njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: ključ je komunikacija

29. 7. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop, znamenja, lastnosti

Kaj odlikuje vaše znamenje horoskopa? foto: Profimedia

Pomemben je pogovor in to, da zna človek na vse okoli sebe pogledati tudi iz drugega zornega kota.

Simbol tega obdobja je vlak, ki hiti proti ciljem. A predpogoj za srečo je notranji mir: šele ko ga človek doseže, lahko naredi korak naprej in krepi svojo skrito moč ter vrednote. Modrost ne pride kar tako, temveč je plod dolgoletnih izkušenj. Vsak pa izhaja iz svojega življenjskega položaja in vrednot, ki jih zagovarja. Vsem je skupna komunikacija – ki nam pomaga, da osvojimo naslednjo lekcijo ali znanje … Predvsem je pomemben pogovor in to, da zna človek na vse okoli sebe pogledati tudi iz drugega zornega kota.

Tako se sproti odloča, čemu bo namenil več svoje energije.
Glede na to, da se Venera »sprehaja« po levu, to vsekakor pomeni zanimive preobrate za ženske, veliko drznosti in srčnosti. Na drugi strani bo Mars v dvojčkih moškim pomagal do notranje moči, lažje bodo uresničevali svoje cilje in pričakovanja.

Oven
Ljubezen: Rdeča nit bodo pogovori in ugotovili boste, kaj lahko spremenite in do katere mere. Dogajanje v sredo in petek bo po vaši volji. Znali boste slediti svojemu srcu in tako boste našli v sebi ravnovesje ter v odnosu blagostanje.
Denar: Pridobili boste nove ideje in zasijali na delovnem mestu. Modro bo, da najdete rešitve, povezane z denarjem, naredili boste korak naprej. Sodeč po zvezdnih namigih boste več na poti in med ljudmi, kar bo okrepilo vašo voljo in dinamično energijo.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v pomoč in oporo. Izrazna umetnost vas bo polepšala in vam prinesla nekakšno harmonijo. V ospredju bodo znanja iz sveta duhovnosti in mistike, tako boste znali slediti sebi in glasu srca.

Bik
Ljubezen: Dogajanje bo dinamično in to bo okrepilo vaše zaupanje. Srčni izvoljenec vam bo odločno povedal svoje mnenje, sicer pa bosta imela ta teden več skupnih idej. Roko na srce, najbolje se boste počutili doma, kjer bo precej romantično.
Denar: Saturn vam bo podaril lekcijo vztrajnosti in vas nagradil, če jo boste osvojili. Energijo vam bo dajala zelena barva in čas bo, da tudi sami naredite korak naprej. Venera vam bo pomagala do novih idej, ki se vam bodo obrestovale do konca tedna.
Zdravje: Odkriti morate svoje danosti in stopiti v ospredje. Mars vam bo podaril nekaj drznosti in raziskovanja, tako boste spoznali svoje osebne meje in pravila igre. Odločitve tega tedna bodo zelo modre, tudi vaša barva bo svetlo modra.

Dvojčka
Ljubezen: Dinamični odnosi so priložnost za osebno rast in daleč v ospredju bodo pogovori. Usoda vam prinaša uspeh in srečo v sredo in petek, ko bo vladala romantika. Venera bo okrepila vaš občutek za izražanje in to bo okrepilo vajin odnos.


Denar: Poglobili se boste v tisto, kar morate spremeniti, in za dosežke boste nagrajeni. V osebno pomoč vam bodo sodelavci in tako boste znali uvideti in sprejeti širšo sliko. Na delovnem mestu bosta prelomna torek in četrtek, a vas bo spremljala sreča.
Zdravje: Z zaupanjem boste pogledali naprej in ugotovili, kaj morate spremeniti in kaj sprejeti. Koristno bo, če svoje občutke zapisujete, tako lahko napredujete. Merkur vam bo prinesel razpotja, a bodo poučna, in zelo dobro se boste počutili v skupinskem delu.

