in vam bo prinesla ravnovesje in skladnost. Svoje ideje boste morali ciljno usmeriti – tako boste v sebi našli moč in svežo energijo. Sodelavci vam bodo v oporo in svobodna volja bo, ali boste omenjeno sprejeli in do katere mere.
Zdravje: Če si boste vzeli čas zase, za veselje in lepe misli boste nagrajeni. Poleg tega si boste dovolili, da sledite sebi in svojim sanjam. V ospredju bodo prijetne besede in prijateljstvo. Tistih stvar, katerih ne morete povedati na glas si zapisujte in vam bo mnogo lažje.

Tehtnica
Ljubezen: Diplomacija vas bo v ljubezni v tem tednu pripeljala daleč. Prelomen bo ponedeljek in torek, kjer bo potrebno najti dialog in srednjo pot. Po zvezdnih namigih vas bo spremljala romantika in čustvena skladnost. Konec tedna se bosta sprostila ob dobri glasbi in hrani.
Denar: Magnetična energija vam bo prinesla paleto ugodnih rešitev na delovnem mestu. Zdi se, da boste v tem tednu vzeli vajeti v svoje roke in s tem našli tudi nekaj uporabnih namigov. Rdeča barva vam bo podarila strast in tako boste lažje dokončali nekaj iz preteklosti.
Zdravje: Daleč v ospredju bodo pozitivne misli, ki vam bodo prinesle ugodnosti in dobre iztočnice za rast. V tem obdobju boste zgradili most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Najti morate tudi načrt, kaj vas osrečuje in tako bodo preobrati lažji in bolj pozitivni.

Škorpijon
Ljubezen: Plodna energija, ki vas bo obdajala v tem tednu prinaša navdih in motivacijo. Venera vam bo podarila prijetnosti in podporo. Srčni izvoljenec vam bo pokazal ogledalca in skozi to greste osvobojeni naprej. Napišite pismo ljubljeni osebi in tako boste okrepili vezo.
Denar: Pridobili boste uporabne informacije in naredili korak naprej. Rdeča nit bodo plodna sodelovanja, ki v sebi skrivajo tudi napredek na osebni ravni. Jupiter vam bo okrepil zaupanje in če boste dodali še nova znanja, pride tako uspeh, kot tudi določen napredek.
Zdravje: Poglobili se boste v svoje srce in našli navdih in motivacijo. Opravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke - zadeve se bodo odvijali v iskani smeri. Daleč v ospredju bo tudi vera, ki vam bo prinesla tako zaupanje, kot tudi notranji mir. Počasi se daleč pride.

Strelec
Ljubezen: Magnetična energija bo prinesla paleto ugodnih rešitev in pridobili boste tudi uvide, kaj morate še spremeniti. V ospredju bodo pogovori in plodna energija bo polepšala tako vas, kot tudi vajin odnos. Vaše zaupanje bo v sredo in četrtek prineslo paleto ugodnosti.
Denar: Poglobili se boste v tiste dejavnosti s katerimi ste odlašali. Narediti boste morali osebni načrt in predelati določene zadeve iz preteklosti – to vam ne sme biti breme, ampak dobra iztočnica za rast. Pozitivne misli bodo tiste, ki prinašajo ugodne rešitve in namig.
Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi in pilili se boste sodelovanju, kajti družili se boste z ljudmi, ki vam bodo prinesli zanimiva spoznanja in odgovornost. Poglobili se boste tudi v znanja, ki so vam v pomoč in oporo. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Podprla vas bo zelena barva.

Kozorog
Ljubezen: Saturn vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za pogovor in spremembe, ki bodo dobrodošle. Polna Luna vas bo spravila iz varne hiške in tako boste direktno povedali svoje mnenje. Poglobili se boste v dejavnosti, ki so vam ključne in pri tem vam bo sledil srčni izvoljenec.
Denar: Poglobili se boste v dejavnosti, ki vam bodo prinesle rešitve. Venera vam bo v pomoč pri pogledu denarja in tako se bodo zadeve obrnile v iskani smeri. Koristne učinke bo imela tudi osebna bilanca in tako boste spoznali, kaj je tisto, kar sodi v ospredje.
Zdravje: Kljub vsem obveznostim in delavnim nalogam si boste morali vzeti čas zase. Najdite v sebi veselje in tisto čarobno energijo preobrate, da se zgodijo pozitivne stvari. Sprostila vas bo kreativna umetnost in pisanje občutkov, tako najdete v sebi notranji mir in ravnovesje.

Vodnar
Ljubezen: Pogovori bodo tisti, ki prinesejo ravnovesje in skladnost. Potrebno bo najti tudi neko zlato sredino in uvideti, katere teme sodijo v tem tednu v ospredje. Srčni izvoljenec vam bo prinesel tudi modrost in tako bosta skupaj naredili korak naprej v romaniki in skladnosti.
Denar: V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi in informacije, tako sledi tudi napredek na bolje. Venera in Mars bosta v tem tednu poskrbela, da najdete določeno energijo in moč. Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo v ponos in oporo, tako najdete osebno srečo.
Zdravje: Uran vam bo prinesel potrebno svobodo in tako boste znali poglobiti vase in najti navdih. Ključno je, da boste združili svoje znanje in pridobili paleto informacije. Koristne učinke bo imela narava, kot tudi sprehodi ob rekli ali jezeru. Štele bodo pozitivne misli.

Ribi
Ljubezen: Magnetična energija bo tista, ki bo prinesla nagrado in osebni napredek. Pogovori bodo v tem tednu prinesli ravnovesje, moč in okrepili vero. Nekaj nemira bo v ponedeljek in nedeljo, ko ne bo vse po vaše. Brezpogojna ljubezen v sebi skriva pozitivne preobrate na bolje.
Denar: Naredili boste osebni prerez in se poglobili v tista opravila s katerimi ste malo odlašali. Zelena barva vam bo prinesla ravnovesje in umirjenost, tako boste bolj poglobljeno sledili sebi in tistim zadevam, ki so vam blizu. V ospredju bodo pogovori in sodelovanja.
Zdravje: Če boste sledili sebi najdete navdih in motivacijo. Zadeve se bodo obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana, kar prinaša tudi notranji mir in skladnost. Res pa je, da boste morali najti tudi pozitivne misli in v osebno pomoč vam bodo duhovna spoznanja in danosti. 

prejšnji članek
Zamrznjeno sadje kot poletna osvežitev
Zdravje
Zamrznjeno sadje kot poletna osvežitev
naslednji članek
Investicijska dela in nadomestni prevozi Ljubljana-Litija/Trbovlje
Življenjski slog
Investicijska dela in nadomestni prevozi Ljubljana-Litija/Trbovlje
#nasazenazenska
nasazenazenska