Kulinarika
 

Okusne snežne kepe

14. 12. 2016; 08.10
Avtor: Revija Top!
sneznekepe sladica

foto: Profimedia

Za ljubitelje kokosa.

Sestavine: 

- 125 gramov kokosove moke
- 100 gramov posušenega ananasa
- 20 gramov cvetličnega medu
- 4 žlice kokosovega olja
- 1 žličko naribane lupine bio limone

Postopek:

- V posodo stresete 100 gramov kokosove moke, ananas, med, kokosovo olje in limonino lupino.

- Sestavine mešate, da se dobro sprimejo.

- Ostanek kokosove moke stresete v drugo skledo.

- Iz pripravljene zmesi oblikujete majhne kroglice, ki jih povaljate v kokosovi moki.

- Izdelane koksove kroglice zložite na pekač, obložen s papirjem za peko, in pustite stati v hladilniku 30 minut.

prejšnji članek
Desa Muck se je znašla na življenjski prelomnici
Svet slavnih
Desa Muck se je znašla na življenjski prelomnici
naslednji članek
Vika Potočnik še ne ve, kje bo
Svet slavnih
Vika Potočnik še ne ve, kje bo

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.