901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Slastno in fit: super zajtrk ali večerja

7. 9. 2016; 10.01
Avtor: Promocijsko gradivo
eating_cereal-680x430
Pri zajtrku potešite otroka v sebi in si privoščite slasten obrok!

Načeloma je dobro skozi ves dan paziti, da ne spuščate obrokov in to je še posebej pomembno zjutraj. Z ustreznim zajtrkom si namreč lahko zagotovite primerno dozo hranilnih snovi, ki jih zaradi natrpanih urnikov in nerednega prehranjevanja tekom dneva včasih ne morete zaužiti.

Kaj lahko izberete za zajtrk?
Morda sprva niste pomislili, a stavimo, da si ga morda že dolgo niste privoščili. Kaj? Čokolino namreč! Ali ste vedeli, da na vas čakata dva slastna Čokolina

Lino Čokolino Fit za ljubitelje športa in aktivnega življenja in hrustljavi Lino Čokolino Plus z veliko okusnimi žiti.


Pojdite v akcijo z novim Lino Čokolino Fit

Vedno je akcija ‒ vrvež, hitenje iz šole na trening, s treninga na vaje z bendom, v kino, na koncert, zabavo, ob vikendih na tekmo. Za vse, ki želijo stvari delati hitreje, močneje, bolje in se nikoli ne predajo. Upajo si sanjati in se ne ustavijo, dokler sanj ne uresničijo. Za tiste, ki imajo radi gibanje, energijo in akcijo. Stremijo k novim izkušnjam in želijo premikati meje. Časa je tako malo, izzivov pa tako veliko!

Enak pristop velja tudi za obroke. Največji učinek v najkrajšem času. Poleg dobrega okusa je pri obroku pomembna tudi funkcionalnost. Zato Lino Čokolino Fit ‒ hiter, hranljiv in okusen.

Lino Čokolino Fit vsebuje kar 30 % manj sladkorja, pomembne vitamine, vlaknine in magnezij ter nudi potrebno energijo. Idealen je kot lahek obrok pred napornim treningom in hitro povrne energijo po naporni telesni dejavnosti. Namenjen je vsem starostnim skupinam, uživate pa ga lahko za zajtrk, malico, kot sladico ali za lahko večerjo. Z izdelkom Lino Čokolino Fit se aktivno živi.

Lino Čokolino Plus za nepremagljivo hrustljavo avanturo
Iz družine Lino prihaja še Lino Čokolino Plus, visokovreden obrok iz skrbno izbranih sestavin z osmimi vitamini, pšeničnimi kosmiči s čokolado, ovsenimi in koruznimi kosmiči, za popolno doživetje pa vsebuje tudi hrustljava žita z okusom čokolade.

Hranljiv, lahko prebavljiv in preprost obrok, idealen za otroke ter mlade družine. Namenjen je vsem starostnim skupinam, generacijam, ki so zrastle s čokolinom, saj Lino za mizo povezuje prav vse.

prejšnji članek
Znana pevka spet na robu z živci
Svet slavnih
Znana pevka spet na robu z živci
naslednji članek
Takšne napovedi o Miši Molk so se potrdile
Svet slavnih
Takšne napovedi o Miši Molk so se potrdile