Horoskop
 

Tedenski horoskop: Zlasti iz težkih preizkušenj se učimo rasti

9. 9. 2024; 13.05
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Sreča se skriva v tebi

Dovolite si rasti foto: Dreamstime

Zgodbe, ki jih piše življenje, so lahko poučne, zanimive, vesele ali žalostne. Toda iz vsake izkušnje lahko pridobimo navdih in se nekaj naučimo. Odločitve, ki jih mora sprejeti posameznik, so vsekakor dobra iztočnica za osebno rast.

Roko na srce, svet okoli nas je hrupen, vendar smo tu, da se učimo in živimo. Zdi se, da je življenje labirint spoznanja, številnih križišč in ravnovesja. Na drugi strani ga lahko simbolizira štiriperesna deteljica, ki pomeni upanje, vero, ljubezen in moč. Jasno je, da vse to potrebuje vsak na tem svetu, da najde zaupanje in sanje. Slednje so navdih in motivacija za rast ter nam odpirajo nove poti.

Teden prinaša tudi igrivost, zvedavost in radovednost, kaj bo dobra iztočnica za srečo. Marsikdo bo znal izraziti svoja stališča in postaviti prave meje. Svoje občutke lahko izrazite skozi risanje, a izločite črno in rdečo barvico. Imejte se radi!

Oven
Ljubezen: Venera vam bo podarila upanje in Merkur dinamiko besed. Pridobili boste tudi motivacijo, da uvedete določene spremembe. Zgodili se bodo pozitivni premiki in tako boste po korakih spoznali brezpogojno ljubezen. Slediti sebi bo dragoceno sporočilo časa.
Denar: Dovolili si boste narediti korak naprej in spoznati, kaj sodi v ospredje in kje so vaše meje. Uran vam bo prinesel nove ideje in drznost, tako boste znali stopiti v ospredje. Glede denarja vam bo naklonjen Mars in tako boste naredili varčevalni načrt.
Zdravje: Rdeča nit bodo sodelovanja, ki vam bodo podarila zaupanje in notranjo moč. Merkur vam bo prinesel paleto dobrih idej, učinkovitih besed in priložnosti za raziskovanje. Vzemite si čas za sanje. Modro bo, da si zapisujete občutke, tako boste naredili korak naprej.

Bik
Ljubezen: Izziv časa bodo pogovori in lahko boste sledili svojim občutkom. Med tednom vam bo Venera okrepila samozavest in spremljala vas bo sreča. Odkrili boste svojo moč in sledili namigom srčnega izvoljenca, kar vam bo v osebno pomoč. Odlično se boste počutili doma.
Denar: Pogovori bodo prinesli raziskovanje in tako boste tudi spoznali, kaj vam daje energijo in v čem ste še posebno močni. Okrepila se bo vaša odgovornost; uspeh vas čaka v ponedeljek in torek. Iz preteklosti se boste naučili, kaj morate spremeniti sebi v prid.
Zdravje: Daleč v ospredju bo kreativna energija, ki vas bo polepšala. Sprostili se boste ob dobri družbi, kjer najdete tudi motivacijo in pozitivne ideje. Odkrili boste svojo moč in sledili preobrazbi. Energijo lahko pridobite ob sprehodih v naravi, vir te bo tudi oranžna barva.

Dvojčka
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dal nekaj uporabnih namigov, kaj bo treba spremeniti, in to bo popestrilo vajin odnos. Prilagodljivi boste in dojemljivi za nove ideje. Mars vam bo zagotovil varnost in sledili boste svojim notranjim občutkom.
Denar: Merkur vam bo pomagal razumeti, kam morate vlagati svojo energijo in kaj sodi v ospredje. Dogajanje tega tedna bo zanimivo in prejeli boste tudi pohvalo ali priznanje. Rdeča nit bodo sodelovanja, ki bodo v ospredju v sredo in četrtek.


Zdravje: Pogovoriti se boste morali o tem, kaj morate spremeniti in do katere mere. Težave, ki jih piše življenje, so lahko tudi pot do modrosti. Modro bo, da si vzamete čas zase in sledite stvarem, ki so vam blizu in vam nekaj pomenijo. Srečen dan: sobota.

