Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Vlasta uresničila obljubo

17. 7. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
vlasta-mažgon, poroka-na-prvi-pogled, morje, prijatelji

Vlasta s prijatelji foto: Osebni arhiv

Planetova nevesta Vlasta Mažgon je prijatelje popeljala na nepozabno morsko pustolovščino s čolnom. Kdo se ji je pridružil, kaj so počeli in kako so se imeli?

Po delovnem tednu je Vlasta Mažgon pohitela s pakiranjem kovčka in načrtovanjem pustolovsko obarvanega vikenda. V petek se je namreč s prijatelji, ki jih poznamo iz eksperimenta Poroka na prvi pogled, odpravila na morje, kjer jim je pripravila nepozabno doživetje – s čolnom, seveda!

Dame gredo na pot. foto: Osebni arhiv

»Odkar je bilo v oddaji Poroka na prvi pogled predstavljeno, da sem voznica morskih plovil, so to mnogi sprejeli z navdušenjem in z željo, da se mi pridružijo. Tudi komentatorji poroke na drugi pogled so se javili, da se skupaj odpravimo na takšno dogodivščino. Sama obožujem morje in vse vrste plovil, z lahkoto bi menjala poklic,« se smeji Vlasta, ki je resno vzela navdušenje kolegov, ki so izrazili željo, da bi jih popeljala na odkrivanje morskih kotičkov.

Zabava na čolnu foto: Osebni arhiv

»Tako smo določili datum in odrinili, Anna, Aleš, jaz, pridružila pa se nam je tudi Hajdi iz prve sezone. Za nas sem pripravila zame eno najlepših poti, ob Ugljanu, Pašmanu do vrha Dugega otoka na potapljanje ob potopljeni ladji St. Michele in na plažo Sakarun, potem pa naprej do Kornatov. Z Zarom Ferneti, opremljenim z motorjem Yamaha 225, je bila to mala malica in velik užitek.«

In kako so se imeli? »Preživeli smo čudovite trenutke, poleg veselja in zabave pa nam je vreme postreglo s čudovitim sončnim dnem brez vetra. Na morju smo uživali, dobro jedli ter obiskali najlepše plaže. Za presenečenje pa smo naleteli na ogromno jato delfinov, s katerimi smo prevozili del poti. Vikend, ki ga ne bomo pozabili in vsekakor ponovili,« je zadovoljna Vlasta, ki je z nami delila še nekaj zabavnih utrinkov iz zabavnega konca tedna.

Uživancija na morju foto: Osebni arhiv

Uživancija na morju foto: Osebni arhiv

Utrinki nepozabnega vikenda. foto: Osebni arhiv

Utrinki nepozabnega vikenda. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Luka Dončić sporočil, da je konec
Svet slavnih
Luka Dončić sporočil, da je konec
naslednji članek
Horoskop: Sonce in Luna sta v raku
Horoskop
Horoskop: Sonce in Luna sta v raku