sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Ko se dovolj potrudimo, pride tudi nagrada

26. 6. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
astrologija, horoskop, napoved

Ste že preverili tedensko napoved horoskopa? foto: Profimedia

Čas, ki prihaja, v sebi skriva lepe energije: poletje je kot mati, ki vabi v toplo naročje, lahko slišimo v zelo znani pesmi.

Delo je tisto, ki vedno znova pomaga, da človek v življenju naredi korak naprej oziroma najde samozavest in željo po pozitivnih premikih na bolje. Danes sicer delo za nekatere ni več vrednota, toda tudi to se bo spremenilo. Predvsem je preveč sodb, kakšni so ljudje, kaj znajo ali česa ne znajo, ali se res dovolj potrudijo – a vsak se kali skozi lastno šolo in najde svojo pot.

Včasih je treba sešteti pluse in minuse tudi pri sebi in najti odgovor, pri čem smo dobri in kaj bi lahko še izboljšali. Čas počitnic prinaša tudi navdih, da si večkrat vzamemo čas zase in za svoje sanje, kajti tako najdemo moč in energijo. Delite dobre nasvete, preberite kakšno modro knjigo in vedite, da se vse zgodi z razlogom. Ko se dovolj potrudimo, pride tudi nagrada, a se to zgodi takrat, ko je čas pravi.

/ foto: Pixabay

Oven

Ljubezen: Modra barva vam bo prinesla ravnovesje in bo pot do popolnih odločitev. Roko na srce, vse bo potekalo po pričakovanjih, v ospredju bosta veselje in notranja moč. Odlično se boste počutili doma, v krogu družine, in Venera vam bo podarila plodno energijo in zaupanje.

Denar: Narediti boste morali prerez in slediti svojim občutkom. Tako boste spoznali, kam morate vlagati energijo in kaj lahko nekoliko počaka. Predelali boste nekaj iz preteklosti in Mars vam bo pomagal do preudarnih rešitev, ki vam bodo v ponos.
Zdravje: Poglobili se boste v svet osebne rasti in pridobili znanje, ki vam bo v oporo. Ključ do uspeha bodo pogovori in tudi sami boste začutili, da lahko lepe besede prinesejo ravnovesje. Merkur vam bo pomagal narediti korak naprej, sprostili vas bosta narava in umetnost.

Bik

Ljubezen: Združili boste svoje znanje in moč ter podprli svojega srčnega izvoljenca. Mars bo prinesel napredovanje in plodna sodelovanja, ki vam bodo v osnovi v pomoč in oporo. Modro bo, da najdete tudi čas zase, in pogovori ob romantični večerji bodo balzam za dušo.

Denar: Na delovnem mestu vam bo Merkur prinesel iskane premike, ki so lahko tudi dobra iztočnica za uspeh. Res pa je, da boste v sebi bolj občutljivi, in potrebovali boste zaveznike. Glede denarja je razbrati napredek, verjetno v torek in četrtek.
Zdravje: Teden, v katerem boste znali zelo uživati in se bodo uresničila neka pričakovanja. Pomembno bo, da občutite varnost, tako morda najdete tudi nov smisel v življenju. Znali se boste poveseliti s tistimi ljudmi, ki so polni navdiha in optimistični.

Dvojčka

Ljubezen: Drugi vam bodo nastavili zrcalo, in kar boste videli, bo izjemno poučno. Občutili boste brezpogojno ljubezen in Venera vam bo pomagala izbirati besede, tako boste v tem pogledu prišli zelo daleč. Usoda vam bo naklonjena pri iskanju ravnovesja.


Denar: Venera vam podarja srečo tudi na tem področju. Rdeča nit bodo odnosi in tu lahko dosežete neko svobodo, res pa je, da se boste morali pogovoriti in najti notranjo moč. Iskali boste svoje sanje in jih našli v četrtek, ko dobite nagrado.
Zdravje: Svoje mnenje boste povedali na pravilen način, kar se vam bo obrestovalo. Modro bo, da sledite svojemu srcu, to vas bo osvobodilo. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov. Kljub vsem obveznostim si boste znali vzeti čas zase. Srečen dan: sreda.

