njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: življenjske odločitve so odvisne od vas

12. 8. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop (2)

Preberite horoskop in preverite, kaj vam napovedujejo zvezde! foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur bo začinil komunikacijo, sodelovanja in prinesel nekaj nemira.

Svet okoli nas ni vedno pravičen, a vendarle je barvit in vsak zase lahko vnese svoja spoznanja. Roko na srce, izkušnja, ki vsaj malo ne boli, ni izkušnja in v sebi prinaša lahko tudi dobre iztočnice za osebno rast. Največkrat so pogovori tisti, ki so lahko dobra iztočnica za modrost in napredek. Rdeča nit tedna bodo poučna ogledalca in tisto, kar boste opazili na drugih, imate tudi v sebi. Če je to nekaj pozitivnega, se s tem velja ukvarjati, če pa je zadeva obremenjujoča, se boste morali vprašati, kako omenjeno spremeniti.

Retrogradni Merkur bo začinil komunikacijo, sodelovanja in prinesel nekaj nemira. Kljub vsemu je resnica, da se sreča skriva na strani pogumnih in da jo lahko ozavesti vsak. Sledi še eno pomembno spoznanje, da se moč skriva v vas in da so odločitve življenja zelo odvisne od vas. Vzemite si čas za ustvarjanje lepih zgodb in jih delite z ljudmi, ki so vam blizu. Tako se zgodijo čarobni preobrati.


Oven
Ljubezen: Pogovori vam bodo prinesli skladnost, notranji mir in ravnovesje. Venera vas bo obdajala z uvidi, kaj morate spremeniti in kje lahko izboljšate svoj odnos. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. V sredo in petek bo precej dinamično.
Denar: Dovolili si boste stopiti korak naprej, glede na to, da vas bo podrl Mars, boste nizali uspeh za uspehom. Delovni procesi vam bodo odprli nova spoznanja in raziskovanja. Odkriti pogovori bodo prinesli ravnovesje in napredek. Podprla vas bo oranžna barva.
Zdravje: Glede na to, da boste v plodnem obdobju, se bodo zadeve obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Ključno bo, da boste naredili osebno analizo in sledili novim spoznanjem. Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Sledite svojim sanjam.

Bik
Ljubezen: Pred vami je teden, ko boste morali najti notranjo moč in slediti svojim občutkom. Res pa je, da ne boste smeli spregledati določenih smerokazov in da boste morali slediti glasu srca. Srčni izvoljenec vam bo skozi namige pomagal, da boste uvideli, kam morate vložiti energijo.
Denar: Kocke usode se bodo tako v torek kot četrtek zasukale v vašo korist. Spremljali vas bodo tiha sreča ter pozitivni odnosi in plodna sodelovanja. Omenjeno vam bo okrepilo samozavest, kar bo dobra iztočnica za poslovno rast. Teden finančnega napredka.
Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja s prijatelji, ki vam bodo v pomoč in oporo. Narava vam bo povrnila energijo in dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Resnica je, da boste v tem obdobju sprejeli nekaj iz preteklosti in sledili svojim usmeritvam.

Dvojčka
Ljubezen: Retrogradni Merkur vam bo pomagal do nekih ugodnih rešitev in odgovorov. Odprt pogovor vam bo prinesel notranjo moč in spremljala vas bo tiha sreča. Dejstvo je, da bo pri vaši hiši precej dinamično in skozi to sledijo pozitivni preobrati na bolje.


Denar: Venera vam bo podarila nekaj analize in dobrih iztočnic za osebno rast. Pomembno bo, da boste znali slišati, kam morate vložiti energijo. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v pričakovani in iskani smeri. Srečen dan glede denarja bo sreda.
Zdravje: Modro bo, da se boste umirili in razmislili o tistem, kar vam daje moč in energijo. Sprostila vas bo glasba in čas bo namenjen temu, da prepevate vesele pesmi. Tako pride ravnovesje. Kljub paleti obveznosti si boste znali polepšati življenje, kar bo velika danost.

Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo prinesel vrsto ugodnosti in vsekakor se bo potrudil. Svoje občutke boste izrazili skozi pisanje in v ospredju bosta romantika ter skladnost. Barva, ki vas bo podprla, bo v tem tednu svetlo modra. Prihaja čas pozitivnih preobratov.
Denar: Predelali boste določene stvari iz preteklosti in skozi to osvobojeno sledili svojim sanjam. Sodelavci vam bodo v pomoč in oporo. Zanimivo je, da boste morali narediti tudi načrt, kaj si želite in kje so vaši cilji ter kaj je vaša osebna motivacija.
Zdravje: Spoznati boste morali, na kaj ste ponosni in kam je modro vložiti energijo. Naklonjenost boste čutili ob prijateljih, s katerimi se boste lahko iskreno pogovorili. Vzeti si boste morali čas za veselje, glasbo in ples, spremljala vas bosta tudi tiha sreča in notranjo zadovoljstvo.

Lev
Ljubezen: Pridobili boste zaupanje in Venera vam bo podarila magnetično energijo, da boste kos romantičnim izzivom. Ognjevitost se vam bo obrestovala ves teden, a vseeno morate najti v sebi tudi dodatno moč in motivacijo. Podprla vas bo oranžna barva.
Denar: Glede denarja bosta sledila napredek in zadovoljstvo. Pomembno bo, da najdete v sebi moč, da boste lahko zasijali s svojimi dejanji. Kocke usode vam bodo naklonjene v sredo in petek. Seveda bo treba prebrati drobni tisk in narediti morate osebno bilanco.
Zdravje: Skozi duhovna znanja boste dobili uvid, kaj morate spremeniti in do katere mere. Spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo, korak za korakom boste sledili svojemu srcu. Pomembno bo, da sledite svojim občutkom in naredite osebno analizo.

Devica
Ljubezen: Ključno vlogo bodo igrale odprte karte, ko se boste lahko o svojih dvomih pogovorili, toda ne bo vse po vaše. Mars v sebi skriva drznost in učinkovite rešitve ter preobrate na bolje. Dovolite si stopiti korak naprej in spremljala vas bo osebna sreča.


Denar: Modri nasveti, ki jih boste delili naprej, v sebi skrivajo popolnost in dinamiko besed. Kocke usode se bodo do srede obrnile v drugo smer, tako se boste lahko naučili nekaj novega. Denarno se boste znašli v labirintu drznih odločitev, a šteje previdnost.
Zdravje: Sledili boste svojemu srcu in notranji mir boste našli v naravi ter med ljudmi. Pridobili boste tudi informacije, kam lahko vložite energijo in kam je ne smete. Pozitivne misli vam bodo prinesle skladnost, da boste znali narediti korak v pravo smer.

Tehtnica
Ljubezen: Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, v sebi skrivajo neko moč in voljo. Zelena barva vam bo prinesla notranji mir in tako bodo vaše odločitve pravilne. Retrogradni Merkur vam bo prinesel ogromno spominov in občutkov, ki vas bodo ponesli v preteklost.
Denar: Pomembno bo, da boste pri sebi našli ravnovesje. Dinamika obveznosti se bo na delovnem mestu obrnila v vašo korist. Pomembno vlogo bo igralo sodelovanje, Venera vam bo podarila nekaj dobrih odločitev in analize. Počasi se vendarle daleč pride.
Zdravje: Retrogradni Merkur bo poglobil komunikacijo in tako boste lahko razumeli višji smisel ter dinamiko. Pogovori vam bodo lahko v pomoč in oporo, ne pozabite pa slediti svojim sanjam. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Škorpijon
Ljubezen: Magnetična energija vas bo pripeljala daleč, kajti čas skriva prijetne energije. Res pa je, da boste morali najti čas za ravnovesje in slediti notranjim smerokazom. Pod črto boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in tako spoznali nove danosti v odnosu.
Denar: Na delovnem mestu se bodo zadeve obrnile v vašo korist in spremljale vas bodo modre odločitve. Pridobili boste informacije, na katere boste lahko ponosni, doživite lahko tudi osebni napredek. Retrogradni Merkur vas bo opomnil, da razrešite nekaj iz preteklosti.
Zdravje: Mars vam bo pomagal razumeti širšo sliko in ponosni boste na svoje dosežke. Rdeča nit bodo sodelovanja, ki bodo po zvezdnih namigih plodna. Čas bo namenjen raziskovanju. Pomembno bo, da boste naredili osebo analizo in si na novo postavili osebne meje.

