medved
Svet24.si

Video: Medved se veselo sprehaja po italijanskem mestu

športne stave, športna loterija
Necenzurirano

Zlata kokoš športnih stav na muhi Čehov in Madžarov

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: čas je, da v življenje vnesete barve

27. 5. 2024; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop, napoved (4)

Ste že pogledali svoj tedenski horoskop? foto: Shutterstock

Izkušnje vsakega človeka bogatijo ter prinašajo priložnosti za osebno rast in mozaik spoznanja. Besede pa so tiste, ki prinašajo moč in voljo.

V tem tednu bo čas, da tudi vaše življenje dobi barve in doseže neko popolnost, morda v novih idejah ali izzivih. Venera bo ženskam pomagala uvideti širšo sliko, da bodo lahko na vse okoli sebe pogledale drugače, Mars pa moškim prinaša drznost in prave vrednote. Družba, ki sprejema vse oblike življenja in spoznava tudi novosti, vodi v blaginjo. Dandanes smo na posebni prelomnici, ko lahko tudi sami prispevate tako, da pomagate, kjer lahko in kolikor vam je dano. Navdih lahko najdete v vetru življenja, oblaku modrosti ali drevesu spoznanja. Kako živite in čutite, je osebna izbira in priložnost za osebno rast.

Oven
Ljubezen: Dinamika v odnosu bo prinesla paleto ugodnih rešitev in v ospredju bodo pogovori. Svetlo rdeča barva bo okrepila notranjo moč in drznost. Pod črto, še vedno boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar pa bo po svoje romantično.
Denar: Naredili boste načrt in sledili bodo preobrati. Poglobili se boste v znanja, ki izhajajo iz izkušenj, in s tem dosegli določeno prednost. Mars vam bo pomagal razumeti, kaj sodi v ospredje in katera sodelovanja se vam bodo obrestovala. Počasi se daleč pride.
Zdravje: Modro bo, da si občutke zapisujete in opravite osebno analizo. Tako boste spoznali, kaj je res pomembno in kaj ste tako ali drugače prerasli. Na osebni ravni vam bo v pomoč Venera, besede pa bodo imele terapevtski učinek.

Bik
Ljubezen: Ta teden se bo marsikaj odvilo po pričakovanjih in srčni izvoljenec bo pripomogel k boljšemu počutju. Pravzaprav vas bo večkrat prijetno presenetil, Venera pa vam bo dala navdih in občutek za romantiko. Partner vam bo pomagal do pravih odločitev.
Denar: Rdeča nit bo sodelovanje, najti boste morali način, kako se povezati. Mars prinaša ugodne informacije. Sledili bodo poslovni uspehi in na to boste izrazito ponosni. Poglobili se boste tudi v dejavnosti, s katerimi ste odlašali.
Zdravje: Pogovori bodo okrepili notranjo moč in zavedanje, da so ljudje okoli vas pravo darilo. Venera vam bo podarila veselje in sproščenost, tako bo vse okoli vas bolj harmonično. Dovolite si narediti korak naprej in pridobiti dodatno moč in voljo.

Dvojčka
Ljubezen: V ljubezni pričakujte premike, Venera pa bo okrepila vašo romantično energijo. Skozi odnos boste spoznali, čemu nameniti več pozornosti in kaj je tisto, kar ste prerasli. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Barva tedna bo peščeno rumena.
Denar: Globoko v sebi boste opravili analizo in ugotovili, kaj si želite in kaj so vaša pričakovanja. Konec tedna se bo nekaj odvilo malo drugače in v komunikaciji in sodelovanju ne bo odveč nekaj zdrave previdnosti. Obrestovala se vam bo prilagodljivost.
Zdravje: V ospredju bodo pozitivne misli, ki bodo dobra iztočnica za napredek. Če boste znali najti notranji mir, vam bo to prineslo srečo. Roko na srce, za osebno svobodo se boste sicer pripravljeni boriti. Sprostite se lahko v naravi.



