državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

LAHKONOG naokrog

19. 6. 2023; 01.33
Avtor: Oglasno sporočilo
Utrujena Stopala
Poletje, morje, sonce, gore, športanje … Akcija, potem pa boleče in utrujene noge, vroča stopala. Kilometri v avtu, avtodomu, na motorju, avtobusu, vlaku, letalu, ladji, zvečer pa otekle noge. Vmes pa še kakšen nehvaležen udarec in modrica. Vse to so počitnice, juhuhu!

Lekovita LAHKONOG za svež korak doma in med vandranjem naokrog. Poživlja utrujene noge in stopala, dobrodejno vpliva na ožilje v boju s krčnimi žilami.

Za vse generacije od 3.leta starosti naprej in luštno darilo za babico in dedka pa srečko nosečko ali vašega zagnanega športnika. Veste kdo vam bo še zelo hvaležen? Vaš svojec ali prijatelj, ki ga je bolezen prikovala na posteljo ali invalidski voziček.

Kombinacija izvlečkov arnike, divjega kostanja, mentola in kafre prijetno ohladi ter pospešuje prekrvitev in je hkrati primerno za nanos ob udarninah brez ran. Olje pšeničnih kalčkov, ognjič ter dodana vitamina A in E spodbujajo obnovo kože in mehčajo suho kožo stopal, pet in goleni.

Prijetna osvežitev za nosečnice in starše, ki tekajo naokrog za svojim neumornim podmladkom, in seveda za vse tiste ostale, ki so večji del dneva na nogah, v avtu, na sestankih, sejmih. Dobrodejna osvežilna večerna masaža stopal od konic prstov do pet in goleni za sproščen nočni počitek.

Hitro vpojna dobrodejna negovalna krema, ki poživlja utrujene noge in stopala. Slovenski izdelek podjetja LEKOS d.o.o. iz Sevnice razvit v sodelovanju z uporabniki v ekonomičnem 350 mL lončku. Prijetno ohladi razgreta stopala in pospešuje prekrvitev nog, najdete ga na policah TUŠ drogerij, TOSAMA Belih štacunc, slovenskih lekarn, specializiranih trgovin in seveda v spletni ponudbi.

To poletje LAHKONOG NAOKROG s slovenskim izdelkom Lekovita LAHKONOG.

prejšnji članek
S korenjem do lepše kože in boljšega vida
Zdravje
S korenjem do lepše kože in boljšega vida
naslednji članek
Tedenski horoskop: rastoča luna prinaša nove začetke
Horoskop
Tedenski horoskop: rastoča luna prinaša nove začetke