Provansalski sendvič - pan bagnat foto: Revija Liza Maja
Sestavine za 4 osebe:
Postopek priprave:
1. Jajci skuhajte v trdo in ju ohladite v hladni vodi, nato ju olupite in zrežite na rezine. očistite mlado čebulo in jo tako kot olive in paradižnike zrežite na rezine. Tunino odcedite.
2. Čabate prerežite po dolgem in jih malce izdolbite. Česen strite, mu dodajte inčune ter vse skupaj zmečkajte z vilicami. Dodajte kis, limonov sok in olje. mešanico začinite s soljo in poprom.
3. Z njo premažite čabate. Nanje nato razporedite paradižnike, olive, čebulo, tunino, rezine jajc in lističe bazilike. Pokrijte z vrhnjimi deli čabate.
4. Sendviče tesno ovijte v folijo za živila, jih obtežite in jih pustite stati v hladilniku 15 minut. Nato jih prerežite na pol in postrezite.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.