Čokoladni mousse foto: Shutterstock
Kaj potrebujemo?
- 200 g temne čokolade
- 4 jajca
- 50 g sladkorja
- 250 ml sladke smetane
Zdaj pa se le lotimo dela. Gremo po korakih ...
1. Stopi čokolado na vodni kopeli in pusti, da se ohladi.
2. Loči beljake in rumenjake. Beljake stepi v čvrst sneg.
3. Rumenjake stepi s sladkorjem, primešaj stopljeno čokolado.
4. Nežno primešaj beljake k čokoladni masi.
5. Smetano stepi in jo nežno vmešaj v čokoladno zmes.
6. Nalij v kozarce in postavi v hladilnik za nekaj ur, da se strdi.
Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.