Horoskop
 

Tedenski horoskop: čas je za harmonijo in plemenitost

23. 9. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop (7)

Horoskop tedna: kaj vam pripravljajo planeti in zvezde? foto: Shutterstock

Bodimo plemeniti in delujmo harmonično, tako bo svet okoli nas barvitejši in poln priložnost za rast ter pridobivanje informacij.

Svet okoli nas postane poln navdiha prav tedaj, ko ozavestimo, da smo tu zato, da se učimo. Ljudje sicer delujejo zelo različno, nekateri so bolj, drugi manj radovedni. Nekateri se zapirajo vase, drugi dobro vedo, da potrebujejo lastno izkušnjo, če želijo napredovati. Astrološka karta je zemljevid osebnosti in nakazuje, kakšne talente ima posameznik. Vsak pa se lahko še razvija, plemeniti svojo osebnost in jo izpopolnjuje. V krogu tega večnega učenja imajo svoj pomen tudi duhovna znanja, ki jih nekateri iščejo samodejno. Teden bo predvsem v znamenju komunikacije in učenja na podlagi odziva pri ljudeh; tako »ogledalo« je izjemno poučno, saj je tisto, kar največkrat opazimo pri drugih ali pa nas moti, gotovo tudi del nas samih. Bodimo torej plemeniti in delujmo harmonično, tako bo svet okoli nas barvitejši in poln priložnost za rast ter pridobivanje informacij.

labirint foto: Pixabay

OVEN
Ljubezen: Pozitivni premiki se obetajo v torek in četrtek, ko bodo v ospredju prijetne besede. Notranja moč vas bo podprla in vam pomagala do ugodnih rešitev in sprememb, ki jih boste sprejeli odprtih rok. Sledite svojim občutkom. Namigi srčnega izvoljenca bodo zelo poučni.
Denar: Glede delovnih obveznosti se vam obeta ploden teden. Kocke usode vam bodo naklonjene v sredo in petek; na delovnem mestu boste upravičeno ponosni nase. Merkur vam bo pomagal do neke osebne analize in tako boste spoznali, kaj je najpomembnejše.
Zdravje: Barva tedna bo zelena, simbol ravnovesja in skladnosti. Odločitve, ki jih boste sprejeli v četrtek, bodo modre, preudarne, in sledili boste glasu svojega srca. Sprostile vas bodo narava, glasba in meditacija – čas je, da naredite korak naprej na osebni ravni.

BIK
Ljubezen: Odprle se vam bodo nove poti, na podlagi pogovorov in izmenjave mnenj. Barva tedna bo rdeča. Pred vami je teden diplomacije in romantičnih preobratov. Venera vam bo pomagala do ravnovesja, in če boste sledili sebi, bo sledila nagrada.
Denar: Dogajanje bo zanimivo in slikovito. Saturn vam bo pomagal do notranje moči in znali si boste postaviti osebne meje. Po drugi strani bodo v ospredju skupinska dinamika, pozitivne misli in uspehi. Še zlasti v sredo boste ponosni nase.
Zdravje: Pred vami je teden, ko bodo v ospredju pogovori, in prijatelji vam bodo v osebno pomoč. Drugi ljudje bodo vaše ogledalo in tako boste spoznali, kaj so vaše vrednote. Zapisujte si občutke; tako boste naredili korak naprej in lahko boste sledili svojim sanjam.

DVOJČKA
Ljubezen: Samski lahko najdete srečo v dvoje, naredite korak naprej. Konec tedna bo vendarle na preizkušnji komunikacija in treba se bo iskreno pogovoriti. Kreativna energija prinaša nova spoznanja in polepšala bo vajin odnos.
Denar: Mars vas bo učil preudarnosti, Venera pa bo prinesla plodno energijo z vidika sodelovanja in raziskovanja novih znanj. Pri denarju ne bo presenečenj. Poglobili se boste v paleto obveznosti, s katerimi ste odlašali.


Zdravje: Naravni antibiotik bosta pogovor in izmenjava mnenj, tako boste našli novo moč in zaupanje. Uran vam bo prinesel nova spoznanja in stopili boste korak naprej. Modro bo, da naredite načrt in ugotovite, kaj vam daje moč in notranjo voljo.

