njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: v življenju ne iščite bližnjic

26. 8. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop (4)

Vaš horoskop za ta teden je pripravljen. foto: Shutterstock

Dovoliti si morate narediti korak naprej in izbrati tisto pot, ki je za vas najboljša, da najdete svojo moč in voljo. Ne iščite bližnjic, saj vas lahko spravijo v dvome.

Pozitivne misli so vedno tiste, ki prinesejo napredek, tako na osebni kot duhovni ravni. Številni ljudje so prepričani, da je misel najmočnejša sila v vesolju in pomaga najti tudi ravnovesje. Ljudje smo na svoj način vedno ujeti v prostor in čas, na Zemlji živimo, ljubimo, gradimo, se pogovarjamo, se tudi prepiramo, lahko razmišljamo pozitivno ali negativno, izbira je naša. Vesolje nam daje možnost izbire, ljudje, ki prihajajo v naše življenje, pa so vedno del lekcije ali popestritve.

Dovoliti si morate narediti korak naprej in izbrati tisto pot, ki je za vas najboljša, da najdete svojo moč in voljo. Ne iščite bližnjic, saj vas lahko spravijo v dvome. Če boste svoje misli usmerili v harmonijo, bodo prišli tudi rezultati. Ta teden bodo v ospredju vzorci, ki so ključni za napredek. Res pa je, da je pomembno opraviti analizo in ugotoviti, kateri so najboljši. Odločitve, ki jih boste sprejeli te dni, bodo plodne in zanimive.

Pot foto: AdobeStock

Oven


Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo sledil pod pogojem, da bodo vaši nasveti zabavni. Romantična energija bo prinesla napredek na osebni ravni. Rdeča nit bo izmenjava mnenj in pri tem boste blesteli na osebni ravni, kar vam bo prineslo dodatno motivacijo.
Denar: Mars prinaša kreativno energijo in notranjo moč. Če boste znali sprejeti svojo preteklost, najdete tudi moč za korak naprej, v osebno pomoč vam bodo sodelavci. Dogovori bodo uspešni, a morate najti čas za malenkosti. Štele bodo pozitivne misli.
Zdravje: Napredek prihaja ravno skozi pogovore in povedati boste morali tudi svoje mnenje. Po drugi strani boste konec tedna blesteli v skupinskem delu in pravi blagoslov bo slediti srcu. Barva dneva bo svetlo modra, prinesla bo notranjo moč. Zapisujte svoje občutke.

Bik
Ljubezen: V ljubezni boste ta teden naredili dva koraka naprej, eden bo vezan na vajin odnos in drugi na osebno raven. Ključno bo, da se boste pogovorili in spoznali, kaj vama prinaša notranji mir. Napredek v odnosu pričakujte v sredo in petek.
Denar: Kolo usode se bo na delovnem mestu zavrtelo v vašo korist in sledili bodo harmonični preobrati. Venera vam bo pomagala do boljšega počutja in čas bo, da za pomoč zaprosite svoje sodelavce. Četrtek in petek bosta produktivna dneva in okrepila se bo vaša samozavest.
Zdravje: Modro bo, da sprejemate v svoje življenje le tiste informacije, ki so za vas pozitivne. Tako boste v sebi našli spoznanje miru in ravnovesje. Odprle se vam bodo nove poti in s tem greste osvobojeni naprej. Najdite čas denimo tudi za ples ali glasbo.

Dvojčka
Ljubezen: Na življenje boste pogledali s svetle plati in tako našli dobro iztočnico za osebno rast in povezovanje. Merkur vam bo pomagal pri pogovoru in v ospredju bodo plodna sodelovanja. Konec tedna boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo zelo zabavno.
Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja, ki bodo plodna in polna novih priložnosti. Če boste znali opraviti bilanco, bo to priložnost za pridobitev novih znanj. Raziskovanje vam bo prineslo nekaj dobrih iztočnic za rast in sledili boste svojim občutkom.
Zdravje: Poglobili se boste v znanja, povezana s svetom duhovnosti, in tako lahko naredite korak naprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo pomagali do ravnovesja in skladnosti. Barva tedna bo zelena.

