njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Rdeča nit tedna bodo odnosi

5. 8. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop (7)

Horoskop tedna: kaj vam pripravljajo planeti in zvezde? foto: Shutterstock

Najdite v sebi tudi tiste lastnosti, ki vam bodo v ponos in oporo. Koristne učinke bo imelo pisanje občutkov, narediti pa je treba prerez in si postaviti meje.

Bogata spoznanja so pravzaprav pot do notranje modrosti in drznih preobratov. Vsak izmed nas ima v sebi navdih in moč, da lahko naredi določene korake naprej in s tem najde tudi voljo ter dodatno spodbudo. Rdeča nit tedna bodo vsekakor odnosi, ki bodo prinesli ugodnosti. Čas bo za kreativne preobrate na bolje in mlada luna bo mnogim podarila upanje ter zaupanje v lastno moč in sposobnosti. Prijetne besede bodo tiste, ki bodo prinesle ravnovesje in skladnost. Najdite v sebi tudi tiste lastnosti, ki vam bodo v ponos in oporo. Koristne učinke bo imelo pisanje občutkov, narediti pa je treba prerez in si postaviti meje. Marsikaj bo sprostila narava in odkrili boste tudi tisto, kar vam prinaša ugodnosti. Torek, ko se začne retrogradni Merkur, prinaša več nemira v komunikaciji in ugodnosti za osebno bilanco.

Oven
Ljubezen: Po zvezdnih namigih se bodo zadeve uredile, kot pričakujete. Roko na srce, v tem tednu boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo vsekakor zabavno. Rdeča nit bodo pogovori in do konca tedna boste sprejeli pomembno odločitev.
Denar: Rdeča nit bo odgovornost; sprejeli boste vrsto odgovornosti. Venera vam bo podarila navdih, da boste kos vsem nalogam. Barva, ki vas bo podprla, bo svetlo zelena. Sreda in petek v sebi skrivata neko notranjo moč in drznost, kar bo dobra iztočnica za osebno srečo.
Zdravje: Duhovna znanja vam bodo v pomoč in oporo. Pozitivne misli vam bodo prinesle veselje ter srečo in pridobili boste notranjo moč. Napredek tedna bo prišel skozi pogovor. V sprostitev vam bo glasba ali ples.

Bik
Ljubezen: Dogodki bodo potekali v pričakovani smeri in pogovori vam bodo v pomoč. Brezpogojna ljubezen vam bo prinesla ugodne trenutke in notranjo moč. Mars vam bo prinesel nekaj učinkovitih rešitev in spoznali boste, kam morate vložiti energijo.
Denar: Dovolili si boste narediti korak ter najti osebno srečo in zadovoljstvo. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in ponosni boste na svoje dosežke. Več časa boste namenili komunikaciji in pridobivanju informacij, pridobljeno znanje pa se vam bo obrestovalo.
Zdravje: Modro bo, da boste naredili načrt in sledili svojemu srcu. Ključno bo, da se dovolj gibljete in da najdete v sebi dodatno motivacijo ter moč. Pozitivno energijo vam bo podarila zelena barva in zadeve se bodo dobro rešile, še več, prav ponosni boste nase.

Dvojčka
Ljubezen: Plodna energija vas bo polepšala in vam prinesla pozitivne izzive v odnosih. Poglobiti se boste v tisto, kar vam daje dodatno motivacijo, in sledili svojim občutkom. Merkur vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za prenovo doma.
Denar: Po zvezdnih namigih se obeta nekaj nihanja, zato boste morali postaviti osebne meje. Čas je, da poiščete nekaj rešitev in se pogumno soočite s tistim, kar morate še spremeniti. V pomoč in oporo vam bodo sodelavci, ki vam bodo prinesli nova spoznanja.
Zdravje: Pozitivno energijo vam bo podarila glasba. Zadeve se bodo obrnile v iskani in pričakovani smeri. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Iz preteklosti boste lahko izluščili zrno modrosti in naredili korak naprej.