Rak
Ljubezen: Mars vam bo podaril nekaj drznosti in tako boste stopili korak naprej. Romantična energija vas bo polepšala in okrepila vašo voljo. Sodeč po zvezdnih namigih boste znali slediti sebi in svojim občutkom. Res pa je, da bo ključ do srca lepa beseda.
Denar: Znali boste slediti svojemu znanju, v ospredje boste stopili odgovorno in povedali svoje mnenje. Sodelavci vam bodo pomagali razumeti širšo sliko. Mars vam bo prinesel nekaj dinamike pri denarju in tudi plodnih rešitev. Srečen dan bo torek.
Zdravje: Mars vam bo pomagal, da boste lažje stopili v ospredje in odločno povedali svoje mnenje. Srečo boste našli v globini svojega srca in pomembno je, da začutite svojo moč. V ospredju bodo znanja, povezana z osebno ali duhovno rastjo.

Lev
Ljubezen: Ta teden vam bo prišla prav diplomacija, vsem nalogam in obveznostim boste kos. Z bogatim besediščem boste učinkoviti, toda najti morate tudi način, kako slediti svojim občutkom. Venera vam prinaša čarobne preobrate na bolje. Sledite glasu srca.
Denar: Ključ do uspeha bodo pogovori in izmenjava mnenj. Zgodili se bodo želeni preobrati, in sicer v sredo ali četrtek. Pomembno bo, da v sebi najdete dodatno motivacijo in tako naredite korak naprej. Venera vam bo podarila energijo privlačnosti.
Zdravje: Oranžna barva vam prinaša dodatno motivacijo. Po drugi strani boste v svoje življenje privabljali ljudi, ki bodo pripomogli k vaši moči in modrim odločitvam. V ospredju bodo vaše vrednote, sicer pa vas bo spremljala sreča.

Devica
Ljubezen: Kolo usode se bo v ponedeljek in nedeljo zavrtelo v vašo korist in izbirali boste modre besede. Neptun vam bo podaril nekaj sočutja in romantike, kar bo pot do osebne sreče. Poglobili boste svojo moč in kreativna energija vas bo polepšala.


Denar: Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali, kar vam bo dalo še več energije. Vaša barva bo peščeno rumena, pa tudi zelena. Saturn bo krepil vašo voljo in tako boste kos vsem obveznostim.
Zdravje: Spremljala vas bo tiha sreča. Sredi tega lahko v sebi odkrijete tudi drznost in poskrbite za učinkovite preobrate. Čas bo namenjen temu, da se sprostite v naravi, hkrati pa boste dobro delovali v skupini. Res pa je, da boste morali zelo jasno opredeliti osebne meje.

Tehtnica
Ljubezen: V pogovoru boste spoznali prave vrednote in sledili boste glasu srca. Srčni izvoljenec vam bo tako rekoč nastavil ogledalo, kar bo poučno in zabavno. Venera vam bo prinesla spoznanja, ob katerih boste ponosni nase in na svoje dosežke. Sreča vas čaka doma.
Denar: Dogajanje se bo obrnilo v pravo smer, spremljali vas bosta drznost in učinkovitost. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vam bodo v pomoč ali oporo. Uran vam bo prinesel nekaj novosti in preobratov, a bodo koristni.
Zdravje: Energijo vam bo dajala svetlo modra barva. Sledite svojim občutkom, da boste bližje ravnovesju. Sprostili se boste tudi skozi pogovor ali izmenjavo mnenj. Venera bo okrepila vašo samozavest in tako se bodo zgodili težko pričakovani preobrati.

Škorpijon
Ljubezen: Napredek bo v raziskovanju in pridobivanju novih informacij. Vendar bo brezpogojna ljubezen tista, ki bo prinesla ravnovesje in vaš notranji mir, v intimnosti doma. Odkriti pogovori bodo vir modrosti.
Denar: Pozitivno bo, da boste v sebi našli dodatno motivacijo in sledili določenim izzivom. Uspeh pri denarju pričakujte predvsem v sredo in četrtek. Merkur bo prinesel nekaj dobrih idej in pomembno bo, da razberete njegove skrite namige.
Zdravje: Predelali boste lahko nekaj iz preteklosti, si prizadevali za odpuščanje in si nabrali nove energije. Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, zdravo prehrano in meditacijo – to je pot do srca. Kocke usode se bodo v soboto in nedeljo obrnile v vašo korist.

