fritata foto: profimedia LIZA MAJA
Sestavine za 4 porcije:
1 žlica masla
300 g šampinjonov
3 mlade čebule
sol in mlet poper po okusu
8 jajc
50 ml mleka
4 vejice timijana
2 stroka česna
120 g sira feta
Priprava:
1. Na toplem maslu prepražite narezane šampinjone. Mlado čebulo narežite na koščke in dodajte gobam. Solite, zmanjšajte ogenj in pražite približno 5 minut.
2. Jajca zmešajte z mlekom, lističi timijana in stisnjenim česnom. Nato z mešanico prelijte gobe in čebulo, solite, poprajte in rahlo mešajte 2 minuti. Nato pustite, da se peče približno 4 minute.
3. Na koncu potresite z zdrobljeno feto in pecite na 170 °C do zlatorjave barve. Preden postrežete, potresite na primer s sesekljanim drobnjakom in drugimi zelišči po okusu.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.