njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: devica nakazuje ravnovesje in skladnost

2. 9. 2024; 13.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
Horoskop (5)

Kaj vam napovedujejo planeti? Odkrijte, kaj prinaša teden. foto: Shutterstock

V torek nastopi konjunkcija Sonca In Lune v znamenju device na enajsti stopinji, kar nakazuje ravnovesje in skladnost. Sprejeti bo treba kar nekaj omejitev, biti odgovoren in opraviti dela, kjer bo v ospredju učenje.

Svet okoli nas ni vedno pravičen, je pa barvit in poln spoznanj. Če verjamete ali ne, vsak dan se dogajajo čudeži in življenje samo je najvišja akademija, če tako rekoč delamo na sebi. Za mnoge se je začelo šolsko leto, ki vedno prinaša izzive in tudi nova spoznanja. Seveda ljudje nismo samo fizična, ampak tudi duhovna bitja, ki v sebi skrivajo bogat navdih in moč. In vsak od nas potrebuje ali že ima nekoga, na kogar se v stiski lahko opre; to so lahko starši, partnerji, prijatelji ali pa celo neznanci, mimoidoči dobrega srca.
Življenje je labirint spoznanj, križišče priložnosti in oaza odločitev. Kaj bomo storili v naslednjem trenutku, je svobodna odločitev. Modro pa je imeti načrt, ki predvideva, kje so naše osebne meje in ključ do rešitev.

zmaga foto: AdobeStock

Oven
Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do dinamičnih besed in tako vam bo dogajanje v osebno korist. Zgodili se bodo pozitivni premiki in to vam bo vlilo samozavesti in volje. Daleč v ospredju bo brezpogojna ljubezen, ki lahko prinese paleto novih spoznanj.
Denar: Dovolili si boste narediti korak naprej in spoznati, kaj ima prednost in do katere mere upoštevati osebne meje. Venera vam bo naklonjena pri poslovnih odločitvah in glede denarja bodo stvari potekale po načrtih. Srečen dan: torek.
Zdravje: Rdeča nit bodo sodelovanja; ta bodo okrepila vašo samozavest in notranjo moč. Vzemite si čas za sanje in zapisujte svoje občutke, to bo balzam za dušo. Izgubljeno energijo si lahko povrnete v naravi in ob dejavnostih na prostem.

Bik
Ljubezen: Rdeča nit tedna bodo pogovori in izmenjava mnenj. Pridobili boste zanimive informacije in vse povezali v nekaj prijetnega. Torek in petek bosta precej romantična, kar bo okrepilo vaše zaupanje. Odlično se boste počutili doma in v krogu svoje družine.
Denar: Na delovnem mestu bodo pogovori prinesli raziskovanje in nova spoznanja. Prelomnica vas čaka v torek, ko boste morali razmisliti, kaj spada v ospredje. Res pa je, da bodo vaše odločitve izjemno odgovorne, in sledili bodo denarni preobrati na bolje.
Zdravje: Sprostili se boste ob dobri družbi, kjer najdete tudi motivacijo in pozitivne ideje. V pomoč in oporo vam bosta tako narava kot pozitivno razmišljanje. Barva tedna bo oranžna; prinaša ugodne rešitve in duhovna spoznanja, ki bodo okrepila vero.

Dvojčka
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dal nekaj uporabnih namigov. Po stari navadi boste našli tudi rešitve in se znali prilagoditi, precej dinamično bo le v ponedeljek. Merkur bo okrepil vašo samozavest in željo po čustvenem raziskovanju, kar pomeni korak naprej.


Denar: Merkur vam bo pomagal razumeti nekaj zadev iz preteklosti in tako boste lahko naredili korak naprej ter našli zaupanje. Zgodili se bodo preobrati, spodbudni za poslovno rast. Skozi skupinsko dinamiko boste ugotovili, kam morate vlagati energijo.
Zdravje: Diplomacija se vam bo obrestovala v vseh oblikah sodelovanja in napredovanja. Venera vam bo prinesla nekaj dobrih iztočnic, napredek prihaja tudi v obliki modrosti. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za rast. Barva tedna bo oker.

