profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: rastoča luna prinaša nove začetke

19. 6. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
luna, lunin mrk

foto: Profimedia

Zavedati pa se je treba, da so lepe besede tiste, ki najdejo ključ do srca.

Toplo sonce v sebi skriva pozitivno energijo in je vir navdiha. Horoskop, ki ga berete iz tedna v teden, je sestavljen na podlagi Sonca, ki ni planet, ampak je zvezda. V astrološki karti nakazuje vitalno energijo, moč in egocentričnost, Luna, ki je Zemljin satelit, pa čustva, notranje življenje in dušo. Sonce in Luna sta nebeški par in sta bila cenjena v vseh civilizacijah.

Teden, v katerega vstopamo, je v fazi rastoče lune, kar nedvomno pomeni nove začetke in podvige. Izkoristite tople dneve, da se zjutraj ali zvečer sprehodite v naravi, da najdete novo energijo na vrtu, ob zeliščni ali cvetlični gredi ali pa ob svojih sobnih rastlinah. Življenje je mozaik spoznanja in sanj, iskanja, kako v svoje življenje vnesti srečo in zadovoljstvo. Vsak dan je darilo in prinaša novosti, ki lahko postanejo naša lekcija.

Zavedati pa se je treba, da so lepe besede tiste, ki najdejo ključ do srca.

Oven

Ljubezen: Venera vam bo podarila modre besede in tako bodo sledili uspehi, napredovali boste v odnosu. Poglobiti se boste morali v več obveznosti, vezanih na dom in družino. Podporo pri srčnem izvoljencu boste dobili v sredo in četrtek, kar vam bo okrepilo samozavest.
Denar: Znašli se boste na razpotju in skozi pogovor spoznali, kam je modro vlagati energijo in do katere mere. Čeprav boste hrepeneli po pohvali, boste morali na to še malo počakati. V osnovi boste na delovnem mestu več časa namenili izobraževanju in raziskovanju.
Zdravje: Če boste znali svojo energijo usmeriti v nekaj kreativnega, se bodo zgodili premiki, na katere boste ponosni. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in slediti svojim sanjam. Motivacijo boste našli v svetovalnem delu in skupinski dinamiki, kar bo nadvse zabavno.

Bik
Ljubezen: Rdeča nit bodo pogovori, zabavni in morda tudi strastni. Venera vam bo podarila magnetično energijo in tako boste naredili korak naprej. Res pa je, da boste morali slediti tako svojim občutkom kot glasu srca, kar bo prineslo pomemben korak naprej v ljubezni.
Denar: Energijo in navdih vam bo dajala rdeča barva. Spoznali boste, da ni vse zlato, kar se sveti. Združili boste znanje in moč in tako pridobili informacije, kaj še narediti za osebni uspeh.
Zdravje: Skozi pogovor boste ozavestili, kam je treba vlagati energijo in kaj vam daje motivacijo. Sprostila in razveselila vas bo glasba, znali boste uporabiti notranjo moč. Koristne učinke bosta imela narava in delo na vrtu.

Dvojčka
Ljubezen: Pridobili boste namig, kaj je treba še spremeniti, in tako se bodo stvari uredile. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v ponedeljek in sredo, vmes bo nekoliko dinamično. Po zvezdnih namigih se boste doma odlično znašli in pričakovati je ustvarjalnost.
Denar: Merkur bo okrepil vaša zanimanja, kaj lahko še spremenite in do katere mere. Načrti, ki jih boste kovali, bodo zaživeli v tednu, ki prihaja, a je potrebna določena previdnost. Čas bo v osnovi namenjen tudi učenju in pridobivanju novih informacij.
Zdravje: Vir energije in sprostitve bo peščeno rumena barva. Na splošno pa vam harmonijo in veselje prinašajo pozitivne misli. Znali si boste vzeti čas zase in se poveseliti z ljudmi, ki so vam blizu in jih imate radi.

