domač kečap foto: profimedia
Za 500 ml potrebujete:
Priprava:
1. Paradižnike očistite. Olupite čebulo in česen. Vse skupaj dobro ukašite s paličnim mešalnikom.
2. Dodajte začimbe (razen kisa in sladkorja) in pustite, da vse skupaj v odprti posodi lahno vre približno 35 minut. Večkrat premešajte. Vse skupaj še enkrat pretlačite, dodajte kis in sladkor, zavrite in ob občasnem mešanju pustite vreti približno 10 minut. Nato dodajte vmešan škrob in vse skupaj še enkrat zavrite.
3. Kečap prelijte v sterilizirane kozarce in jih zaprite. Obstojen je do 6 mesecev.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.