petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tako bo na vas v soboto vplivala polna Luna!

19. 5. 2016; 07.51
Avtor: C. R.
luna polna
Pred nami sta kar dve zaporedni polni Luni v Strelcu - prva to soboto, naslednja pa junija.

Strelec je astrološko znamenje, ki ljubi svobodo, išče svoj življenjski ritem in se raje uči na težji način, kot pa da bi se prepustil udobju. Je zelo liberalno znamenje, praktično in se redko hitro odloča. Največji nesmisel tega znamenja je, da hrepeni po svobodi, a jo želi po drugi strani logično opredeliti. Preveč analiziranja mu pogosto prinese težave. 

Kljub temu astrologi napovedujejo, da bo vpliv sobotne polne Lune na nas glede slednjega izjema. Za nami je namreč obdobje spoznanj o sebi in našem mestu v tem svetu - čeprav imajo morda nekateri še vedno pomisleke, saj niso prepričani, kako izgraditi most preko katerega bodo prišli tja, kjer si želijo biti. 

Ironično pri tem je, da smo most neprestano gradili ves prejšnji mesec. Vsaka od naših preteklih odločitev je, ne glede na to, kako nepomembna se nam je zdela, gradila temelje za našo prihodnost. Polna Luna bo razkrila napredek, ki smo ga napravili. Videli bomo, kje želimo biti in kaj je potrebno, da to tudi pravilno izrazimo. Sobotni nebesni pojav je pravzaprav zadnji del zloženke, ki nam bo pokazala našo pravo vrednost. Povsem jasno nam bo, kdo smo in s kom si želimo biti. 

Že v ponedeljek pa bomo zaradi vpliva Merkurja občutili željo, da postanemo bolj aktivni. Občutili bomo veter sprememb, s katerim bomo ustvarjali izjemno življenjsko pot. Našli bomo mir in harmonijo. Vendar to še ni konec zgodbe. Pravzaprav se tu šele začne in bo trajala vse do naslednjega polnega Meseca, ki bo 20. junija.

prejšnji članek
Marakuja nahrani, liči pomladi
Moda&Lepota
Marakuja nahrani, liči pomladi
naslednji članek
Hladna maternica - vzrok za ženske bolezni
Zdravje
Hladna maternica - vzrok za ženske bolezni
#nasazenazenska
nasazenazenska