Rak
Ljubezen: Venera vam bo podarila srčnost in Mars drznost, tako boste znali sprejeti modre odločitve. Predelali boste nekaj iz preteklosti, in če boste sledili glasu srca, boste kmalu nagrajeni. Srčni izvoljenec vam bo pripravljen stati ob strani, toda prvi korak bo samo vaš.
Denar: Na poslovni poti boste srečali ljudi, ki vas bodo podprli in vam razširili obzorja. Ključne bodo prav spremembe; te bodo pot do določenega ravnovesja. Merkur bo prinesel paleto raziskovanja, učenja in pridobivanja zanimivih informacij.
Zdravje: Neptun bo okrepil vašo intuicijo in to bo čas za duhovna razpotja. Za tisto pravo srečo in izpolnjenost se boste morali pogovoriti z nekom, ki mu zaupate. Modro bo, da se odločite, kam boste vlagali energijo in kaj lahko počaka. Čaka vas teden plodnih preobratov.

Lev
Ljubezen: Sledite lastnim vrednotam, le tako boste spoznali, kaj vas osrečuje v ljubezni. Po zvezdnih namigih bodo ospredju tako romantika kot igrivi pogovori. Resda ne bo vse po vaši volji, toda torek in petek bosta dneva, ko uvidite, kaj boste spremenili.
Denar: Zgodili se bodo premiki, ključni za napredek, in raziskovanje vam bo prineslo odgovore na vprašanja. Ta teden se bodo zgodili preobrati, ki prinašajo določeno ravnovesje in skladnost. Kar zadeva denar, bo modro, če pripravite načrt varčevanja.
Zdravje: Zelena barva vam bo med tednom prinašala dodatno energijo in umiritev. Vaši nasveti bodo za prijatelje pravi balzam za dušo in odlikovala vas bo energija privlačnosti. Znali boste najti motivacijo in razširiti svoj pogled, ali pa opraviti osebno bilanco.

Devica
Ljubezen: Od srčnega izvoljenca boste prejeli podporo, ki vam bo pomagala razumeti nove okoliščine. Ključno bo, da najdete notranjo moč in sledite svojim občutkom. Magnetična energija vam bo pomagala do samozavesti.


Denar: Rdeča nit bodo odnosi, tudi sodelavci bodo pripomogli k določenemu ravnovesju in skladnosti. Odkrili boste nova znanja in lekcije. To vam bo dalo novo moč in tako boste nizali uspehe. Ključno pa bo, da za pomoč zaprosite tudi sodelavce.
Zdravje: Določiti boste morali svoje osebne meje, a tudi ne bodite prestrogi do sebe, prav tako ne do drugih. Ostro oko bo opazilo malenkosti, v vseeno je modro, da se nekoliko sprostite. Zapisujte si občutke, tako spoznate svojo lastno veličino.

Tehtnica
Ljubezen: Teden prinaša pozitivno energijo in spoznali boste, kje je skrita vaš moč. Najboljše odločitve bodo tiste, ki izhajajo iz globine srca. Združili boste navdušenje in ljubezen in vikend bo nekoliko bolj začinjen, toda harmoničen. Štele bodo lepe besede.
Denar: Venera vam bo pomagala razumeti pomen obveznosti; hkrati pa boste sledili osebnim sanjam in ravnovesju. Pomembno bo, da stopite v ospredje, hkrati pa ste natančni. Na denarnem področju bo že v sredo spet vse potekalo po načrtih. 
Zdravje: Iz preteklosti boste lahko izluščili navdih in tako bolj osvobojeno naredili korak naprej. Odločitve, ki jih sprejmete na osebni ravni, lahko prinesejo rast in napredek. Res pa je, da si boste vzeli čas tudi zase in v tišini srca okrepili ali ovrgli določena prepričanja.

Škorpijon
Ljubezen: Od srčnega izvoljenca boste dobili določene namige in tako spremenili, kar je še treba. Rdeča nit bodo pogovori; pozorno boste poslušali oziroma bodo drugi prisluhnili vam. Venera vam prinaša notranjo moč in za lastna prepričanja se boste ta teden znali boriti.
Denar: Po zvezdnih namigih bo modro, da opravite osebno bilanco in se odločite, kam usmeriti energijo. Predelali boste nekaj iz preteklosti in sledili novim smernicam. Od srede dalje bo čas za razvoj in nove poti, imate podporo planetov.
Zdravje: Roko na srce, drugi ljudje bodo vaše ogledalo, kar bo zelo poučno in polno dobrih iztočnic za rast. Res je, da boste imeli veliko obveznosti, a si morate vzeti tudi čas zase. Izgubljeno energijo si lahko povrnete v naravi in ob aktivnostih na prostem.

