golaž foto: profimedia
Za 4-6 oseb potrebujete:
Priprava:
1.Olupljeno čebulo zrežite na kocke in jih stekleno popražite na vročem olju. Meso zrežite na kocke in ga dodajte popraženi čebuli. Mešajte, dokler se meso ne obarva rjavo, ter ga nato še malo podušite. Nato dodajte malo vroče vode in meso dušite približno 30 minut. Če je potrebno, prilijte še malo tople vode.
2.Nato primešajte še kumino, majaron, timijan, worcestrsko omako, jušne začimbe, sol in mleto papriko. Dobro premešajte in golaž kuhajte še približno 30 minut.
3.Nato dodajte gorčico, sesekljano papriko in čili ter pustite, da se golaž kuha še nadaljnjih 20 minut. Nato dodajte še olupljene in na kocke zrezane paradižnike. Golaž še malo pokuhajte. Ko se meso zmehča, prilijte pivo. Golaž naj vre približno 10 minut, občasno pa ga premešajte. Postrezite ga s kruhovimi cmoki ali krompirjem.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.