Rak

Ljubezen: Intuicija bo vam bo pomagala ravnati modro, tako se vam obeta skladnost v odnosu. Po stari navadi se boste odlično počutili doma in kovali boste nove načrte. Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, bodo prijetne in harmonične.
Denar: Po zvezdnih namigih boste morali narediti načrt in slediti svojim občutkom. Primerno bo, da se pogovorite o morebitnih dvomih. Občutljivost raje zadržite zase. Zelo blizu pa vam bo neka ženska, ki vam lahko pomaga in po potrebi svetuje.
Zdravje: Če boste sledili sebi, najdete navdih, in to vam bo prineslo ravnovesje in skladnost. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki so vam naklonjeni in pozitivno naravnani. Merkur prinaša več ugodnih rešitev na področju prijateljstva.

Lev

Ljubezen: Predelati boste morali določene vzorce in sprejeti popolnost trenutka. Venera vam bo podarila magnetično energijo in brezpogojno ljubezen, kar bo pripomoglo, da se bodo stvari odvijale po načrtih. V sredo in četrtek pričakujte zanimiv pogovor s srčnim izvoljencem. 

Denar: Modro bo, da se poglobite v zadeve, s katerimi ste odlašali, in prejeli boste tudi pohvalo. Mars vam bo podaril drznost in skozi to potem najdete pravo pot in nekaj dobrih rešitev. Glede na zvezdne namige vam bo na delovnem mestu naklonjen torek, sreča pri denarju pa v petek.

Zdravje: Zdrav način življenja pomeni dovolj gibanja, zdravo prehrano in pozitivne misli. V svoje življenje boste vnesli svetlobo in tako se boste nekako osvobodili. Modro bo, da si vzamete čas zase, ga preživite v prijetni družbi in se sprostite ob glasbi.

Devica

Ljubezen: Če prisluhnete svojemu srcu, boste v njem našli pravo ljubezen. Vaš srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, in to zelo poučno. Sodeč po zvezdnih namigih boste znali narediti korak naprej. Prijetne besede pa bodo ključ do srca.

Denar: Za svoj trud boste nagrajeni in ta teden boste upravičeno ponosni nase. Po drugi strani se vam bodo kopičile obveznosti in treba bo narediti red. Merkur vam bo pomagal do dobrih idej, plodnih besed in skupinskega sodelovanja. Pomembna bosta zaupanje in pozitivna miselnost.

Zdravje: Vir energije bo zelena barva, prinaša ravnovesje, skladnost in novo pot. Čas bo namenjen osebni analizi, a ne bodite prestrogi, ne do sebe ne do okolice. Ko boste v sebi začutili brezpogojno ljubezen, najdete tudi navdih in notranjo moč.

Tehtnica

Ljubezen: Kocke usode vam bodo naklonjene v ljubezni, kjer bo vladala skladnost. Če boste znali slediti sebi in uporabiti prirojeno diplomacijo, bo vse prav. Primerni dnevi za pogovor bodo sreda, petek in nedelja. Barva, ki vam bo v navdih, je rdeča.

Denar: Na delovnem mestu boste morali opraviti analizo in vzpostaviti red. Največ se boste naučili skozi opazovanje ljudi in tako spoznali, kaj imate radi in zakaj je tako. Jupiter vam bo pomagal narediti korak naprej pri denarju, sledile bodo modre in plodne odločitve.

Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za osebno rast. Poglobili se boste v zakonitosti duhovnosti in tako spoznali, kaj morate še spremeniti za boljše počutje. Koristne učinke bo imela izrazna umetnost, kot sta ples ali risanje svojih občutkov.

Škorpijon

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila določeno varnost. Seveda bo pri vas doma dinamično in s srčnim izvoljencem se bosta igrala igrico vroče in hladno. Toda ko se bosta iskreno pogovorila, pride tudi nagrada. Slediti boste morali glasu srca.

Denar: Modre besede bodo prinesle uspeh in dobre iztočnice za poslovne odločitve. Saturn vam podarja zaupanje in rešitve, ki jih boste sprejeli odprtih rok. Sprejeti boste morali tudi nekaj drugačnih rešitev, toda tako boste spoznali, kaj morate spremeniti pri sebi.