Rak
Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo, Venera bo okrepila vašo motivacijo in Mars drznost, tako boste znali sprejeti modre odločitve. Če boste znali slediti sebi, boste nagrajeni, k ravnovesju pa bo pripomogla tudi vaša energija privlačnosti. Precej romantično bo konec tedna.
Denar: Ta teden boste na poslovni poti srečali ljudi, ki vas bodo podprli in vam pokazali nove poti. Resnica je, da boste morali poiskati nove zamisli. Ključna beseda bo varnost in Venera vam bo pomagala do ravnovesja. Teden bo znamenju sreče in obilja.
Zdravje: Neptun bo okrepil vašo intuicijo in tako boste sledili notranjim namigom. Na življenje boste znali pogledati z drugega zornega kota, kar bo pripomoglo k zadovoljstvu. Spremembe, ki se bodo zgodile v sredo in petek, bodo lepa novica.

Lev
Ljubezen: Mars vam bo pomagal poglobiti odnos tako do sebe kot do srčnega izvoljenca. Če boste sledili lastnim vrednotam, boste naredili korak naprej. Po zvezdnih namigih bodo v ospredju romantika in igrivi pogovori. Barva, ki vas bo v tem tednu polepšala, bo rumena.
Denar: Modro bo, da predelate nekaj omejitev, in Pluton vam bo podaril moč preobrazbe. Skozi ta proces boste razumeli okolico in sprejeli ključne rešitve. Prijetne besede prinašajo nova spoznanja in dobre iztočnice za poslovno rast.
Zdravje: Opraviti bo treba osebno bilanco in slediti tistim znanjem, ki so vam blizu in v osebno pomoč. Vaši nasveti bodo za prijatelje pravi balzam za dušo in izžarevali boste posebno energijo privlačnosti. Koristne učinke bo imelo, da si vzamete čas za duhovno pustolovščino.

Devica
Ljubezen: Podpora, ki jo boste prejeli v tem tednu od srčnega izvoljenca, vam bo pomagala razumeti nove okoliščine. Ključno bo, da najdete notranjo moč, to bo za vas spodbuda in motivacija. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v pričakovano smer.
Denar: Preobrati se bodo vrstili drug za drugim in skozi to boste uvideli, kaj lahko spremenite in do katere mere. Odkrili boste tudi določena nova znanja in lekcije. Merkur vam bo pomagal opraviti osebno analizo in spoznanja, ki bodo sledila, bodo zelo poučna.


Zdravje: Modro je, da si določite osebne meje; ne bodite prestrogi ne do sebe ne do drugih. Zapisujte si občutke, tako spoznate svojo lastno veličino. Odkrili boste novo veselje, ki vam bo prineslo igrivost in ravnovesje.

Tehtnica
Ljubezen: Obdani boste s pozitivno energijo in spoznali boste, kje je vaša moč. Združili boste tako veselje kot ljubezen, to bo dobra iztočnica za srečo. Pogovori bodo pot do srca in pridobili boste informacije, na katere boste upravičeno ponosni.
Denar: Venera vam bo pomagala razumeti veličino obveznosti in sledili boste osebnim sanjam in ravnovesju. Pred vami je dinamičen teden, poln preobratov in novosti. Magnetična energija se vam bo obrestovala tako na delovnem mestu kot pri denarju.
Zdravje: Pozitivne misli so vam lahko v ponos in okrepile vam bodo vero v življenje. Svoje mnenje boste povedali po temeljitem razmisleku in znali boste slediti lastnim ciljem. Če boste sledili sebi, bo to dobra iztočnica za osebno rast in dobre preobrate.

Škorpijon
Ljubezen: Preobrati se bodo kar vrstili in prinesli bodo nova spoznanja in več povezovanja. Rdeča nit bodo pogovori; znali boste prisluhniti, pa tudi drugi bodo slišali vas. V sredo in petek se boste morali prilagoditi in čas bo prinesel tudi ravnovesje v intimnosti doma.
Denar: Po zvezdnih namigih se bodo zadeve obrnile v vašo korist in to vam bo okrepilo samozavest. Predelali boste tudi nekaj iz preteklosti in sledili novim smernicam. Rdeča nit tedna bodo pogovori; dejstvo je, da vam bodo v pomoč in oporo sodelavci.
Zdravje: Mars vam bo namenil plemenite besede in kos boste tudi izzivom. Roko na srce, drugi ljudje bodo vaše ogledalo. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Zelena barva vas bo umirila ter okrepila samozavest in notranji mir.

