njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Nebesno znamenje zaznamuje celo vaš način pitja

10. 8. 2024; 21.00
Avtor: Neja Kralj / revija Lady
koktajl, poletje

koktajl, poletje foto: profimedia LIZA MAJA

Med dopustom si verjetno vsi privoščimo več kozarčkov alkohola kot običajno. Vsako astrološko znamenje pa ima do alkohola svoj odnos. Pa si poglejmo, kako se različna znamenja spoprijemajo s to opojno snovjo.

Oven

Ovni, rojeni v znamenju ognja, se radi preizkušajo v različnih alkoholnih pijačah. So zabavni spremljevalci, ki radi popestrijo družabne dogodke. Vendar morajo biti previdni, saj se pod vplivom alkohola njihova impulzivnost lahko okrepi.

Bik

Trdni in stabilni biki cenijo kakovostne alkoholne užitke. Radi se prepustijo razvajanju z dobrimi vini, viskiji in konjakom ter uživajo v udobju in prefinjenosti. Kar pogosto pa se biki preveč razpustijo in alkohol čezmerno uživajo, zato morajo biti pozorni na meje.

Dvojčka

Radovedni dvojčki se radi igrajo z mešanicami alkoholnih pijač. So družabni in okretni v komunikaciji, kar jih naredi odlične sogovornike ob kozarčku. Kljub temu morajo paziti, da se ne zapletejo v pretiravanje, saj lahko njihova narava vodi do hitrejšega uživanja.

Rak

Čustveni raki imajo radi domače in intimno vzdušje, zato pogosto alkohol uživajo v udobju doma. Pomaga jim sprostiti se in se povezati s čustvi. Včasih pa jim lahko uživanje alkohola postane beg pred čustvi, zato morajo paziti, da ohranjajo ravnotežje.

poletje, koktajl, hladna pijača, led, ledene kocke foto: dreamstime

Lev

Dominantni in družabni levi najbolj uživajo v alkoholni ponudbi, ki ni povsem običajna. Radi tudi izstopajo in radi gostijo družbe, ki jim je popivanje ljubo. Včasih pa se lahko pod vplivom alkohola pretirano izpostavijo ali postanejo preveč dominantni.

Devica

Premišljene device ohranjajo nadzor nad uživanjem alkohola. Raje izberejo zmerno pitje, saj želijo ohraniti jasnost uma in nadzor nad situacijo. Kozarčka ob posebnih priložnostih seveda ne zavrnejo, zlasti če gre za kakšno imenitno pijačo.

Tehtnica

Tehtnice cenijo ravnovesje in harmonijo ter rade uživajo v alkoholu v družbi. So odlični gostitelji in uživajo v izbiranju pijač za druge. Vendar morajo paziti, da ohranjajo ravnovesje med zabavo in pretiravanjem. Če je družba nagnjena k popivanju, je lahko hitro preveč.

Škorpijon

foto: Dreamstime, Profimedia foto: foto: Dreamstime, Profimedia

Strastni in intenzivni škorpijoni iščejo globlje alkoholne izkušnje. Radi preizkušajo kompleksne okuse in lahko hitro postanejo vpleteni v drzne alkoholne eksperimente. Morajo pa se zavedati svojih meja, saj lahko hitro prestopijo meje zmernega uživanja alkohola.

Strelec

Svobodni duhovi strelcev se radi odpravljajo na alkoholne dogodivščine. Radi preizkušajo eksotične alkoholne pijače in delijo svoje zgodbe. Vendar morajo biti previdni, da ne pretiravajo, saj lahko njihova pustolovska narava pripelje do čezmernega uživanja.

Kozorog

Ambiciozni kozorogi cenijo disciplino tudi pri uživanju alkohola. Pogosto si dovolijo alkohol kot nagrado za svoje dosežke, vendar ostanejo zmerni, da ohranijo zbranost. Le ob redkih priložnostih bodo segli po kozarcu – takrat pa ne bodo ostali le pri enem.

Vodnar

Inovativni vodnarji radi eksperimentirajo z nenavadnimi alkoholnimi mešanicami. So družabni, vendar imajo radi tudi čas za premišljevanje. Ker so nagnjeni k tveganju, morajo paziti, da ne prestopijo meje – ne v količini popitega ne v kombinacijah.

Ribi

Sočutne ribe alkohol uporabljajo kot sredstvo za sprostitev in umik. Rade se prepustijo občutkom, vendar se morajo zavedati nevarnosti bega pred realnostjo. Čezmerno uživanje jih lahko popelje v težave, zato si morajo postaviti meje in se jih držati.

foto: Dreamstime, Profimedia foto: foto: Dreamstime, Profimedia

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Radoslav na koncu poskrbel za šok
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Radoslav na koncu poskrbel za šok
naslednji članek
Igralec Viggo Mortensen išče dobre zgodbe
Svet slavnih
Igralec Viggo Mortensen išče dobre zgodbe

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.