pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Sonce in Luna sta v raku

17. 7. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
rak, horoskop

Horoskop in znamenje rak foto: Profimedia

Preverite, kaj so vam za današnji vroč dan napovedale zvezde.

Sonce in Luna v raku sta izjemno pomembna položaja v astrologiji, saj je Raku pripisano vladarstvo nad Luno. To pomeni močno izražanje energije in značilnosti raka. Ljudje s tem položajem so občutljivi, čustveni in povezani z družino ter domom. So intuitivni, sočutni in zaščitniški do svojih bližnjih. Poudarjajo ustvarjanje prijetnega in varnega doma, imajo močno vez s preteklostjo ter so občutljivi na potrebe drugih. Prav tako lahko izražajo svoja čustva skozi umetnost. Vendar je treba upoštevati, da je to le eden od mnogih dejavnikov v astrologiji. Celoten horoskop vključuje več informacij, kot so položaj drugih planetov in njihovi aspekti.

OVEN – Strastno boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če idej ne boste mogli popeljati do konca.

BIK – Znali se boste postaviti zase in zahtevati kar vam pripada, saj bo močno povečana vaša samozavest. Popoldne prihaja več zanimivih, globokih pogovorov.

DVOJČKA – Danes bo oteženo sodelovanje, največje težave pa vam bo povzročala vaša drzna komunikacija. Pustite čustvom nekaj več svobode, ali pa se bolj potrudite.

RAK – Danes bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami posvetovati.

LEV – V vas se bo prebudil nemir in imeli boste nekaj težav s prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo potrpežljivosti.

DEVICA – Energija današnjega dne bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse.

TEHTNICA – Ponudila se vam bo priložnost in končno boste izboljšali svoje prihodke. Vložiti bo treba veliko časa in energije, lahko pričakujete tudi nezadovoljstvo.

ŠKORPIJON – Nejasnost bo na zasebnem področju, kar vas bo bremenilo. Idealen čas je za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, kar ne bo enostavno.

STRELEC – Ukrepali boste v skladu s svojo naravo globokega in intenzivnega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, in to ne bo ostalo prezrto.

KOZOROG – Napetost bo v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vaše prilagodljivosti. Prav je, da se postavite zase, a z upiranjem nikar ne pretiravajte.

VODNAR – Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste možnosti, da uresničite cilje. A morali boste narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj veselili.

RIBI – Kljub intenzivni energiji in notranji napetosti se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko borbene energije in praktične naravnanosti bo prinašalo dobre rezultate.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Vlasta uresničila obljubo
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Vlasta uresničila obljubo
naslednji članek
Umrla je "najljubša Angležinja Francije" Jane Birkin
Svet slavnih
Umrla je "najljubša Angležinja Francije" Jane Birkin