Zdravje: Venera vam bo podarila plodno energijo in notranjo moč. Na svoj način boste kos vsem nalogam in obveznostim, kar prinaša tudi zadovoljstvo. Prijetni pogovori bodo navdih in osebna motivacija, slediti morate svojim notranjim uvidom.

Strelec

Ljubezen: Če boste sledili svetlobi, se bodo zadeve v ljubezni dobro razrešile. Modro bo, da opravite osebno analizo in predelate nekaj iz preteklosti. Roko na srce, čeprav vam bo srčni izvoljenec ponudil podporo, ne bo vse po vašem – sledi prilagajanje.

Denar: Naredili boste osebni načrt in upravičeno boste ponosni nase. Po zvezdnih namigih boste morali izpopolniti svoje sposobnosti; Mars vam bo dal nekaj dobrih iztočnic za osebno rast. Dogodki se bodo odvijali tako, da najdete tudi veselje in osebno srečo.

Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam prinesle več novih spoznanj. V ospredju bo romantična energija, več bo skladnosti in napredovanja. Barva, ki prinaša podporo v tem tednu, je smaragdno zelena. Sprostila vas bo narava.

Kozorog

Ljubezen: Kocke usode se bodo obrnile v vašo korist in prinašajo ravnovesje. Pridobili boste pozitivno energijo in naklonjenost, tako boste znali slediti navdihu. Venera vam bo dala notranjo moč in prijetne besede bodo ključ do srca.

Denar: Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, bodo modre in preudarne. Poglobili se boste v več obveznosti in tako pridetudi uspeh. Vztrajnost bo še posebno pomembna v sredo in petek, res pa je, da boste morali sprejeti tudi pomoč sodelavcev.

Zdravje: Vaša magnetična energija bo pripomogla k popolnosti, s tem pride tudi spoštovanje. Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanje, v veliko pomoč vam bo prijateljstvo. Saturn vam bo prinesel odgovornost, pozitivne misli vam bodo v ponos in oporo – sledite svojim občutkom.

Vodnar

Ljubezen: Pogumno boste povedali svoje mnenje in za to boste nagrajeni. Srčni izvoljenec vam prinaša nekaj novih spoznanj, potrebno bo tudi prilagajanje, kar bo okrepilo vajin odnos. Iz zvezdnih namigov je razbrati, da se boste pripravljeni boriti za osebno svobodo in jo zagovarjati.

Denar: Plodna energija vas bo podprla pri delovnih obveznostih in sledila bo osebna nagrada. Sodelavci vam bodo ponudili podporo in tako boste lahko dokončali svoje obveznosti. Nekaj časa bo tako na voljo za kovanje načrtov in raziskovanje.

Zdravje: Bodite ponosni nase, tako se vam bo okrepila energija in pridobili boste nove iztočnice za osebno rast. Predvsem oranžna energija vam bo namenila nova spoznanja. Modro bo, da opravite neki pregled, tako boste spoznali, kdo resnično potrebuje vašo pomoč.

Ribi

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetično energijo in Mars strast ter nekaj dinamike. Poglobili se boste v svoje občutke in spoznali, kam je modro vlagati energijo in kaj lahko nekoliko počaka. Štele bodo prijetne besede in pogovori na romantičnih sprehodih.

Denar: Pomembno bo, da v sebi najdete moč in zasijete s talenti, ki so vam dani. Dogovori bodo v tem obdobju uspešni in sledile bodo nagrade. Res pa je, da morate sprejeti več obveznosti ter ob tem narediti seznam vrednot.

Zdravje: Energijo vam bo dajala rdeča barva, tako boste bolj sledili srcu. Neptun vam bo podaril brezpogojno ljubezen in okrepil intuicijo. Ključno bo, da v sebi najdete tudi trdnost. Sprostili se boste lahko ob glasbi ali v naravi.

prejšnji članek
Jorg Zupan potrdil, da je drugič postal očka
Svet slavnih
Jorg Zupan potrdil, da je drugič postal očka
naslednji članek
Nives Orešnik o lažeh v svetu popolnih podob
Moda&Lepota
Nives Orešnik o lažeh v svetu popolnih podob