Rak
Ljubezen: Venera vam bo prinesla nove vrednote in zaupanje ter Mars plodne rešitve ali spoznanja. Pogovor s srčnim izvoljencem prinese rešitve v sredo ali soboto. Po zvezdnih namigih vas bo spremljala sreča, pričakujte več ugodnih rešitev. Slediti morate glasu srca.
Denar: Naredili boste načrt, kaj ima prednost, in se poglobili v paleto novih znanj. Nagrajeni boste v četrtek in petek, čas je, da si bolj zaupate. Glede denarja se vam bodo odprle nove poti, lahko greste svobodno naprej po svoji poti. Čas bo za pridobivanje novih znanj.
Zdravje: Rdeča nit bo, da boste znali v prenesenem pomenu zgraditi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Če boste znali kreativno energijo dobro uporabiti, vas čakata notranja moč in uspeh. Odgovoriti si boste morali na vprašanje, kaj si želite in kje so vaše meje.

Lev
Ljubezen: Notranja moč in preudarnost se vam bosta obrestovali in čas bo ugoden za premike na bolje. Spremembe, ki se bodo zgodile ta teden, prinašajo uspeh in bodo pozitivno vplivale na razvoj dogodkov. Kocke usode vam bodo naklonjene v petek in nedeljo.
Denar: Ta teden boste nadvse samozavestni, vendarle nekaj previdnosti ne bo odveč. Sodelovanja se vam lahko obrestujejo in bodo vir novih zamisli ter napredka. Mars vam bo v pomoč pri neki osebni odločitvi in nakazana je sreča na področju denarja.
Zdravje: Venera vas bo učila preudarnosti in samoanalize. Sprostila vas bo narava, aktivnosti na prostem, še posebno sprehodi ob reki. Vzemite si dovolj časa za razmislek, kaj morate spremeniti in kam vložiti energijo.

Devica
Ljubezen: Komunikacija bo sol in aroma življenja, tako boste lahko pridobili mnogo informacij. Izzivov vam bo ne primanjkovalo, srčni izvoljenec vam bo pripravil kar nekaj uporabnih rešitev in predlogov. Ob romantični večerji boste v petek povedali svoje mnenje.
Denar: Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in tako boste ponosni nase ter na svoje dosežke. Teden prinaša neke dogovore in zvezde vam bodo prinesle tudi kar nekaj rešitev. Pogovori bodo pripomogli k ravnovesju in ugodnim preobratom.
Zdravje: Duhovna znanja bodo vir dobrega navdiha. Vzeti si boste morali čas zase in se veseliti drobnih trenutkov, tako pride tudi občutek sreče in veselja. Izgubljeno energijo si lahko povrnete ob aktivnostih v naravi.

Tehtnica
Ljubezen: Podporo vam bosta ponudila Venera in Mars, tako pridobite tudi drznost in energijo privlačnosti. Res pa je, da boste v ljubezni plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo zelo zabavno. Magnetična energija bo prinesla veselje in skladnost.
Denar: Rdeča barva bo okrepila vaše zaupanje in moč. Odkriti morate, kam naj bi vlagali svojo energijo, in s tem greste osvobojeni naprej. Sodelavci vam bodo v osebno pomoč in oporo. Sreča je na strani pogumnih, slediti morate svojim občutkom ter najti ravnovesje.
Zdravje: Po pogovoru vam bo mnogo lažje in spoznali boste, kaj vam lahko pomaga. Dovolili si boste narediti korak naprej in tako boste upravičeno ponosni nase. Če boste sledili sebi, boste globoko v sebi našli svetlobo in pot do srca.

