špinačna indisjak jed foto: profimedia LIZA MAJA
Sestavine za 4 porcije:
Priprava:
1. Čebulo olupite in drobno sesekljajte. Česen in ingver očistite in na drobno naribajte. V veliki ponvi segrejte olje in na njem približno 3 minute pražite čebulo. Nato dodajte česen in ingver ter ju na kratko prepražite. Dodajte vse suhe začimbe in dobro premešajte.
2. Olupite krompir, ga narežite na kocke in skupaj z odcejeno čičerko, paradižnikom in 100-200 ml vode dodajte v ponev. Na nizki temperaturi kuhajte približno 20 minut.
3. Na koncu vmešajte špinačo ter jo začinite s soljo in sesekljanim koriandrom. Za izboljšanje okusa lahko dodate svež čili. Postrezite npr. z indijskim kruhom.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.