Kulinarika
 

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Sladica začinjena s pravo mero ustvarjalnosti

29. 3. 2021; 09.29
Avtor: Oglasno sporočilo
TLK-FB-kotanyi-v2
Bliža se Velika noč, z njo pa tudi čas ustvarjanja za kuhinjskim pultom v krogu družine. Pri bogato obloženi velikonočni mizi seveda ne gre brez tradicionalnih sestavin, kot so šunka, hren in jajca, ki pa jih lahko letos pripravite malo drugače; po receptih kuharskega mojstra in s prvovrstnimi sestavinami Kotányi.

Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka bo med 1. in 7. aprilom poskrbelo za pravo kuharsko dogodivščino. Skupaj z najmlajšim slovenskim kuharskim mojstrom Lojzetom Čopom, ki ga bodo spremljali prek spleta, bodo tekmovalci po njegovem receptu pripravili izvrsten velikonočni meni s tradicionalnimi sestavinami, postavljenimi v nove oblike.

Z odličnimi sestavinami do odlične sladice

Poleg glavne jedi k velikonočni pojedini seveda sodi še izvrstna sladica. Za še boljše okuse v sladici Velikonočne generalke bodo poskrbeli izdelki zlatega sponzorja Kotányi. Tako bomo za puhasto teksturo poskrbeli s Kotányi pecilnim praškom, za inovativno dekoracijo pa s Kotányi sesekljanimi pistacijami.

Peci, ustvarjaj, uživaj! Kotányi aromatične sladkorje odslej najdete v manjšem, še priročnejšem pakiranju. Da bo zabava ob velikonočnem ustvarjanju res popolna, smo v ponudbo izdelkov dodali tudi pecilni prašek. Uživajte! Več o izdelkih lahko najdete na www.kotanyi.com.

Na najokusnejše tekmovanje te pomladi v družbi priznanega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa se lahko prijavite prek spletne povezave. Ne odlašajte s prijavo – najboljše čakajo bogate nagrade!

prejšnji članek
Indiro Ekić 'vrgli' iz stanovanja
Svet slavnih
Indiro Ekić 'vrgli' iz stanovanja
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: Kaj skriva pod pretkano podobo?
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Kaj skriva pod pretkano podobo?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.