Rak
Ljubezen: Partner vam bo pomagal začutiti notranjo moč. Poiskali boste navdih in motivacijo, v vašem življenju bo v ospredju srčnost, in tako bo vse potekalo v pozitivno smer. Venera vam prinaša duhovna sporočila, ki bodo dobra iztočnica za rast.
Denar: Mars vam bo okrepil vrednoti resnice in varnosti, osvobojeni boste lahko stopili naprej. Opazovanje sodelavcev vam bo pomagalo, da se boste odločili pravilno in ob pravem času. Pri denarju bo nekaj vzponov in padcev, toda konec dober, vse dobro.
Zdravje: Barva tedna bo svetlo zelena; izboljšala bo vaše počutje. Narediti boste morali osebni načrt in kovati železo vse do uspeha. Kreativna energija vam lahko vlije več zaupanja, tudi zaupanja v lastne  občutke.

Lev
Ljubezen: Energija ljubezni bo duhovna moč, pri srčnem izvoljencu boste našli navdih in motivacijo. Resnica je, da lahko pogovor prinese svežino in okrepi zaupanje v odnosu. Sicer pa bo ta teden dinamično in ritem bo narekoval kar partner.
Denar: Kolo usode vam bo v službi naklonjeno. Pridobili boste zanimive informacije, a v osnovi se boste morali držati dogovorov. Venera vam bo namignila nove ideje in Mars vam bo dal dodatno motivacijo. Uspeh je razbrati tudi pri denarju.
Zdravje: Neptun bo okrepil vašo intuicijo in tako boste začutili, kaj sodi v ospredje in kaj ste do neke mere prerasli. Poglobiti se boste morali v svoje znanje in opraviti osebno bilanco. Primanjkljaj energije lahko nadomestite z intuicijo, tako boste kos vsem nalogam.

Devica
Ljubezen: Venera vam bo okrepila sočutje in v odnosu boste prav cveteli. Po drugi strani boste opravili samoanalizo, in ker bo prednosti veliko, boste bolj zaupali tudi sebi. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč v sredo in soboto. Ključ do srca bodo prijetne besede.
Denar: Znali se boste postaviti zase in napredek prihaja v komunikaciji in intelektualnih rešitvah. Denarno se vam bo obrestoval neki dogovor, več časa boste namenili tudi kovanju načrtov. Povezali boste svoje ideje in delavnost, kar bo dobra podlaga za uspeh.
Zdravje: Dosegli boste notranji mir in v svoje življenje privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, klasična glasba pa vas bo navdihnila. Modro bo, da opravite bilanco ter seštejete pluse in minuse. Zapisujte si občutke.



Tehtnica
Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih boste morali najti prave besede in slediti srcu. Venera vam bo pomagala in vrstili se bodo preobrati, ki vam bodo v oporo. Po temeljitem razmisleku boste dali prav srčnemu izvoljencu in zmagala bo ljubezen.
Denar: Sodelovanja vam bodo v pomoč. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in oblikovati nova stališča, kaj je pomembno in kaj je bolje pustiti za seboj. Merkur vam bo podaril plodno energijo in lahko boste upravičeno ponosni nase.
Zdravje: Kljub več obveznostim si boste znali vzeti čas zase. Navdih boste poiskali v naravi, delu na vrtu, pogovorih in zapisovanju občutkov. Sprostili vas bosta kreativnost in umetnost, kar bo ustvarilo občutek ravnovesja. Barva za podporo bo svetlo modra.

