ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Piščančje meso na žaru: S sirupno glazuro do slastne skorjice

12. 6. 2021; 01.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
marinada

foto: Profimedia

Za vas imamo nasvet, kako na žaru pripraviti piščančje meso, ki bo tako slalstno, da si boste obliznili vse prste!

Sirupna glazura

Na meso se nanese, tik preden je to pečeno. Praviloma vsebujejo sladkor, sirup ali med. Meso je karamelizirano in ima slastno skorjico.

(sijajna za piščančja bedrca in podobno)

Iztisnite 1 pomarančo. Sok gladko zmešajte z 1 brizgom pomarančnega likerja, 200 g javorjevega sirupa in ščepcem mletega cimeta. Pikantno začinite s ščepcem muškatnega oreška in malce svežega mletega popra. Premažite po pečenem mesu. Pozor: glazure ne nanašajte prezgodaj, da se na bo zažgala!

Sirupna glazura

Sirupna glazura foto: Pexels

prejšnji članek
Saša Lendero prihaja k sebi po dekliščini
Svet slavnih
Saša Lendero prihaja k sebi po dekliščini
naslednji članek
Ima Mario Galunič krizo srednjih let?
Svet slavnih
Ima Mario Galunič krizo srednjih let?