Rak
Ljubezen: Kreativna energija vam bo pomagala doumeti nove razsežnosti. Pogumno se boste soočili z obveznosti, v pomoč vam bodo namigi srčnega izvoljenca. Ključno bo, da boste v sebi našli moč in energijo, da boste zasijali s talenti, ki vam bodo dani.
Denar: Teden bo v znamenju osebne analize in modrosti. Zdi se, da boste morali narediti načrt in tako spoznati, kaj spada v ospredje in do katere mere. Svoje mnenje boste povedali po temeljitem razmisleku, kljub temu pa se boste veliko naučili iz preteklosti.
Zdravje: Okrepila se vam bo intuicija in lahko boste začutili, kateri koraki vam bodo v pomoč. V svoje življenje boste sprejeli tiste ljudi, ki vas bodo lahko s svojimi nasveti spomnili, kako dragoceno je življenje. Navdih in motivacijo boste črpali iz globine srca.

Lev
Ljubezen: Mars vam bo okrepil zaupanje, da se boste lahko poglobili v obveznosti. Odločitve, ki bodo sprejete od petka dalje, bodo plodne in zanimive. Srčni izvoljenec vam bo prinesel tudi poučna ogledalca in tako boste našli svojo srečo ter notranje zadovoljstvo.
Denar: Zgodili se bodo premiki, ki bodo prinesli novosti in več možnosti za raziskovanje. Narediti boste morali načrt, kaj v tem tednu spada v ospredje. Blesteli boste na področju denarja, plodna bodo tudi sodelovanja z drugimi ljudmi. Podprla vas bo svetlo zelena barva.
Zdravje: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist in spremljala vas bosta osebna sreča ter zadovoljstvo. Premiki, ki bodo vidni v tem tednu v pogledu počutja, bodo plod dela na sebi. Izjemno blizu vam bo zdrav način življenja, ki vsebuje dovolj gibanja, pozitivne misli in zdravo prehrano.

Devica
Ljubezen: Neptun vam bo prinesel brezpogojno ljubezen in notranjo moč. Zastavljenih nalog se boste lotili odgovorno in v odnosu lepo napredovali, pravzaprav boste lahko upravičeno ponosni nase. V pozitivnem smislu bosta izstopali sreda in sobota, ko bo več plodne energije.
Denar: Pozitivno bo, da boste sprejeli nekaj omejitev in posledično našli rešitve. Modra barva vam bo prinesla podporo in vas umirila, kajti samo majhni koraki bodo nagrajeni. Retrogradni Merkur bo prinesel nova spoznanja in paleto ugodnosti.
Zdravje: Spodbudno bo, da boste izbrali samo informacije, ki vam bodo v ponos ali opomin. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Spremljala vas bo tiha sreča, navdih za naprej boste iskali vsepovsod in ga našli v globini svojega srca.



Tehtnica
Ljubezen: Pozitivni premiki v odnosu vas bodo polepšali. Res pa je, da boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in da bo melodija hitra ter drzna. Kljub obveznostim si boste morali vzeti čas zase in slediti glasu srca. Pogovorite se na romantični večerji ali sprehodu.
Denar: Združili boste svoje znanje in prilagodljivost ter prišli zelo daleč. Mars vam bo pomagal podpreti plodne ideje, ki bodo vezane na denar. Vsekakor boste morali biti preudarni v torek in petek. Prirojena diplomacija se vam bo v tem obdobju zelo obrestovala.
Zdravje: Diplomacija vam bo prišla zelo prav tudi v krogu prijateljstva. Spremljala vas bo notranja moč. Kreativne dejavnosti vam bodo prinesle mir in polepšale energijo. Koristne učinke bo imela glasba, ki bo lahko pričarala ravnovesje in prinesla nova spoznanja.

Škorpijon
Ljubezen: Barva podpore bo svetlo zelena. Čas bo namenjen tudi prijetnim pogovorom ob svečah ali kje v naravi. Če boste sledili sebi, boste nagrajeni in v osnovi boste ponosni na svoje dosežke. Preobrati se bodo zgodili v četrtek in po iskrenem pogovoru bo zavladala harmonija.
Denar: Upravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke. Po zvezdnih namigih vam bodo v pomoč in oporo sodelavci, ki bodo imeli dobre ideje in zamisli. Retrogradni Merkur vam bo prinesel paleto dobrih idej, a se kljub temu zavedajte, da ni vse zlato, kar se sveti.
Zdravje: Pogovori bodo prinesli ravnovesje ali opomin, kaj morate še spremeniti. Ta teden boste zgraditi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Če si boste zapisovali občutke, boste v sebi našli dodatno motivacijo in nove uvide.

