Horoskop
 

Lunin vpliv na vaše nebesno znamenje

9. 9. 2024; 13.00
Avtor: Neja Kralj
luna

Razumevanje Luninih energij nam pomaga izkoristiti njihov potencial in se uskladiti z naravnimi ritmi vesolja. foto: AdobeStock

Naša najbližja nebesna soseda Luna ima izjemen vpliv na naša življenja, astrološko znamenje, v katerem se nahaja v določenem trenutku, pa dodatno obarva njen vpliv.

Z značilnostmi znamenja, v katerem se trenutno nahaja, Luna vpliva tako na naše razpoloženje kot na obnašanje in odločitve. Razumevanje povezave med Luno in znamenjem pa nam pomaga bolje izkoristiti njene energije in se uskladiti z naravnimi ritmi vesolja.

OVEN
Luna v ovnu prinaša okrepljeno energijo, pogum in željo po akciji. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj samozavestne in odločne. To je čas, ko se lahko počutimo nestrpne in željne novih začetkov. Za ognjena znamenja (oven, lev, strelec) je to še posebno ugoden čas za začetek novih projektov in podvigov.
BIK
Kadar je Luna v biku, se osredotočamo na udobje, stabilnost in užitek. Ta položaj spodbuja naše čute in nas vabi k uživanju v materialnih ugodnostih življenja. To je čas, ko se lahko počutimo bolj zemeljsko in osredotočene na praktične zadeve. Za zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) je to odličen čas za gradnjo trdnih temeljev in uživanje v naravnih lepotah.


DVOJČKA
Luna v dvojčkih spodbuja komunikacijo, raziskovanje in druženje. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj družabne in radovedne. To je čas, ko se z lahkoto prilagajamo različnim situacijam in se učimo novih stvari. Za zračna znamenja (dvojčka, tehtnica, vodnar) je to idealen čas za izražanje idej in navezovanje stikov.
RAK
Kadar je Luna v raku, se osredotočamo na čustveno povezanost, dom in družino. Ta položaj spodbuja naše čustvene potrebe in nas vabi k negovanju sebe in drugih. To je čas, ko se lahko počutimo bolj občutljive in intuitivne. Za vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi) je to obdobje čustvenega razvoja in poglobitve odnosov.
LEV
Luna v levu prinaša samozavest, ustvarjalnost in željo po izražanju. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj samozavestne in v središču pozornosti. To je čas, ko se lahko počutimo bolj radodarne in strastne. Za ognjena znamenja (oven, lev, strelec) je to čas ustvarjanja in izražanja svoje edinstvenosti.


DEVICA
Kadar je Luna v devici, se osredotočamo na red, urejenost in analizo. Ta položaj spodbuja našo praktičnost in nas vabi k izboljšanju svojega življenja skozi organizacijo in delo. To je čas, ko se lahko počutimo bolj natančne in osredotočene na podrobnosti. Za zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) je to obdobje učinkovitosti in izboljšanja produktivnosti.
TEHTNICA
Luna v tehtnici prinaša harmonijo, lepoto in željo po ravnotežju. Pod njenim vplivom se lahko počutimo mirnejše in diplomatske. To je čas, ko se lahko počutimo bolj družabne in pripravljene na sodelovanje. Za zračna znamenja (dvojčka, tehtnica, vodnar) je to obdobje medsebojnega razumevanja in iskanja skupnega jezika.

astro znaki foto: AdobeStock

ŠKORPIJON


Luna v škorpijonu prinaša intenzivnost, strast in željo po preobrazbi. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj strastne in odločne. To je čas, ko se lahko srečamo s svojimi najglobljimi strahovi in se osvobodimo preteklih omejitev. Za vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi) je to obdobje čustvenega razvoja in prenove.
STRELEC
Luna v strelcu spodbuja raziskovanje, optimizem in željo po pustolovščinah. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj svobodne in navdušene. To je čas, ko se lahko odpravimo na potovanje, tako fizično kot duhovno. Za ognjena znamenja (oven, lev, strelec) je to obdobje rasti in razvoja.
KOZOROG
Luna v kozorogu prinaša ambicijo, vztrajnost in željo po dosežkih. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj odločne in odgovorne. To je čas, ko se lahko osredotočimo na svoje cilje in si prizadevamo za njihovo uresničitev. Za zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) je to obdobje gradnje in učenja izkušenj.
VODNAR


Luna v vodnarju spodbuja inovativnost, neodvisnost in željo po svobodi. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj ekscentrične in nepredvidljive. To je čas, ko se lahko osredotočimo na svoje ideje in si prizadevamo za spremembe v svetu. Za zračna znamenja (dvojčka, tehtnica, vodnar) je to obdobje družbenih inovacij ter napredka.
RIBI
Luna v ribah prinaša empatijo, sočutje in željo po duhovni rasti. Pod njenim vplivom se lahko počutimo bolj intuitivne in občutljive. To je čas, ko se lahko osredotočimo na svoje duhovne potrebe in se povežemo z višjimi resnicami. Za vodna znamenja (rak, škorpijon, ribi) je to obdobje duhovnega razvoja in iskanja notranjega miru. ***Templejt B20, glavno fotko in k vsakem u znamenju svojo Podpis v fotko Razumevanje Luninih energij nam pomaga izkoristiti njihov potencial in se uskladiti z naravnimi ritmi vesolja.***

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Zlasti iz težkih preizkušenj se učimo rasti
Horoskop
Tedenski horoskop: Zlasti iz težkih preizkušenj se učimo rasti
naslednji članek
Kmetija: Marcela prijelo, da bi šel domov
Resničnostni šovi
Kmetija: Marcela prijelo, da bi šel domov

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.