SENDVIČ IZ FRANCOSKE ŠTRUCE Z BUČKAMI IN SKUTO
Potrebujete:
- 1 bučko
- 1 korenček
- 75 gramov naribanega sira
- peteršilj
- lističe bazilike
- sol
- poper
- 15 gramov masla
- ½ francoske štruce
- 4 žlice skute
Bučko in korenje operemo, očistimo in naribamo. V večji posodi zmešamo pripravljeno bučko, korenje in dodamo nariban sir, peteršilj in baziliko. Sestavine solimo in popramo. V ponvi na zmernem ognju stopimo maslo in na hitro prepražimo pripravljene sestavine. Dobro premešamo. Francosko štruco narežemo na dva centimetra debele kose. Premažemo jih s skuto in po vrhu dodamo žlico prepraženih bučk in korenja.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.