palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Izberite prijazne besede

29. 1. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop 2

Kaj v horoskopu pravijo zvezde? foto: Shutterstock

Ta teden bodite pozorni: Včasih je sicer dovolj že lepa beseda in zgodi se točka preloma, vendar popolnih bližnjic ni, zato se učite in spoprijemajte z izzivi.

Učenje iz odnosov z drugimi je vedno poučno in prinaša nova spoznanja ali lekcije, ki morda vplivajo na celo življenje. Vsak bi moral vsaj občasno razširiti svoj pogled in vse okoli sebe doživeti z drugačnega zornega kota, saj je tako lažje najti odgovore na svoja vprašanja. Dovoliti si morate narediti korak naprej in v tem obdobju spoznati nekaj novega in drugačnega. Večna tema, ki je še kako aktualna, je odpuščanje, kajti prinaša uvid, kaj naj bi človek pri sebi spremenil.

To je zahtevno, predvsem zato, ker se ne zgodi čez noč, temveč traja. Dokazovanje, da si žrtev sistema, je vzorec delovanja, ki je blizu številnim ljudem, a potrebuje prenovo. Tistim, ki si ne znajo pomagati, mora pomagati družba, vendar skozi sistem, ki je učinkovit. Včasih je sicer dovolj že lepa beseda in zgodi se točka preloma, vendar popolnih bližnjic ni, zato se učite in spoprijemajte z izzivi.


Oven
Ljubezen: Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca, toda od srede dalje vas čaka večja moč in modrost. Besede lahko prinesejo več dobrih iztočnic. Barva tega tedna bo turkizna. Odkrili boste notranji vir moči in Venera vam bo podarila preudarnost.
Denar: Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Merkur, kar prinaša več ugodnosti tako v službi kot pri denarju. Pripraviti bo treba načrt in spoznati, kdo vašo pomoč zares potrebuje. Do konca tedna boste prejeli pohvalo ali priznanje, ki vas bo osrečilo.
Zdravje: Stopite korak naprej, toda nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in petek. Izgubljeno energijo vam bosta povrnili narava in glasba. Točka preloma bo v sredo, ko boste na veliko zadev pogledali popolnoma drugače.

Bik
Ljubezen: Venera obljublja skoraj magične preobrate in nekaj drznosti. S svojimi nasveti boste podpora srčnemu izvoljencu in tudi on bo imel uporabne namige. Mars bo poudaril potrebo po varnosti in konec tedna boste tudi tu uslišani, romantično bo.
Denar: Vaše zamisli in načrti bodo na delovnem mestu zelo dragoceni in iskani. Ključno bo, da določite osebne meje in pravila igre. Merkur vam bo pomagal razširiti znanje in na veliko stvari pogledati drugače, kar bo velika prednost. Pri denarju bo plodno v četrtek.
Zdravje: Pripovedovanje zgodb vam bo prineslo nov pogled. Teden bo znamenju ravnovesja in skladnosti, pomagali vam bodo sprehodi, opazovanje narave in poslušanje glasbe. Vijoličasta barva bo vir duhovne moči in plemenitosti.

Dvojčka
Ljubezen: Komunikacija bo ta teden sol in aroma življenja, ob tem boste našli veselje in možnost osebnega napredka. Res pa je, da boste morali izbirati lepe in prijetne besede, da boste v okolici ohranili harmonijo. Sprejeli boste več plodnih odločitev.


Denar: Teden bo v znamenju sodelovanj, obrestovala se vam bo prilagodljivost. Konec tedna se boste soočili z osebno bilanco in pridobili nagrado. Merkur vam bo v pomoč pri učenju in sprejemanju modrih odločitev. Sprejeti boste morali nekaj dodatnih nalog.
Zdravje: Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, kar bo v prid vašemu notranjemu ravnovesju. Namenite več časa sprostitvenim dejavnostim, tako boste našli mir v srcu. Kreativna energija vas bo polepšala.

Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dal več dobrih iztočnic in poskrbel za preobrate. Res je, da bo v tem tednu tudi nekaj pogovorov, a prinašajo napredek. Brezpogojna ljubezen bo pripomogla k ravnovesju in harmoniji v domačem okolju.
Denar: Teden prinaša poslovni uspeh in dobre iztočnice, da se vam izpolni srčna želja. Po zvezdnih namigih boste imeli priložnost povedati svoje mnenje, vsekakor bo tudi nekaj novosti. V pogledu denarja bo teden produktiven in blesteli boste v diplomaciji.
Zdravje: Napredek prihaja skozi pogovor, v svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi. Odkriti morate priložnost, ki prinaša moč in spodbudo. Svetlo modra barva bo simbol podpore iz duhovnega sveta. Sprostite se ob dobri glasbi.

Lev
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo sledil, dogovori pred tem pa bodo malo bolj pestri. Klepet ob čaju prinaša zanimivo popestritev. Za svojo resnico se boste pripravljeni boriti, a hkrati je dobro razširiti svojo predstavo o stvareh. Preobrat v kreativnosti.
Denar: Kolo usode se bo v tem tednu ustavilo na denarnem področju, torej vas tu čakajo sreča in ugodnosti. Svoje mnenje boste v službi povedali odločno in s tem določili osebne meje. Pri denarju je videti premike v torek in petek.
Zdravje: Napredek tedna bo gotovo v pogovoru in izmenjavi mnenj. Do izraza bo prišla trma, kar bo vaša prednost, če bo prerasla v vztrajnost. Sledili bodo pozitivni preobrati, pravi odgovori in motivacija. Zapisujte si občutke in sledite glasu srca.

Devica
Ljubezen: Povezanost, sodelovanje in diplomacija bodo vir dodatne motivacije in zaveze. Res pa je, da bo ta teden srčni izvoljenec potreboval spodbudo od vas. Dneva za romantiko bosta sreda in četrtek, ko boste na mnogo zadev znali pogledati drugače.


Denar: Na delovnem mestu boste morali najti ravnovesje, le tako boste učinkoviti. Venera vam bo prinesla več preudarnosti in odgovornosti, tako boste zanesljivo stopili naprej. Iz preteklosti boste pridobili mnoge uporabne namige in spoznanja.
Zdravje: Obiskala vas bo vila kreativnosti, ki vas bo razsvetlila in hkrati prinesla ravnovesje. Pripravili boste neki urnik, kaj ima prednost, in spremenili svoje dejavnosti. Odprle se vam bodo nove poti in komunikacija bo tista, ki vam bo v pomoč in oporo.

Tehtnica
Ljubezen: Venera vam bo prinesla plodno energijo in korak za korakom boste bližje ciljem. Pri srčnem izvoljencu boste nagrajeni do srede in to vam bo prineslo nasmeh na obraz. Napredek tedna bo v pogovoru. Povežeta se lahko tudi skozi ples.
Denar: Sledite svojim ciljem in osebnim prepričanjem, tako vam bo uspelo. Sledili pa bosta dodatna motivacija in spodbuda. Na delovnem mestu bo prilagajanje ključ do uspeha, pomoč sodelavcev pa vir delovnega zagona.
Zdravje: Odprla se vam bodo nova razpotja in vzeti si boste morali čas zase. Dobrodejna bosta umetnost in kreativno pisanje. Konec tedna se boste poglobili v znanja iz osebne rasti in sledili bodo pozitivni preobrati. K uspehu bodo pripomogli pogovori.

