Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

Mojca Mavec Odkrito.si

Mojca Mavec - Opa, kakšne noge!

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Piščančje meso na žaru: S sirupno glazuro do slastne skorjice
| Revija Zvezde Lady

Piščančje meso na žaru: S sirupno glazuro do slastne skorjice

Profimedia

Za vas imamo nasvet, kako na žaru pripraviti piščančje meso, ki bo tako slalstno, da si boste obliznili vse prste!

Sirupna glazura

Na meso se nanese, tik preden je to pečeno. Praviloma vsebujejo sladkor, sirup ali med. Meso je karamelizirano in ima slastno skorjico.

(sijajna za piščančja bedrca in podobno)

Iztisnite 1 pomarančo. Sok gladko zmešajte z 1 brizgom pomarančnega likerja, 200 g javorjevega sirupa in ščepcem mletega cimeta. Pikantno začinite s ščepcem muškatnega oreška in malce svežega mletega popra. Premažite po pečenem mesu. Pozor: glazure ne nanašajte prezgodaj, da se na bo zažgala!