Škorpijon
Ljubezen: Neptun vam bo prinesel kopico dobrih občutkov. Zgodili se bodo pozitivni premiki in spremembe vam bodo v ponos in oporo. Brezpogojna ljubezen bo pripomogla pri načrtovanju romantičnih doživetij. Barva dneva bo svetlo modra.
Denar: Poglobili se boste v paleto obveznosti, kar vas bo po svoje osvobodilo. Teden bo v znamenju raziskovanja, učenja in pridobivanja informacij. Kocke usode vam bodo naklonjene pri denarju. S svojimi idejami boste blesteli v ponedeljek in sredo.
Zdravje: Duhovna znanja vam bodo v pomoč. Glede na dobro intuicijo boste znali uvideti, kaj vam sporoča življenje. V veliki meri vas bo sprostila glasba. Zgodile se bodo spremembe, ki bodo za vas zelo pozitivne.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo v oporo, to bo balzam za vašo dušo in vir motivacije. Pogovori bodo pripomogli k skladnosti in ravnovesju. Brezpogojna ljubezen pa vam bo dajala moč in voljo. Venera prinaša dobre iztočnice za osebno rast.
Denar: Merkur vam bo namignil prave besede in okrepil občutek za diplomacijo. Zlahka boste opravili analizo in našli odgovore o tem, kako nadaljevati. Dogajanje bo v ravnovesju z vašimi načrti. Slediti morate svojim občutkom.
Zdravje: Dobro je, da si privoščite nekaj več časa zase in v tišini srca pridobite odgovore na svoja vprašanja. Uran vam prinaša več novosti, sicer pa srečo. Priporočljivo je, da zapišete svoje občutke; ali pa uporabite denimo barvice in jih kar narišite. 

Kozorog
Ljubezen: Venera vam bo pomagala do učenosti in srčnosti, tako boste naredili korak naprej. Srčni izvoljenec bo za vas poučno ogledalo in lahko boste dosegli določen napredek, predvsem skozi pogovor. Na splošno boste občutili srečo in zadovoljstvo.
Denar: Po zvezdnih namigih boste delovali s plodovito energijo in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Imeli boste občutek, da ste sami, toda pomoč bo prišla, če boste zanjo zaprosili. Saturn vam bo prinesel nekaj poučnih iztočnic za rast, sicer pa sledite srcu. 
Zdravje: Jupiter vam bo okrepil vero in lažje boste reševali izzive. Pridobili boste informacije, ob katerih boste ugotovili, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Sprostila vas bo narava, denimo aktivnosti na prostem. Zapisujte si občutke.

Vodnar
Ljubezen: Namigi, ki jih boste prejeli od srčnega izvoljenca, bodo zabavni in usvojili boste neko novo lekcijo. Odlično se boste počutili doma, po drugi strani pa se boste pilili v diplomaciji. Dogodki se bodo odvijali v pričakovano smer, kar vam bo okrepilo samozavest.
Denar: Soočite se s seboj in recite bobu bob. Ko boste predelali zadeve iz preteklosti, boste imeli priložnost narediti korak naprej. Uran vam bo prinesel paleto ugodnih rešitev in preobratov na bolje. Sledite svojim sanjam.
Zdravje: Glede na to, da se boste učili novih lekcij, boste vznemirjeni, a energija tedna bo na splošno dobra. Dovolite si stopiti v ospredje in na pravilen način povedati svoje mnenje. Za prave odločitve boste nagrajeni tako v sredo kot v soboto. Barva tedna bo modra.

Ribi
Ljubezen: Po zvezdnih namigih bo vse potekalo po načrtih, v ospredju bosta ljubezen in skladnost. Res pa je, da bo precej dinamično v sredo, ko boste morali povedati svoje mnenje. Odprite svoje srce in najdite v njem rešitve, ki vam bodo v ponos.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti za napredek. Glede denarja bodite sicer nekoliko previdni. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas lahko osrečijo. Energija privlačnosti vam bo prinesla veliko plodnega sodelovanja.
Zdravje: Odlično se boste sprostili ob glasbi, plesu ali izrazni umetnosti. Modro bo sicer, da določite osebne meje in se odločite, kdo vašo pomoč resnično potrebuje. Pogovorite se o tistem, kar vas moti ali bremeni – tako najdete v sebi novo moč. ******

prejšnji članek
Recept: Hladna zelenjavna juha
Kulinarika
Recept: Hladna zelenjavna juha
naslednji članek
Nino Ošlak je gurman, ki zna pokuriti kalorije
Svet slavnih
Nino Ošlak je gurman, ki zna pokuriti kalorije
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.