Strelec
Ljubezen: Temeljit razmislek vam bo v poduk, kaj morate spremeniti in do katere mere. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen in bo tudi vir novih spoznanj. Ljubljeni osebi lahko napišete pismo, ali se sprostita ob plesu in glasbi. Modro bo, da sledite svojim sanjam.


Denar: Nekaj spremenljivosti bo značilno za ta teden, toda po drugi strani se vam bodo odprle nove poti in priložnosti. Ugodnosti bodo vezane predvsem na raziskovanje in odkrivanje novih poti. Imeli boste ugodne poslovne in denarne priložnosti, kar vam bo okrepilo samozavest.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam dale dodatno motivacijo. Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali, in spremembe boste odprto sprejeli. Pred vami je teden, ki bo namenjen tudi učenju in pridobivanju zanimivih informacij.

Kozorog
Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih bo precej dinamično, lahko pa boste sledili svojim občutkom. Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko, čas bo tudi za ravnovesje in skladnost. V tem tednu boste znali narediti pravilne korake naprej. Sledite glasu srca.
Denar: Venera vam bo prinesla paleto novih zamisli. Modro bo, da sledite osebnim smerokazom in se o določenih okoliščinah pogovorite z ljudmi, ki jim zaupate. Denarno boste zelo napredovali, a vseeno upoštevajte osebne meje.
Zdravje: Nova spoznanja vam bodo v pomoč in oporo. Pomembno je, da pri sebi naredite korak naprej in tako najdete dodatno motivacijo. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, udeležite se aktivnosti na prostem. Srečen dan: sobota.

Vodnar
Ljubezen: Uran vam bo podaril unikatno energijo, a tudi prilagajanje je prava pot do ljubezni. Barva tedna bo srebrna. Čas je, da sledite svojim občutkom. Po temeljitem pogovoru boste v ljubezni našli ravnovesje in skladnost.
Denar: Predelali boste nekaj omejitev in spremljala vas bo sreča. Pričakujte uspeh. Do konca tedna boste razrešili nekaj iz preteklosti, tako da boste upravičeno ponosni nase. Izziv bo sicer poslušnost, in če boste to lekcijo osvojili, boste lahko zadovoljni.
Zdravje: Mars vam bo podaril nekaj dinamike, a bo še okrepila vašo moč in energijo. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo prinesli nasmeh na obraz. Pomembno bo, da v vse odnose vnesete diplomacijo, in tako boste lahko dogajanje usmerjali tudi sami.

Ribi
Ljubezen: Diplomacija vam bo prinesla nova spoznanja in ključ do nekih rešitev. Poglobili se boste v svoje občutke in našli navdih in motivacijo. Venera bo v vaše življenje prinesla nekaj čarobnosti in plodnih pogovorov, Mars pa dobrih iztočnic za napredek v odnosu.


Denar: Sodelavci vam bodo ponudili izhodišča za napredek, res pa je, da bodo ključna prilagajanja. Pri denarju je razbrati napredek v četrtek in petek. Če boste svoje mnenje povedali na pravilen način, boste pridobili iskano spoštovanje.
Zdravje: Sodeč po zvezdnih namigih vas bo spremljala sreča, zadovoljni boste in motivirani. Konec tedna si vzemite čas zase in sledite glasu srca. Rdeča nit bodo sicer sodelovanja, ki vam prinašajo nove zamisli. Sprostila vas bo glasba. ******

prejšnji članek
Talent Marko Stanković padel na kolena in zaprosil svojo ljubezen
Svet slavnih
Talent Marko Stanković padel na kolena in zaprosil svojo ljubezen
naslednji članek
Natalija Verboten razkrila, kaj ji že 18 let prikriva mož Dejan
Svet slavnih
Natalija Verboten razkrila, kaj ji že 18 let prikriva mož Dejan

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.