Škorpijon
Ljubezen: Venera vam bo pomagala do brezpogojne ljubezni in tako boste navdih našli v svojem srcu. Dogajanje bo v skladu s pričakovanji. Naredili boste že naslednji načrt. V intimnosti doma bo precej pestro v torek in soboto.
Denar: Na delovnem mestu se boste sprostili in boste tako učinkovitejši. V pogovoru s sodelavci boste spoznali, kam je ta teden modro vlagati energijo in kaj lahko počaka. Teden bo v znamenju raziskovanja in Mars vam bo pomagal, da boste našli prave odgovore in cilje.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam tudi prinesle paleto ugodnosti. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri in tako boste ponosni nase. Zelena barva vam bo prinesla ravnovesje in notranji mir. Sprosti vas lahko dobra knjiga o osebni rasti.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo, kar vas bo razveselilo. Glede na zvezdne namige boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Sledite glasu srca, tako pridobite nove namige. Venera vam bo prinesla več romantike.
Denar: Povejte svoje mnenje in pri tem izkoristite modrost, lastno znanje in občutek za diplomacijo. Tako boste pridobili zaupanje sodelavcev in sledili bodo pozitivni preobrati. Na področju denarja bo morda nekaj nihanja, toda spremljala vas bo tudi sreča.
Zdravje: Ta teden bo predvsem močno vaše samozaupanje, zato vas ne bo nič zares presenetilo. Duhovna znanja vam bodo v ponos in oporo. Zapisujte si občutke, kajti to je dobra pot, da ugotovite, kje je skrita vaša moč.



Kozorog
Ljubezen: Od srčnega izvoljenca boste prejeli podporo, hkrati pa boste notranje močni. Brezpogojna ljubezen vam bo pomagala uvideti, kaj morate še spremeniti. Postavite si cilje glede na to, kaj vas osrečuje.
Denar: Poglobili se boste v znanja, s katerimi ste odlašali, in nakazani so uspehi. Ključno vlogo bodo imeli pogovori, toda še prej naredite načrt. Štelo bo zaupanje, svoje mnenje boste povedali po temeljitem razmisleku. Energijo vam bo dajala modra barva.
Zdravje: Uran vam bo prinesel več svobode in odločitve boste sprejemali še lažje. Pomembno bo, da si privoščite čas zase in uživate v tem, kar vam pač ponudi življenje. Sodeč po zvezdnih namigih boste napredovali v modrosti in raziskovanju.

Vodnar
Ljubezen: Ljubezen se bo prepletala z umetnostjo. Naredite načrt, hkrati pa prisluhnite sebi in začutite, kaj naj bi v odnosu spremenili. Pričakujte sicer nekaj besedne dinamike, a skozi to pridete do jasnih spoznanj. Rdeča nit bodo pogovori in raziskovanje.
Denar: Teden bo v znamenju moči in preudarnosti. Res je, da vas bo sprva malo odnašalo, kajti želeli si boste sprememb, toda teden ni temu namenjen. Venera vam bo prišepnila dodatne odgovore in tako lahko naredite korak naprej. Barva tedna bo svetlo modra.
Zdravje: V pomoč vam bodo prijatelji. Pozitivno bo tudi, da boste lahko povedali svoje mnenje in se izrazili skozi kreativnost, kot so barve ali glasba. Odkriti morate, kaj krepi vašo motivacijo; morda so to pozitivne misli.

Ribi
Ljubezen: Spoznali boste, kaj morate spremeniti pri sebi in sprejeti pri srčnem izvoljencu. Ker bo sicer vse potekalo dobro, boste imeli dovolj volje, da začnete prav pri sebi. Ostanite zvesti pravim vrednotam.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in na področju denarja vam bo pomagala Venera. Prejeli boste tudi priznanje in drugim boste zgled. To bo pripomoglo k temu, da boste na novo začrtali osebne meje in pravila igre.
Zdravje: Odgovore na svoja vprašanja boste dobili v tišini srca; osvobojeni boste lahko odšli naprej. Sprostili se boste v svetu umetnosti in glasbe. Prosti čas bo namenjen osebnostni rasti. Barvi tedna bosta oker in temno zelena.

***.***

prejšnji članek
Luka Dončić po tretji zmagi v objemu s fantom Taylor Swift
Svet slavnih
Luka Dončić po tretji zmagi v objemu s fantom Taylor Swift
naslednji članek
Botri: 'Martin' opustil petje
Svet slavnih
Botri: 'Martin' opustil petje