RAK
Ljubezen: Srčni izvoljenec bo pripomogel k ravnovesju in toplini. Čustveno boste napredovali in si postavili nekaj lastnih omejitev, to bo pot do sreče. Brezpogojna ljubezen vam bo v pomoč in oporo, prinaša upanje in harmonične preobrate.
Denar: Več energije bo treba vložiti v nova znanja in za pomoč zaprositi sodelavce. Pomembni bosta učljivost in iznajdljivost. Dogodki se bodo odvijali po pričakovani poti. Najbolje bo, da v sredo in petek opravite osebno bilanco in uvidite, kaj sodi v ospredje.
Zdravje: Razmisliti boste morali o tem, kaj vas veseli in kaj osreči. Duhovna znanja vas bodo dobesedno polepšala in vam prinesla močne uvide. Modro bo, da sledite svoji intuiciji in si vzamete čas zase ter za tiste stvari, ki vam prinašajo notranji mir.

LEV
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil pogovor in to bo dobra iztočnica za rast. Intenzivno bo v torek in sredo, velja tako za pogovore kot za romantične preobrate. Odlično se boste počutili doma ali pa denimo na večerji v dvoje.
Denar: Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Mars in tako boste znali reči bobu bob. Dejstvo je, da se vam bodo odprle nove poti in čudovite priložnosti za nove zamisli. Stopili boste v ospredje in jasno povedali svoje mnenje, toda moč sodelovanja je tista, ki dela čudeže.
Zdravje: Popaziti boste morali na svoje zdravje in sprejemati preudarne odločitve. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Sledite glasu svojega srca in tako boste našli navdih in motivacijo. Sprostila vas bo glasba ali pa izrazna umetnost na splošno.

DEVICA
Ljubezen: Merkur prinaša priložnosti za diplomacijo in drzne rešitve. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in njegovi nasveti bodo poučni. Tako bosta lahko skupaj naredila korak naprej, sprejela paleto dobrih rešitev ter drug drugemu nudila podporo.
Denar: Uspehi bodo vezani na delo in tako najdete dodatno motivacijo, okrepila se bo vaša samozavest. Stopiti boste morali v ospredje in povedati svoje mnenje. Merkur v vašem znamenju vas bo obdal z informacijami, ki bodo zelo poučne. Potreben je pregled denarnih zadev. 


Zdravje: Merkur vam bo dal nekaj dobrih iztočnic za rast in pogovor. Odlično se boste znašli v skupinskem delu, kjer boste nizali uspeh za uspehom. Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja, kar bo tudi navdih za naprej. Barva tedna bo zelena.

TEHTNICA
Ljubezen: Prijetne besede bodo ključ do srca. Pomembno bo, da opravite analizo in spoznate vrednote, ki so vam v oporo in ponos. Diplomacija bo sestavni del življenja in skozi to boste v odnosu našli harmonijo in romantične preobrate.
Denar: Finančno stanje bo v tem tednu kot gugalnica, denar prihaja in odhaja. Napredovali boste v sredo, ko se bodo zadeve odvijale v pričakovano smer. Samozavest boste pridobili skozi pogovor z nekom, ki mu zaupate. Čas bo namenjen tudi raziskovanju.
Zdravje: Pluton bo okrepil moč pozitivnih misli in predelali boste nekaj iz preteklosti. Ne pozabite na ustvarjalnost sedanjega trenutka in slediti svojim občutkom. Oranžna barva vam bo v navdih. V sredo boste našli notranji mir, harmonično bo.

ŠKORPIJON
Ljubezen: Pokukali boste v svet mistične ljubezni in začutili notranjo moč. Merkur vam bo prinesel prijetne besede, ki bodo vir dodatne moči in motivacije. Pred vami je teden ljubezni in romantičnih preobratov, kar bo v ljubezenskem razmerju okrepilo zaupanje.
Denar: Kocke usode se bodo zavrtele v pričakovano smer. Saturn bo prinesel resnost in odgovornost, kar nakazuje, da se boste znali prav in modro odločiti. Vir energije bo svetlo zelena barva, tako bosta v ospredju ravnovesje in preudarnost, kar bo pot do sreče.
Zdravje: Narava in glasba vam lahko povrneta izgubljeno energijo. Blizu vam bo tudi vila pozitivnega mišljenja, tako najdete v sebi določeno moč in skladnost. Pomembno bo, da se v sebi odločite, kam boste vlagali energijo in kaj je tisto, kar boste spremenili.