Rak
Ljubezen: Prisluhnili boste glasu srca in tako našli ravnovesje in skladnost. Venera vam bo dala dobro popotnico do sreče, v ljubezni bo ključnega pomena varnost. Naredili boste tudi načrt, kaj spada v ospredje, in srčni izvoljenec vas bo pri tem podprl.
Denar: Energija plodovitosti vam bo dala krila, znali boste ustvarjati. Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile vam v prid, res pa je, da morate prej predelati nekaj osebnih prepričanj. V ospredje bodo stopile vrednote, ki vas bodo vodile do uspeha.
Zdravje: Neptun bo okrepil vašo intuicijo in zavedanje, kako pomembno je najti notranjo moč. Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja in sledili svojim smernicam. Sprostili vas bodo sprehodi v bližini reke ali jezera. Počasi se daleč pride.

Lev
Ljubezen: Mars vam bo podaril ognjevitost in to se vam bo v ljubezni obrestovalo. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih in tako najdete v sebi moč, da sledite svojim občutkom. Vseeno pa je nakazano, da boste v tem tednu plesali po taktu srčnega izvoljenca.
Denar: Modra barva vam bo v podporo, nakazuje ugodne rešitve. Zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Dovoli si boste morali, da najdete v sebi določene odgovore, Merkur pa vas bo učil z izkušnjami.
Zdravje: Rdeča nit bo popolnost, in ko boste to sprejeli, se vam bodo odprle nove poti. Več časa boste namenili razmišljanju in kovanju novih načrtov ter s tem osebnega napredka. Venera vam bo podarila pozitivne misli in tako boste z veseljem motivirali tudi druge ljudi.

Devica
Ljubezen: Brezpogojna ljubezen bo osebna motivacija, ki prinaša ravnovesje in skladnost. Vir energije bo rumena barva, sledite njenim namigom. Teden bo v znamenju dveh pozitivnih prelomnic, in sicer v torek in petek.
Denar: Po zvezdnih namigih boste poglobili svoje znanje in se soočili s kopico obveznosti. Na delovnem mestu vam bo prišla prav diplomacija, čeprav bo ostro oko opazilo tudi malenkosti. Rdeča nit bodo določene spremembe, ki jih boste sicer sprejeli z zadržkom, a prinašajo uspeh.
Zdravje: Odkrili boste svojo moč in tako našli pot v ravnovesje. Komunikacija vam bo v osebno pomoč in spodbudo, zadeve se bodo obrnile v pričakovano smer. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Tehtnica
Ljubezen: Napredek prinaša pogovor, v katerem boste našli tudi zaupanje in moč. Venera vam bo prinesla magnetično energijo in tako boste pri srčnem izvoljencu našli, kar si želite. Po zvezdnih namigih bodo v ospredju romantika in skladni odnosi, kar bo recept za srečo.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in to bo dobra popotnica za srečo in zadovoljstvo. Magnetična energija, ki bo vladala tednu, vam prinaša notranjo moč in tako boste uspešno naredili korak naprej. Teden bo v znamenju povezovanja, sodelovanja in plodne energije.
Zdravje: Zelena barva vam bo povrnila energijo in prinesla neka spoznanja. Sebe boste postavili v ospredje in tako našli določeno motivacijo. Pravi napredek pride skozi komunikacijo in vse intelektualne dejavnosti, blizu vam bo tudi glasba.

Škorpijon
Ljubezen: Magnetična energija vam bo v osebno pomoč in našli boste dodatno motivacijo. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo, kar bo zelo poučno. Prijetne besede bodo ključ do srca, pa tudi sicer bo konec tedna pri vas nadvse romantično.
Denar: Če boste na življenje pogledali s pozitivne plati, se bodo našle rešitve. Venera vam bo prinesla nova spoznanja, a se boste morali za osebno pohvalo še malo potruditi. Posebno uspešna bosta ponedeljek in sreda, finančno ugoden pa četrtek. Sledite svojim sanjam.
Zdravje: Rdeča nit bodo sodelovanja, prinašajo napredek. Mars vam bo dal možnost ciljne usmerjenosti in tako boste dobili več priložnosti. Duhovna znanja vam bodo podarila moč in brezpogojno ljubezen.

