paradižnikova juha.jpg foto: Dreamstime
Sestavine za 4 osebe:
Priprava:
1. Bele dele mlade čebule in česen sesekljajte in jih popražite v kozici na olju. Zelene dele mladih čebul prihranite za pozneje. Dodajte kocke bučk in odcejeno koruzo ter jih tudi popražite. Dodajte koščke paradižnikov in juho ter vse skupaj pustite lahno vreti 10 minut.
2. Juho začinite s soljo in poprom ter jo pustite lahno vreti še 10 minut. Na koncu dodajte dve sesekljani rezini pršuta in sesekljano šalotko. Juho prelijte v skodelice in jo okraste z rezinami pršuta in sesekljano mlado čebulo
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.