STRELEC
Ljubezen: Poglobili se boste v svoje občutke in tako našli določeno ravnovesje in skladnost. Dogajanje bo v skladu s pričakovanji in skozi to najdete moč za odnos. Svoje mnenje boste povedali do torka, potem bo čas za skladnost in romantiko.
Denar: Saturn vam bo podaril modre odločitve in nekaj preudarnosti. Dejstvo je, da boste v tem obdobju lahko na poglobljen način delili svoje znanje in sledili preobratom. Venera vam bo v sredo in četrtek pomagala do širše slike in spoznali boste svojo veličino.


Zdravje: Skozi pogovor boste predelali, kar vas bremeni. Rdeča nit bodo morda tudi sodelovanja, kajti skupinska dinamika vam bo odprla nove poti in priložnosti za osebno rast. Modro bo, da se poučite o znanju za osebno rast. Sprostila vas bo glasba.

KOZOROG
Ljubezen: Mars vam bo pomagal do notranjega uvida, kaj lahko še spremenite v odnosu. Lepe besede bodo božale dušo in okrepile tudi vašo ljubezen do sebe. Po zvezdnih namigih bo modro, da ljubljeni osebi napišete pismo in tako spoznate neko novo dimenzijo.
Denar: Pred vami je teden, ko se odpirajo nove poti in se bo okrepila vaša samozavest. V osebno pomoč vam bo Mars, z odločitvami, ki bodo preudarne in temeljite. Spodbudno bo, da boste naredili načrt in tako uvideli, kaj lahko spremenite in do katere mere.
Zdravje: Po zvezdnih namigih ste v občutljivem obdobju in to boste morali predelati. Odkrili boste, kaj morate spremeniti in kako si prizadevati za odpuščanje. Prijatelji vam bodo v osebno pomoč in skozi to boste našli odgovore tudi na vprašanja, ki so nekoliko skrita.

VODNAR
Ljubezen: Venera vam bo pomagala do boljšega počutja in sledili bodo dobri preobrati. Vendar ne bo vse po vaši volji, pomembno bo tudi prilagajanje. Zanimiv izziv tedna bo osebna svoboda; seveda se boste zanjo borili, a napredek prihaja tudi skozi negovanje odnosa.
Denar: Zvezde bodo podprle vaše odločitve in na področju denarja se vam bo izpolnila neka želja. V torek in petek boste prejeli pohvalo in tako stopili v ospredje. Odločiti se morate, kaj ima pri denarju prednost; v ospredju bodo varčevalni ukrepi.
Zdravje: Mars bo pripomogel, da boste življenje razumeli popolnoma drugače, in to vam bo v pomoč. Prosti čas boste preživeli kreativno, zato boste tudi lažje opravljali službene obveznosti. Napredek prinaša pogovor z nekom, ki mu zaupate.

RIBI
Ljubezen: Prelomnice bodo vezane na pogovor in sodelovanje. Konec tedna boste v tem pogledu morali sprejeti neko odločitev in podporo boste dobili tudi pri srčnem izvoljencu. Odprla se vam bodo nova razpotja, ki bodo prinesla zanimivo dogajanje in notranjo moč.
Denar: Pomoč vam bo prišla prav v sredo, načeloma pa boste kos vsem nalogam. Jupiter bo okrepil vaše pozitivne misli in prinesel paleto idej. Vir energije bo zelena barva. Dejstvo je, da boste svoje mnenje zagovarjali in tako pridobili podporo ljudi, ki jim zaupate.


Zdravje: Pred vami je čas, ko boste imeli mnogo obveznosti, toda vzeti si morate tudi čas zase, to bo pot do določene popolnosti. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, več časa preživite na prostem. Globoko v sebi boste našli ravnovesje in v poduk vam bodo odnosi. ******

prejšnji članek
Se vašim sobnim rastlinam zvijajo listi in rjavijo robovi?
Življenjski slog
Se vašim sobnim rastlinam zvijajo listi in rjavijo robovi?
naslednji članek
Veste, kdo je komentatorka oddaje Riba, raca, rak?
Resničnostni šovi
Veste, kdo je komentatorka oddaje Riba, raca, rak?
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.