Piščančji sendvič z avokadom foto: Shutterstock
Sestavine:
- 2 piščančjih prsi
- 1 avokado
- 2 rezini kruha
- zelena solata
- 2 žlici majoneze
- 1 žlica gorčice
- 1 žlica limoninega soka
Priprava:
1. Segrejte ponev na srednje visoko temperaturo.
2. Piščančje prsi narežite na tanke rezine in jih začinite s soljo in poprom po okusu.
3. Na segreto ponev položite narezane piščančje rezine in jih pecite 5–7 minut na vsaki strani, dokler ne postanejo zlate barve in so popolnoma pečene.
4. Nato na tanke rezine narežite avokado.
5. Na kos kruha položite narezan avokado.
6. Dodajte narezane piščančje rezine in solato po želji.
7. V majhni posodi zmešajte majonezo, gorčico in limonin sok.
8. Na koncu dodajte še preliv iz majoneze, gorčice in limoninega soka.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.