Parmezanove skodelice z nadevom iz kremnega sira foto: Revija Bodi zdrava
(4 kosi)
Za sirne skodelice:
Za sirov nadev:
Sir na grobo naribajte in ga razdelite na 4 kupčke na pekač, obložen s papirjem za peko.
Postavite v pečico in pecite pri 200 °C približno 5 minut, da se zlato zapeče.
Stopljeni sir vzemite iz pečice in ga previdno prenesite v skodelice, obrnjene navzdol, tako da se sir oblikuje v skodelice.
Pustite, da se popolnoma ohladijo.
V skledi zmešajte rikoto s sesekljanimi zelišči, soljo in poprom.
Dodajte polovico sesekljanega suhega paradižnika.
S pripravljeno zmesjo napolnite sirne skodelice.
Površino okrasite s timijanom, sesekljanimi sušenimi paradižniki, rukolo in bučnimi semeni.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.