Škorpijon
Ljubezen: Merkur bo popestril besede in po svobodni volji se boste odločili, kaj sodi v ospredje. Pokukali boste tudi v svet mistike in našli navdihe, kako izboljšati odnos. Intuicija vam bo prinesla mnogo modrosti in napredek z vidika duhovnosti.
Denar: Zvezdne energije obljubljajo dobre preobrate in plodovitost. Pridobili boste nova znanja in upravičeno boste ponosni nase. Mars vam bo prinesel nekaj več odgovornosti, a jo boste pozitivno sprejeli.
Zdravje: Spremembe bodo imele dober učinek. Vir energije bo za vas zlata barva. Vedite, da se počasi daleč pride. Spremljala vas bo sreča in v tem tednu boste lahko ozavestili tudi, katere misli vas morda ovirajo.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, a se ob tem obeta zabaven teden. Poglobili se boste v domača opravila in nizali tudi uspehe. Glede na to, da boste verjeli v ljubezen, se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Pogovori bodo potekali predvsem v sredo.


Denar: Odprle se vam bodo nove poti in ključ do uspeha bo pogovor. Konec tedna boste lahko upravičeno ponosni nase in v vaše življenje bodo vstopali zanimivi ljudje. Dogodki se bodo odvijali s svetlobno hitrostjo, a pričakovano. Jupiter vam bo podaril notranjo moč.
Zdravje: Venera vam bo pomagala predelati nekaj iz preteklosti. Spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo. Po temeljitem premisleku boste do konca tedna sprejeli sklep o svojih vrednotah.

Kozorog
Ljubezen: Brezpogojna ljubezen vam bo v oporo. Koristne učinke bo imela pozitivnost in sposobnost slediti glasu srca. Več prilagajanja bo v petek, a boste tudi znali izbirati prave besede. Čas posebne energije in preobratov.
Denar: Saturn vam bo prinesel dodatna znanja in tako se bodo stvari razpletle po načrtih. Spremljala vas bosta moč in uspeh, pa čeprav po tihem. Kljub obveznostim si boste znali vzeti čas zase in slediti stvarem, ki vam dajejo energijo.
Zdravje: To je čas določene popolnosti in ravnovesja, pridobili boste tudi koristne informacije. Konec tedna vas bo sprostila narava, aktivnosti na prostem. Vzeli si boste čas za tišino in v njej našli iskane odgovore.

Vodnar
Ljubezen: To bo čas zadovoljstva in palete ugodnosti, uvideli boste, kaj lahko spremenite v svoj prid. Prijetne besede bodo ključ do srca in veliko bo romantike. Res pa je, da boste morali graditi odnos in slediti namigom srčnega izvoljenca.
Denar: Teden, v katerem boste blesteli pri sodelovanju, in Venera vam bo podarila veliko notranje moči ter osebne sreče. Toda vseeno bo v ospredju nekaj nemira. Trmasti boste. Če boste znali dobro opazovati ljudi okoli sebe, boste prišli zelo daleč.
Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ravnovesje, hkrati pa boste spoznali, da ni treba, da je vse po vaši volji. Pomembno bo, da namenite več časa dejavnostim, ki vas izpolnjujejo. Koristne učinke bo imelo zapisovanje ali risanje lastnih občutkov.

Ribi
Ljubezen: Venera vam bo naklonila navdih in obiskala vas bo vila kreativnosti. Spremljala vas bo sreča, in če boste izbrali prave besede, boste nagrajeni, seveda pa boste sledili svojim idealom. Energija plodovitosti vas bo polepšala, prav tako vajin odnos.


Denar: Pokukali boste v svet poslovnosti in spoznali nekatere nove vrednote. Pod črto, obeta se vam ploden teden, dogajanje bo v skladu s pričakovanji in lahko boste ponosni nase. Denarno stanje bo podobno gugalnici, sledili bodo preobrati.
Zdravje: Pomembno bo, da najdete veselje v sebi in sledite notranjim namigom. Spremljalo vas bo zadovoljstvo, kar bo dobro izhodišče za nekatere nove dejavnosti. Venera vam bo pomagala pri kreativnih zamislih.

prejšnji članek
Z masko iz olja grozdnih pečk proti gubicam
Moda&Lepota
Z masko iz olja grozdnih pečk proti gubicam
naslednji članek
Priljubljena dobrodelna prireditev se spet vrača v Ljubljano
Zdravje
Priljubljena dobrodelna prireditev se spet vrača v Ljubljano