blagajna, denar, kraja
Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske spretnosti

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Dončić po tretji zmagi v objemu s fantom Taylor Swift

27. 5. 2024; 02.00
Avtor: K.M.
travis kelce, luka dončić

Travis je potrpežljivo čakal na slovenskega športnika. foto: Instagram

Košarkarji Dallas Mavericks so ponoči zmagali še na tretji tekmi konferenčnega finala lige NBA. Na tekmi so bili tudi številni zvezdniki, med njimi tudi igralec ameriškega nogometa Travis Kelce, sicer srčni izbranec zvezdnice Taylor Swift.

Luka Dončić je skupaj s Kyrijem Irvingom košarkarje Dallasa tako popeljal do že tretje zaporedne zmage. Ekipa je tako le še zmago oddaljena od velikega uspeha in uvrstitve v sam finale letošnje lige NBA. Končni rezultat je bil 116:107, tekmo pa so si iz prvih vrst ogledali številni znani obrazi tako iz sveta košarke, kot tudi drugih športov in zabavne industrije. V prvi vrsti je bilo tako lahko moč opaziti tudi NFL igralca Travisa Kelceja in Patrick Mahomes, ki sta letos z ekipo Kansas City Chiefs osvojila NFL ligo. 

Travis Kelce foto: Profimedia

Patrick Mahomes se je tekme udeležil v družbi žene Brittany Matthews, Travis pa je bil tokrat sam, saj je Taylor Swift sredi evropskega dela svetovne turneje. Je pa Travis očitno velik oboževalec slovenskega športnika Luke Dončića, saj ga je po tekmi počakal na poti proti garderobam, se z njim tam tudi objel. Športnika pa sta izmenjala tudi nekaj besed. 

prejšnji članek
5 ljubezenskih lekcij, ki bi jih morali upoštevati
Odnosi
5 ljubezenskih lekcij, ki bi jih morali upoštevati
naslednji članek
Tedenski horoskop: čas je, da v življenje vnesete barve
Horoskop
Tedenski horoskop: čas je, da v življenje vnesete barve