Cake pops foto: Profimedia
Za 20 kosov potrebujete:
Priprava:
1.Maslene piškote denite v vrečko za zamrzovanje in jo zaprite. Piškote zdrobite z valjarjem. Čokolado sesekljajte z večjim nožem in jo med mešanjem stopite nad toplo vodno kopeljo. Smetano čvrsto stepite.
2.V skledo denite piškotne drobtine, čokolado, smetano, 150 g sirupa in liker. Vse skupaj temeljito pre-gnetite. Iz mase oblikujte približno 20 kroglic in jih za 1 uro postavite v hladilnik.
3.Sladkor v prahu zmešajte z 1-2 žlicama vode in dodajte še preostali sladkorni sirup. Z oblivom okrasite cake popse in jih potresite še s pomarančnimi ostružki.
Pomaranče foto: Pixabay
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.