Piščančja prsa foto: Profimedia
Kuharski strokovnjaki poudarjajo, da je ena izmed večjih napak ta, da z mesa odstranite kožo. Piščančja prsa so že sama po sebi zelo suh kos mesa, ker v njih ni veliko maščobe. Če boste na njih v času pečenja kožo pustili, vam bo to zagotovilo, da bodo na koncu bolj sočna in hkrati tudi bolj okusna, ker vlaga ne bo popolnoma izparela in bo v mesu zadržala določene okuse. Če kože ne marate, jo na koncu priprave preprosto odstranite in pojejte samo meso.
Ob tem poudarjajo, da bi piščančja prsa, ravno zato, ker so tako suha, morali dati tudi v marinado, saj bi s tem še dodatno dosegli, da v njih ostane vlaga. Marinada pa jim bo seveda dodala že fantastičen okus.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.