Strelec
Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila nekaj ugodnih rešitev. Napredek bo v komunikaciji in prijetne besede vam bodo segle do srca. Doma boste nekoliko nemirni in, roko na srce, za osebno svobodo se boste borili.
Denar: Venera vam bo podarila možnosti osebne rasti in ideje bodo prihajale k vam ena za drugo. Vsekakor boste imeli tudi znanje, da naredite korak naprej. Komunikacija bo sol in aroma življenja, skozi to boste uvideli, kaj je treba še spremeniti ali nadgraditi.
Zdravje: Blizu vam bodo vsa znanja, povezana z osebno rastjo, in spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo. Osebna svoboda vam bo dala krila. Teden bo v znamenju raziskovanja narave, športnih aktivnosti, in modro je, če si zapisujete občutke.

Kozorog
Ljubezen: Jupiter vam bo prinesel podporo v odnosih in tako boste uvideli, kako naprej. Brezpogojna ljubezen prinaša zaupanje in moč. Srčni izvoljenec bo v torek ali sredo vaše zrcalo, kar pa je tudi vir romantičnih preobratov.
Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja, pri drugih boste našli oporo. To bo morda tudi izziv ali učna naloga tedna. Na življenje boste pogledali nekoliko bolj pozitivno in se tako lažje soočili s kopico obveznosti, konec tedna pridejo tudi uspeh, nagrada ali pohvala.
Zdravje: Odločitve, ki bodo sprejete v tem obdobju, prinašajo napredek in osebno rast. Poiskali boste določene odgovore in spremembe prinašajo spodbudo. Sprostili se boste ob klepetu z neko osebo, ki vam veliko pomeni – sledite svojim občutkom.

Vodnar
Ljubezen: Spremljali vas bosta notranja moč in drzna energija, kar se vam bo obrestovalo v ljubezni. Pridobili boste informacije, na katere boste upravičeno ponosni, in tako boste lahko sledili svojim občutkom. Uran vam bo dal določene smernice, katere vrednote so pomembnejše.
Denar: Kolo usode se bo obrnilo v vašo korist in v svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi. Od njih se boste lahko učili in pridobili dodatno motivacijo. Barva, ki vam bo ta teden dajala energijo, je modra. Prinaša tudi umirjenost.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ugodnosti in so pot do popolnosti. S svojim znanjem in svobodno energijo boste privabljali v svoje življenje zanimive ljudi. Spoznali boste, kje lahko najdete motivacijo, in to bo morda prav izrazna umetnost.

Ribi
Ljubezen: Ko boste pogledali v svoje srce, boste začutili brezpogojno ljubezen in osebno zadovoljstvo. To bo dober prerok sreče oziroma tega, kako lahko napredujete v ljubezni. Res je, da bo v tem tednu več dinamike in izzivov, a bodo pozitivni za vajin odnos.
Denar: Rumena barva nakazuje ravnovesje in pot do obilja. Venera vam bo pomagala, da boste znali narediti načrt in slediti stvarem, ki imajo prednost. Zanimivo je, da bodo v ospredju tudi sodelovanja, pogovori bodo prinesli paleto novosti.
Zdravje: Modro bo, da si vzamete čas zase in najdete notranje ravnovesje. Dogodki se bodo korak za korakom odvijali v pričakovano smer, tako boste lahko upravičeno ponosni nase. V veliki meri vas bo sprostila glasba. Prisluhnite svojim sanjam.

prejšnji članek
LAHKONOG naokrog
Moda&Lepota
LAHKONOG naokrog
naslednji članek
Zaključil se je 2. mednarodni festival športnega  dokumentarnega in igranega filma v Sloveniji
Svet slavnih
Zaključil se je 2. mednarodni festival športnega dokumentarnega in igranega filma v Sloveniji
#nasazenazenska
nasazenazenska