Strelec
Ljubezen: Dinamika besed bo prinesla ugodne rešitve in pridobili boste tudi namige, kaj lahko spremenite. Dogodkov ne boste smeli pomesti pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Zapisujte si svoje občutke in sledite smerokazom srčnega izvoljenca.


Denar: Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se osvoboditi starih navad. Pod črto se bodo zadeve odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Čas v sebi skriva modrost, kar bo dobra iztočnica za srečo – in Venera vam bo namenila tudi srečo. Pozitivni preobrati v pogledu denarja.
Zdravje: Tišina vam bo prinesla ravnovesje in zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri. Iskali boste nove smernice in štele bodo pozitivne misli. Pomembno bo, da si boste vzeli čas zase in našli neko ravnovesje. Izgubljeno energijo vam bo povrnila zelena barva.

Kozorog
Ljubezen: Energije se bodo združile v harmoniji in spremljala vas bo notranja moč. Zaupanje vam bo prineslo ugodnosti. Rdeča nit bodo pogovori in brezpogojna ljubezen vam bo v pomoč. Barva, ki vas bo podprla, bo rdeča. Naredili boste korak naprej v skupnih spoznanjih.
Denar: Spremembe so sestavni del življenja in pridobili boste tudi nekaj dobrih iztočnic za osebni napredek. Teden bo prinesel ugoden napredek in prav bo, da najdete svojo moč. V sredo in petek boste doživeli presenečenje ali nagrado.
Zdravje: Uran vam bo prinesel napredek na osebni in duhovni ravni. Pomembno bo, da boste sledili svoji moči in našli energijo ter ljubezen do sebe. Tako boste našli svojo notranjo moč in energijo. Čas bo v osnovi ugoden za sprostitev v naravi in pisanje občutkov.

Vodnar
Ljubezen: Pogovori bodo ključ do uspeha, spremljali vas bosta želja in harmonija. Pridobili boste tudi notranjo radost in veselje vam bo v pomoč. Saturn vam bo podaril varnost. Pomembno bo, da najdete v sebi moč in ozavestite nova spoznanja v vajinem odnosu.
Denar: Pridobili boste pomoč ljudi, ki vam bodo prinesli nova znanja, in za omenjeno boste izjemno hvaležni. Kocke usode v sebi skrivajo tudi denarne premike. Našli boste osebno srečo in zadovoljstvo. Pogovori bodo prinesli ravnovesje in skladnost.
Zdravje: Čas bo namenjen temu, da boste lahko naredili korak naprej in da boste upravičeno ponosni nase. Združili boste svoje znanje in premike, ki vam prinašajo ugodnosti. Duhovna znanja vam bodo podarila upanje in tako boste v sebi našli dodatno energijo.

Ribi
Ljubezen: Dinamika vam bo prišla prav v vsem. Spremljale vas bodo sreča in ugodnosti. Brezpogojna ljubezen vas bo polepšala in spremljali vas bosta notranja moč ter volja. Venera vam bo prinesla diplomacijo, v sebi pa boste našli moč brezpogojne ljubezni.


Denar: Vijoličasta barva vam bo podarila motivacijo in notranjo moč. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Poglobili boste svoje znanje in Uran vam bo podaril nove ideje ter pozitivne novosti.
Zdravje: Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov. Poglobili se boste v skrita znanja in v njih boste napredovali. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Daleč v ospredju bodo pozitivne misli, ki vam bodo v ponos in oporo. Barva tedna bo sivkina. 

prejšnji članek
Joker Out po nastopu na Szigetu: Za nas je to izpolnitev sanj
Kultura
Joker Out po nastopu na Szigetu: Za nas je to izpolnitev sanj
naslednji članek
Susan Boyle je po kapi videti čudovito
Resničnostni šovi
Susan Boyle je po kapi videti čudovito

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.