Strelec
Ljubezen: Pozitivne misli vam bodo v odnosu prinesle nova spoznanja in ravnovesje. Brezpogojna ljubezen vam bo prinesla ugodnosti, sreča pa se skriva na strani pogumnih. Srčni izvoljenec vam bo v tem tednu pokazal modrino neba. Srečen dan je sobota.
Denar: Rdeča nit bodo odnosi. Skozi druge ljudi ozavestite, kaj lahko spremenite in do katere mere. Korak naprej boste naredili v začetku tedna in bili ponosni na svoje dosežke. Dogodki bodo potekali v pričakovani smeri in sledili boste svojim notranjim smerokazom.
Zdravje: Poglobili se boste v vsa opravila, ki jih morate spremeniti. Sebi in drugim boste morali dokazati plemenitost. Skozi pogovor boste našli rešitve in dobra sodelovanja. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Sledite glasu svojega srca.



Kozorog
Ljubezen: Sledili boste svojim občutkom in spoznali, kaj lahko spremenite in do katere mere. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, bodo prinesle podporo in določen napredek. Odlično se boste počutili v krogu svoje družine in sledili bodo pozitivni preobrati.
Denar: Podporo vam bodo ponudili sodelavci, res pa je, da boste morali za omenjeno zaprositi. Dogodki se bodo skozi teden zavrteli v iskani in pričakovani smeri. Notranjo energijo vam bo podaril Saturn, ki vam bo prinesel določeno modrost in raziskovanje.
Zdravje: Modro bo, da boste v tem tednu sešteli pluse in minuse ter tako našli svoje odgovore. Duhovna znanja bodo v pomoč in oporo konec tedna, ko se bodo zadeve razrešile v pričakovani smeri. Skozi pogovor boste uvideli, kam morate vložiti energijo.

Vodnar
Ljubezen: Pogovori bodo dinamični, toda usmerjeni bodo v jedro problema, tako bo prišla tudi rešitev. Po zvezdnih namigih se bo okrepila romantična energija. Uran vam bo prinesel nekaj drznosti, skozi dinamiko besed boste napredovali v pogledu partnerstva.
Denar: Poglobili se boste v dejavnosti, ki vam bodo prinesle ugodnosti. Spremembe boste gradili počasi, korak za korakom. Skupinska dinamika vam bo prinesla moč in zaupanje. Kljub vsemu boste morali uvideti, kaj je tisto, kar spada v ospredje, in kaj lahko počaka.
Zdravje: Dovolili si boste narediti korak naprej v energijah in spoznali boste, na kaj ste upravičeno ponosni in kaj vas moti. Rumena barva vam bo v pomoč in okrepila vam bo energijo. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali.

Ribi
Ljubezen: Določiti si boste morali osebne meje in slediti glasu srca. Seveda je modro, da v razgovor vključite srčnega izvoljenca in jih skupaj nadgradita. Daleč v ospredju bo romantična energija, ki bo v vajin odnos prinesla spoštovanje in harmonijo.
Denar: Ta teden boste pridobili zanimive ideje in zamisli. Iskali boste svojo resnico. Merkur in Mars vam bosta podarila diplomacijo, drznost in moč sodelovanja. Pod črto se bodo zadeve obrnile v iskani in pričakovani smeri, kar pomeni, da vas bo spremljala osebna sreča.
Zdravje: Odgovornost bo prisotna pri vseh oblikah sodelovanja in skozi to naredite korak naprej. Pogovori vam bodo lahko v ponos in oporo. Dejstvo je, da si boste v tem tedni vzeli čas zase in se sprostili v naravi. Štele bodo pozitivne misli. 

prejšnji članek
Kako bo retrogradni Merkur vplival na vaše nebesno znamenje?
Horoskop
Kako bo retrogradni Merkur vplival na vaše nebesno znamenje?
naslednji članek
Blaž Švab: Ko sem bil na fakulteti, nisem nikomur razlagal, da igram v ansamblu
Svet slavnih
Blaž Švab: Ko sem bil na fakulteti, nisem nikomur razlagal, da igram v ansamblu

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.