Strelec
Ljubezen: Dogajanje bo v skladu s pričakovanji in tako najdete tudi nove smernice. Precej romantično bo v sredo in petek, prihajajo pozitivni preobrati. Prijetne besede bodo ključ do srca in prinesle bodo neko ravnovesje.


Denar: Predelali boste nekaj omejitev in si na novo oblikovali vrednote. Uran vam bo pomagal do novih idej, slediti morate svojim občutkom. Tako boste spoznali, kam naj bi vlagali svojo energijo. Barva tedna bo vijoličasta.
Zdravje: Zgodili se bodo premiki, ki prinašajo ravnovesje, notranji mir in veselje. Točka preloma bo torek, ko boste usvojili nekaj novih znanj in vrednot ter prejeli nasvete. Rdeča nit tedna bodo odnosi, poglobili se boste v raziskovanje in drugi ljudje vam bodo v pomoč.

Kozorog
Ljubezen: V ljubezni vas bo obiskala vila kreativnosti ter vam pomagala do boljšega počutja in sodelovanja v odnosih. Venera vam bo pomagala pri raziskovanju in v ospredju bodo pomenljive besede. Brezpogojna ljubezen bo polepšala vajin odnos.
Denar: Dogodki se bodo odvijali slikovito; podporo in novo znanje boste prejeli od sodelavcev. Res pa je, da bo treba upoštevati tako prednosti kot slabosti in opraviti nekakšen pregled. Ploden dan za denar bo sreda, ko se bodo zgodili pomembni preobrati.
Zdravje: Izgubljeno energijo si lahko povrnete v naravi, ob sprehodih ob reki ali jezeru. Mars vam bo pomagal premisliti, kaj morate pri sebi spremeniti, in vam dovolil stopiti v ospredje. Pazite, da ta teden ne boste prestrogi, tako do sebe kot tudi do okolice.

Vodnar
Ljubezen: V odnosu vam bo prišla prav srčnost, tako boste našli nov način povezovanja. Svet okoli vas bo postal precej barvit in čustva vam bodo v oporo. Po drugi strani boste morali najti ravnovesje in si postaviti meje, če naj bi sledil napredek.
Denar: Po zvezdnih namigih boste prejeli tudi pohvalo, ki bo okrepila vašo samozavest. Od srede do petka bo čas namenjen raziskovanju in v ospredju bodo pogovori. Barva tedna bo turkizna. Ti dnevi bodo v znamenju pozitivnih preobratov.
Zdravje: Pozitivne misli lahko prinesejo ravnovesje in skladnost. Rdeča nit bodo pogovori, a bo treba krmariti med svobodo in omejitvami. Globoko v sebi poiščite notranji mir in naredite načrt, kaj je tisto, kar potrebujete.

Ribi
Ljubezen: Rdeča nit bodo pogovori, ki lahko okrepijo zaupanje in prinesejo preobrate na bolje. Po zvezdnih namigih boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo zabavno. Pod črto, dogajanje bo v skladu s pričakovanji in prinaša globoka spoznanja.


Denar: Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali, in tako dosegli ravnovesje. Kljub samozaupanju boste morali popaziti na malenkosti in prebrati drobni tisk. Mars vam bo podaril nekaj drznosti in preobrate v skupinskem delu, kar bo prineslo srečo.
Zdravje: Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja in pridobili tudi več moči in osebne volje. Sprostila vas bo izrazna umetnost, kot sta glasba ali ples. Modro bo, da si vzamete vsak dan nekaj minut zase in začutite, za kaj vse ste lahko hvaležni. ******

prejšnji članek
Recept: Slane mini pite s paradižnikom
Kulinarika
Recept: Slane mini pite s paradižnikom
naslednji članek
Zakaj slovenski glasbeniki težko prodrejo na hrvaški trg?
Kultura
Zakaj slovenski glasbeniki težko prodrejo na hrvaški trg?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.