BBQ rebrca s čilijevo omako foto: SANJA GAČNIK, lasanja.si
Sestavine
Začimbna mešanica
Glazura
In še glavna sestavina
Priprava
NAMIG
Skrivnost mehkih in sočnih reber je preprosta: marinada in dolgo pečenje. Marinada zato, ker v njej počiva meso, da vsrka vse okuse in postane še bolj neustavljivo slastno. Nato pa ga preprosto damo na žar ali pečico ter počasi pečemo – v smokerju lahko rebrca pečete tudi po 10–12 ur, a bodo takisto dobra, če jih počasi pečete v pečici nekje 3 ure.
Recept je bil objavljen v reviji Jana, št. 34, 22. avgust, 2023.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.