Špargljeva pita iz krompirjevih palačink.jpg foto: profimedia LIZA MAJA
Kaj potrebujemo?
Za nadev:
##IMAGE-1353259##
Priprava:
1. Krompir olupite, drobno naribajte, dajte v cedilo in stisnite odvečno tekočino. Krompir dajte v skledo, dodajte jajca, sol, poper in premešajte.
2. Okrogel tortni model namažite z maslom in vanj dajte krompirjevo zmes. Pecite v pečici pri 190 °C približno 25 minut do zlatorjave barve. Nato pustite, da se malo ohladi.
3. V skledi stepite jajca, smetano in mleko. Nato vmešajte sveži sir, drobtine, drobno nariban trdi sir, sol in poper. Mešanico previdno vlijte na pečeno testo.
4. Šparglje olupite, odrežite olesenele konce in položite na pito. na vrh dajte kolobarje rdeče čebule in pecite pri 180 °C približno 40 minut. Pustite, da se ohladi, nato postrezite.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.