Strelec
Ljubezen: Blesteli boste v komunikaciji, pa tudi v odnosu. Precej romantično bo v sredo in petek, ko se bodo zgodili pozitivni preobrati. Srčni izvoljenec vam bo pomagal najti določena znanja in voljo. Venera vam bo v pomoč v sredo, ko boste potrebovali čas zase.
Denar: Venera vam bo prinesla dobre zamisli, skozi to lahko najdete odgovornost in spodbudo. Korak za korakom boste spoznali, kaj je tisto, kar lahko spremenite in do katere mere. Pogovori bodo prinesli določeno spodbudo in namig, kam je modro vlagati energijo.


Zdravje: Zgodili se bodo premiki, ki bodo prinesli ravnovesje, notranji mir in veselje. Če boste na vsa spoznanja znali pogledati pozitivno, se boste znali postaviti zase in najti neko ravnovesje. Pridobili boste tudi novo znanje, ki vam bo v osebno korist.

Kozorog
Ljubezen: V ljubezni vas bo obiskala vila kreativnosti in vam pomagala do boljšega počutja in več plodnega sodelovanja v odnosu. Srčni izvoljenec bo z veseljem sledil vašim predlogom in vam nastavil ogledalo. Kocke usode se bodo v sredo obrnile v vašo korist.
Denar: Dogodki se bodo odvijali slikovito in podporo boste dobili prek sodelavcev. Res pa je, da bo treba sešteti prednosti in slabosti. V torek in četrtek boste znali slediti sebi in narediti načrt, kaj ima prednost. Slediti boste morali svojim sanjam.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bodo povrnili narava oziroma sprehodi ob reki ali jezeru. Mars vam bo pomagal premisliti, kaj morate spremeniti pri sebi in na kakšen način si postaviti osebne meje. Mavrica upanja bo objela vaše srce in tako boste znali narediti korak naprej.

Vodnar
Ljubezen: Srčnost vam bo prišla prav in tako boste našli nov način povezovanja. Merkur vam bo pomagal do pravih besed in določenega ravnovesja. Od srede se bodo zadeve obrnile v vašo korist in spremljala vas bosta osebna sreča in zadovoljstvo.
Denar: Uran vam bo prinesel novosti in tako se boste lahko poglobili v nova znanja in informacije. Od srede do petka bo čas namenjen raziskovanju in daleč v ospredju bodo pogovori. Modro bo, da se pogovorite o tistem, kar vas bremeni ali moti pri drugih.
Zdravje: Rdeča nit bodo pogovori in najti boste morali ravnovesje med svobodo in omejitvami. Spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, aktivnosti na prostem. Sprostila vas bosta glasba in ples.

Ribi
Ljubezen: Venera vam bo podarila prijetno energijo in tako boste kos vsem obveznostim in delovnim nalogam. Po zvezdnih namigih boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo zabavno. Srčni izvoljenec vam bo v sredo ali soboto povedal svoje mnenje.
Denar: Poglobili se boste v tista opravila, s katerimi ste odlašali, in tako ustvarili ravnovesje. Pogovorili se boste o tistem, kar vas bremeni, in tako dobili podporo. Kreativna energija bo vam pomagala do notranje modrosti in kos boste vsem obveznostim in nalogam.


Zdravje: Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja in pridobili tudi več moči in osebne volje. Sprostila vas bo izrazna umetnost, kot sta glasba ali ples. Vir energije bo turkizna barva, slediti morate glasu svojega srca. ******

prejšnji članek
Triglav tek privabil več kot 1.800 obiskovalcev
Življenjski slog
Triglav tek privabil več kot 1.800 obiskovalcev
naslednji članek
Lunin vpliv na vaše nebesno znamenje
Horoskop
Lunin vpliv na vaše nebesno znamenje

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.