Šparglji s pečenim krompirjem in parmezanom.jpg foto: profimedia LIZA MAJA
Kaj potrebujemo?
Sestavine za 4 osebe:
##IMAGE-1353254##
Priprava:
1. Šparglje olupite, odrežite olesenele konce in narežite na kocke. Na maslu jih prepražite do mehkega, dajte v skledo in rahlo solite.
2. Neolupljen krompir skuhajte, ohladite, olupite in narežite na kolobarje. V ponvi segrejte olje in postopoma pražite krompir do zlatorjave barve.
3. Pečen krompir dajte v skledo s šparglji in posolite. Ko je krompir še vroč, dodajte rezine slanine.
4. Vse narahlo premešajte, dajte na krožnik in potresite s parmezanom.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.